180% ετησιοποιημένο επιτόκιο!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,469
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Η ποινή μη πληρωμής της ρύθμισης των 12 δόσεων για οφειλή στην εφορία,ανέρχεται στο 15% μηνιαίως ή 180% ετησίως.
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
5e85cb8e08.jpg

Είναι η προσφορά μιας αριστερής κυβέρνησης προς όσους αδυνατούν να πληρώσουν... ¨)

Να δειτε τι γινετε στην ΔΕΗ....

"Κανενα σπιτι χωρις ρευμα"...το θυμαται κανεις?

Αληθεια τι εγινε εκεινο το κινημα "δεν πληρωνω?"

Ξέρουμε τι χρειάζονται ολοι αυτοί για να συνέλθουν αλλά δυστυχώς είμαστε λαός της πάρλας του ωχαδερφισμού και του απόλυτου ατομικού συμφέροντος...

Αν υπήρχε συλλογική συνείδηση και παιδεία, όλα αυτά τα ανθρωπάκια (και οι πρώην και οι νυν) απλά δεν θα υπήρχαν..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να δειτε τι γινετε στην ΔΕΗ....

"Κανενα σπιτι χωρις ρευμα"...το θυμαται κανεις?

Αληθεια τι εγινε εκεινο το κινημα "δεν πληρωνω?"

Μεταλλάχθηκε σε "κλαίω αλλά πληρώνω " γιατι εχουμε αριστερή κυβέρνηση

Καλύτερα είναι να πας εφορία να σπάσεις τη ρύθμιση αν δε μπορείς να πληρώσεις. Όταν κάνεις ρύθμιση σου λέει πόση είναι η προσαύξηση αν δεν πληρώνεις. Χωρίς ρύθμιση έχει 0,73% μηνιαίως.

Η όλη φάση έχει μετακινηθεί από το δεν πληρώνω με φαμφάρες και κινήματα σε δεν πληρώνω στην πράξη, για τους περισσότερους από εμάς για λόγους επιβίωσης.
Η ηλίθια απάντηση από πλευράς ΟΙΠ.ΟΙΚ είναι παλαβά επιτόκια σε μια προσπάθεια εκφοβισμού, αλλά αν δεν μπορείς να πληρώσεις δεν έχει νόημα......

Sent from my FL02 using Tapatalk

Απάντηση: Re: 180% ετησιοποιημένο επιτόκιο!!!

Η όλη φάση έχει μετακινηθεί από το δεν πληρώνω με φαμφάρες και κινήματα σε δεν πληρώνω στην πράξη, για τους περισσότερους από εμάς για λόγους επιβίωσης.
Η ηλίθια απάντηση από πλευράς ΟΙΠ.ΟΙΚ είναι παλαβά επιτόκια σε μια προσπάθεια εκφοβισμού, αλλά αν δεν μπορείς να πληρώσεις δεν έχει νόημα......

Sent from my FL02 using Tapatalk

Πραγματι δεν εχει νοημα....

Αντε ομως να το καταλαβουν οι ΑΝΟΗΤΟΙ!

Θελουν να μας κανουν να δηλωσουμε στο επερχομενο περιουσιολογιο τα τιμαλφη και μετρητα που εχουμε σπιτι μας!

Καλα ποσο γελοιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι?

Εχει πατο αυτο το βαρελι?

Καλύτερα είναι να πας εφορία να σπάσεις τη ρύθμιση αν δε μπορείς να πληρώσεις. Όταν κάνεις ρύθμιση σου λέει πόση είναι η προσαύξηση αν δεν πληρώνεις. Χωρίς ρύθμιση έχει 0,73% μηνιαίως.

Απλα πλεον εχει υιοθετηθει σε καθε οικογενεια η μεθοδος των κολομαγαζων με τους "αυτοφωρακηδες" οπου καποιο μελος που δεν εχει τιποτα στο ονομα του επιβαρυνεται τα χρεη που δεν θα πληρωσει ποτε.
Ρυθμιση στην ρυθμιση και τραβηγμα της ελληνικης γραφεικρατιας κι οπου σε παει.

