17 Νέα μοντέλα Bravia απο την Sony

BRAVIA ENGINE 2...Παρ όλα αυτά ποιό ενδιαφέρουσα είναι η 37XBR6(η στην ευρώπη υποθέτω 37X4000?).ΌΠως επίσης η κορυφή Z4100

Λιγο πολλυ την ιδια γραμμη κραταει με τη φετινη.
Στην κορυφη τα βαζει ολα και προς τα κατω τα βγαζει ενα -ενα .
Συνεχιζει και το 37mode για τους χαμηλομισθους και τελος παντων βλεπω κατι τωρινες 40ρες V ,S ,T ,D κ.λ.π. να αγωνιζοντε οσονουπω να περασουν το χιλιαρικο :flipout:

Re: Απάντηση: 17 Νέα μοντέλα Bravia απο την Sony

ποια είναι η αντίστοιχη της 32άρας D και S;

Για την 32D3000 η αντίστοιχη της καινούργια είναι μάλλον η 32XBR6(Χ κάτι στην ευρώπη υποθέτω) η οποία πάει και αυτή στο 1080p.Τώρα για την S3000 δν ξέρω μπορεί να είναι και η N

εκτος απο πολυ ασχημες (τουλαχιστον αυτες στις φωτο) δεν φερνουν κατι επαναστατικο.τα 120 hz δεν νομιζω να κανουν κατι ιδιαιτερο(αφου και τα 100 τα εχουμε ολοι απενεργοποιημενα μονιμα καθως δεν προσφερουν κατι σημαντικο), η bravia engine 2 μενει ασχολιαστη (καθαρα θεμα marketing) ενω τα 10 bit panel-xvcc υπαρχουν ηδη στις τωρινες...Πιοια ειναι λοιπον η επανασταση που θα μας κανει να πεταξουμε τις τωρινες μας τηλεορασεις?

εκτος απο πολυ ασχημες (τουλαχιστον αυτες στις φωτο) δεν φερνουν κατι επαναστατικο.τα 120 hz δεν νομιζω να κανουν κατι ιδιαιτερο(αφου και τα 100 τα εχουμε ολοι απενεργοποιημενα μονιμα καθως δεν προσφερουν κατι σημαντικο), η bravia engine 2 μενει ασχολιαστη (καθαρα θεμα marketing) ενω τα 10 bit panel-xvcc υπαρχουν ηδη στις τωρινες...Πιοια ειναι λοιπον η επανασταση που θα μας κανει να πεταξουμε τις τωρινες μας τηλεορασεις?

Η καινουργιο μοντελιτιδα:flipout::flipout:

Οσο για τα ΗΖ το ιδιο ειναι ........εκει λογο 60χ2 =120 .......εδω 50χ2 =100
Ενα καλο μοντελο και προσιτο εβγαλε φετος ..............και το καταργησε με το που εφυγαν οι πρωτες κουτες απο τα εργοστασια .

καμμια, απλα θα πεσουν και αλλο οι τιμες...

Παρτυ time θα γινει οχι απλα θα πεσουν , ειδικα αμα αρχισουν τις παρουσιασεις απο τωρα ?
Κατσε καλα δικε μου θα γινει .
Βεβαια κανα δυο γραματα της αλφαβητου δεν θα υποστουν αυτον τον εξευτελισμο ............. οποτε μη φατε πολυ γιατι εχει γλαροσουπα.:flipout:

Εγω ένα γράμμα θέλω, το W. Εκτός και αν πέσει δραματίκα η τιμή της X

Εγω ένα γράμμα θέλω, το W. Εκτός και αν πέσει δραματίκα η τιμή της X

Εισαι και συ ...................στο μενου της γλαροσουπας :flipout:
Μεχρι να φτασει η αλφαβητα στο W ..........ουουουου............ καλα στο Χ δεν φτανει ποτε γιατι το λογοκρινει το Ε.Σ.Ρ.

το ερωτημα ειναι γιατι ενω τα προηγουμενα μοντελα τα ειχε στην αγορα 1 1/2 χρονο (ουτε που θυμαμαι ποτε βγηκε η x2000), τωρα αν και τα μοντελα ειναι καινουρια (η x3500 κυκλοφορησε 10/2007) εσπεθσε να ανακοινωσει νεα μοντελα με μηδαμινες διαφορες..αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι μηπως η τεχνολογια αλλαξει ριζικα και τρεχει να προλαβει να κονομισει οσα μπορει σημερα πριν περασει σε αλλη μεθοδο κατασκευης,τεχνολογια κτλ κτλ

Καθίστε ρε παιδιά τώρα ανακοινώθηκαν ηρεμήστε καλό απρίλιο το νωρίτερο για αμερική πάλι κατά αύγουστο θα μας έρθουν εδώ όπως με τις Χ3500

Κάθε χρόνο βγαίνουν νέα μοντέλα ... οι βελτιώσεις μπορεί να είναι και firms ή για τον θόρυβο ... δεν είναι σόι και καλά τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ...

...και μόλις βγούν αυτά τα μοντέλα στην αγορά τότε θα παρουσιάσουν τα επόμενα "high-end" που φαντάζομαι θα έχουν LED backlight.
Μου φαίνεται πως στο τέλος θα αγοράσω μια PX70E με τα μισά λεφτά να βολευτώ για 3 χρονάκια και μετά βλέπουμε.

Η αλήθεια ειναι οτι μέχρι να αποφασισει κανεις να αγοράσει μια τηλεόραση, η τεχνολογία αλλαζει και μένει παλι αναποφάσιστος !
Την εχω πάθει μέχρι στιγμής ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ !
Ακόμα είμαι με την παλιά κλασική μου CRT SONY !