16/9/08 Panathinaikos-Inter live on Sky Sports HD3!

ekigonzalez

Senior Member
26 November 2007
552
Αθηνα
Συμφωνα με την επισημη ιστοσελιδα του Sky Sports http://www.skysports.com/story/0,19528,12942,00.html
o αγωνας Παναθηναικου-Ιντερ για το Champions League στις 16/9 θα μεταδωθει απ ευθειας απο το Sky Sports HD3! Aυτο προφανως σημαινει οτι ο αγωνας θα καλυφθει εξολοκληρου απο καμερες ηψηλης ευκρινειας. (Πρεπει να ειναι και η πρωτη φορα μαλιστα που ποδοσφαιρικος αγωνας στην Ελλαδα θα μεταδοθει σε ΗD!) Με δεδομενο οτι η Nova εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα για την παραγωγη και τη μεταδοση του αγωνα στη χωρα μας μπορει να σημαινει κατι αυτο ή απλα η παραγωγη θα γινει απο το ιταλικο SKY SPORT;

..ή απλα η παραγωγη θα γινει απο το ιταλικο SKY SPORT;
Ακριβώς αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο για μας.
Αλλοι είναι οι τυχεροί. Εμείς θα δούμε κάδρο 4:3 και θολή εικόνα όπως πάντα κι ας ξοδεύονται εκατομμύρια για τα δικαιώματα των αγώνων.

Δε νομίζω πως η παραγωγή θα γίνει από τους Ιταλούς.
Η τηλεοπτική παραγωγή γίνεται από το κανάλι που έχει τα διακαιώματα για την ημέρα διεξαγωγής.
Τα πιθανά σενάρια είναι μάλλον τα εξής:
1. HD παραγωγή από νόβα (στη σφαίρα του αδύνατου)
2. Κλασσική παραγωγή νόβα, οπότε οι Ιταλοί θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο
3. Συμφωνία μεταξύ νόβα και Ιταλών για HD παραγωγή από τους δεύτερους.
Όσοι έχετε sky italia θα μάθετε και θα μας πείτε! :)

Αυτό είναι.... με κάποιο τρόπο θα υπαρχει HD παραγωγή στην Ελλαδα αλλά εμεις δεν μπορούμε να την δούμε.....

Αυτο μπορει και να σημαινει οτι το uplink να ειναι μεσω καποιου γνωστου δορυφορου και να υπαρχει σε feed ελευθερο!

εγώ ούτως η άλλως θα είμαι ΟΑΚΑ, αλλά το θέμα είναι να βάλω τον Kathrein να γράφει το παιχνίδι απο το "σωστό" κανάλι!!!

H συχνοτητα που ηταν μεχρι τωρα το Sky Sports HD3(11856.00 V) εχει αλλαξει και μεταφερθηκε στην ( 12363.00 V) για να το βλεπουμε και εμεις στα νοτια-bye-

Συμφωνα με την επισημη ιστοσελιδα του Sky Sports http://www.skysports.com/story/0,19528,12942,00.html
o αγωνας Παναθηναικου-Ιντερ για το Champions League στις 16/9 θα μεταδωθει απ ευθειας απο το Sky Sports HD3! Aυτο προφανως σημαινει οτι ο αγωνας θα καλυφθει εξολοκληρου απο καμερες ηψηλης ευκρινειας. (Πρεπει να ειναι και η πρωτη φορα μαλιστα που ποδοσφαιρικος αγωνας στην Ελλαδα θα μεταδοθει σε ΗD!) Με δεδομενο οτι η Nova εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα για την παραγωγη και τη μεταδοση του αγωνα στη χωρα μας μπορει να σημαινει κατι αυτο ή απλα η παραγωγη θα γινει απο το ιταλικο SKY SPORT;

ωραία τότε θα βάλω τα "καλά" μου για να πάω στο γήπεδο.
που ξέρεις μπορεί να μας δείξει στην Ιταλία, μη πουν πως είμαστε και χάλια οι Έλληνες :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ειδικά στο HD θα φαίνεται το κάθε τσαλάκωμα στο πουκάμισο!

Το παρατήρησε το Χ2 μου σε αγώνα τένις, καθώς και κάτι μπιμπίκια στο πρόσωπο της τενίστριας. Καλύτερο και αμερόληπτο σχόλιο δεν είχα ξανα-ακούσει για υλικό HD.

Αν δώσουν και ήχο 5.1 θα είναι το τέλειο!!!!!!!!!!!

Οταν βρίσκεται κάποιο feed όπως π.χ. αυτό:
Eutelsat W2 (16.0°E)
Fréquence: 11018 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 crypté
Infos: CL: Panathinaikos-Inter(+11006h,4444,enc.)

Τι ακριβώς σημάινουν τα νούμερα στο info ...????
Και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος με Kathrein ????
αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με Pm .... ευπρόσδεκτος

Απάντηση: Re: 16/9/08 Panathinaikos-Inter live on Sky Sports HD3!

Οταν βρίσκεται κάποιο feed όπως π.χ. αυτό:
Eutelsat W2 (16.0°E)
Fréquence: 11018 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 crypté
Infos: CL: Panathinaikos-Inter(+11006h,4444,enc.)

Τι ακριβώς σημάινουν τα νούμερα στο info ...????
Και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος με Kathrein ????
αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με Pm .... ευπρόσδεκτος
Οπως και να έχει, η μετάδοση αυτή ήταν κωδικοποιημένη.

Τώρα το είδα.
Σε δέκτες που μπορούν να διαχειριστούν το portal άνοιγε κανονικά.

Κι όμως. Ενώ ο technomate δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το portal εδώ και πολύ καιρό, χθες λίγο πριν αρχίσουν τα μάτς πάπαλα. Τσεκαρισμένο και σε άλλον technomate. Ευτυχώς που τα κανάλια υπάρχουν και χύμα και το είδαμε.

Mε ενα απλό άνοιξε κλείσε νομίζω θα τα εμφάνιζε.
Την ίδια ανησυχία είχα κι εγώ με τον Hivion που δεν τα εμφάνιζε μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη... Ανοιγόκλεισα από το on/off και όλα καλά.

Απάντηση: Re: 16/9/08 Panathinaikos-Inter live on Sky Sports HD3!

Mε ενα απλό άνοιξε κλείσε νομίζω θα τα εμφάνιζε.
Την ίδια ανησυχία είχα κι εγώ με τον Hivion που δεν τα εμφάνιζε μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη... Ανοιγόκλεισα από το on/off και όλα καλά.

Δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα.... Θα τσεκάρω και σήμερα να δω τι παίζει