Η ποινή μη πληρωμής της ρύθμισης των 12 δόσεων για οφειλή στην εφορία,ανέρχεται στο 15% μηνιαίως ή 180% ετησίως.
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Να δειτε τι γινετε στην ΔΕΗ....
"Κανενα σπιτι χωρις ρευμα"...το θυμαται κανεις?
Αληθεια τι εγινε εκεινο το κινημα "δεν πληρωνω?"
Η όλη φάση έχει μετακινηθεί από το δεν πληρώνω με φαμφάρες και κινήματα σε δεν πληρώνω στην πράξη, για τους περισσότερους από εμάς για λόγους επιβίωσης.
Η ηλίθια απάντηση από πλευράς ΟΙΠ.ΟΙΚ είναι παλαβά επιτόκια σε μια προσπάθεια εκφοβισμού, αλλά αν δεν μπορείς να πληρώσεις δεν έχει νόημα......
Sent from my FL02 using Tapatalk
Καλύτερα είναι να πας εφορία να σπάσεις τη ρύθμιση αν δε μπορείς να πληρώσεις. Όταν κάνεις ρύθμιση σου λέει πόση είναι η προσαύξηση αν δεν πληρώνεις. Χωρίς ρύθμιση έχει 0,73% μηνιαίως.
Μα τι ρύθμιση να κάνεις όταν στη νεα πρέπει πρακτικά να αποδεχθείς τα μέσα σε 7 μήνες 1.100 ευρώ επιβάρυνση των 2.000 ευρώ οφειλής;
.
.
.
ΤΡΑΓΙΚΟ.
Στέλνω τον πίνακα μαζί με σχόλια σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μου απαντάει ότι όταν έκανα την ρύθμιση,ήξερα τι επιβάρυνση θα είχα αν δεν πλήρωνα.
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.
Έστειλα τον πίνακα μαζί με σχόλια σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μου απάντησε "Ευχαριστώ"
και σε
Ιδιαίτερο εκλεγμένου βουλευτή της ΝΔ που μου απάντησε στην αρχή "τι είναι αυτό;" και αφού του το έκανα νιανια,μου απάντησε "α,ok".
... Παρ ολ αυτα καπου πηρε το ματι μου οτι θα παραγραφουν τωρα κοντα 20,000 υποθεσεις που εχουν παραγραφει......
Είναι η προσφορά μιας αριστερής κυβέρνησης προς όσους αδυνατούν να πληρώσουν... ¨)
Καλύτερα να χρωστάς σε τοκογλύφο!!!
Συγγνώμη φίλε μου,το thread μου είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.Μπορείς να γράψεις όσες "γενικολογίες" θες.Στη περίπτωση σου καλύτερα να πας στη ΔΟΥ σου και να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Οτιδήποτε γενικολογίες γράφουμε εδώ νομίζω δεν βοηθάνε.
Καλύτερα να χρωστάς σε τοκογλύφο!!!
Tι εννοείς με το "θα παραγραφούν" ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.