Μα τι ρύθμιση να κάνεις όταν στη νεα πρέπει πρακτικά να αποδεχθείς τα μέσα σε 7 μήνες 1.100 ευρώ επιβάρυνση των 2.000 ευρώ οφειλής;
.
.
.

ΤΡΑΓΙΚΟ.
Στέλνω τον πίνακα μαζί με σχόλια σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μου απαντάει ότι όταν έκανα την ρύθμιση,ήξερα τι επιβάρυνση θα είχα αν δεν πλήρωνα.
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.
Έστειλα τον πίνακα μαζί με σχόλια σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μου απάντησε "Ευχαριστώ"
και σε
Ιδιαίτερο εκλεγμένου βουλευτή της ΝΔ που μου απάντησε στην αρχή "τι είναι αυτό;" και αφού του το έκανα νιανια,μου απάντησε "α,ok".

Μα τι ρύθμιση να κάνεις όταν στη νεα πρέπει πρακτικά να αποδεχθείς τα μέσα σε 7 μήνες 1.100 ευρώ επιβάρυνση των 2.000 ευρώ οφειλής;
.
.
.

ΤΡΑΓΙΚΟ.
Στέλνω τον πίνακα μαζί με σχόλια σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μου απαντάει ότι όταν έκανα την ρύθμιση,ήξερα τι επιβάρυνση θα είχα αν δεν πλήρωνα.
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.
Έστειλα τον πίνακα μαζί με σχόλια σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μου απάντησε "Ευχαριστώ"
και σε
Ιδιαίτερο εκλεγμένου βουλευτή της ΝΔ που μου απάντησε στην αρχή "τι είναι αυτό;" και αφού του το έκανα νιανια,μου απάντησε "α,ok".

Συγνωμη που θα στο πω αλλα εχεις μπλεξει με αλητες.....

Παρ ολ αυτα καπου πηρε το ματι μου οτι θα παραγραφουν τωρα κοντα 20,000 υποθεσεις που εχουν παραγραφει......

Στη περίπτωση σου καλύτερα να πας στη ΔΟΥ σου και να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Οτιδήποτε γενικολογίες γράφουμε εδώ νομίζω δεν βοηθάνε.

... Παρ ολ αυτα καπου πηρε το ματι μου οτι θα παραγραφουν τωρα κοντα 20,000 υποθεσεις που εχουν παραγραφει......

Tι εννοείς με το "θα παραγραφούν" ?

Απάντηση: Re: 180% ετησιοποιημένο επιτόκιο!!!

Στη περίπτωση σου καλύτερα να πας στη ΔΟΥ σου και να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Οτιδήποτε γενικολογίες γράφουμε εδώ νομίζω δεν βοηθάνε.
Συγγνώμη φίλε μου,το thread μου είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.Μπορείς να γράψεις όσες "γενικολογίες" θες.

Kαι μπορείς να τον καταγγείλεις και να σε δικαιώσουν και τα δικαστήρια... :)

Tι εννοείς με το "θα παραγραφούν" ?

Υπαρχει νομος εν ισχυ αλλα "εν υπνωσει" δυστυχως του 95 του υπουργου αλεκου παπαδοπουλου που αναιρουσε τους προηγουμενους πολυ

παλιοτερους νομους παραγραφης για 10 χρονια, και παραγραφει χρεη ανω των 20 ετων υπο μερικες προυποθεσεις.

Η γραφειοκρατια και η γενικοτερη γελοιοτητα των εκαστοτε κρατουντων δεν ενεργοποιησε αυτον τον νομο μονο και μονο για να στηριζουν τους

γελοιους ισολογισμους τους κρατωντας πχ χρεη του μινιον, του λαμπροπουλου, της πειραικης-πατραικης και αλλων τελειωμενων ουσιαστικα

υποθεσεων.

Κοντολογις τα υποτιθεμενα χρεη των 80δις προ του 2009 ηταν φουτσες και ηταν ζητημα αν μπορουσε να εισπραχθει το 5%!!!!!!

Γνωστη περιπτωση σε μενα που ηταν και ο λογος που ασχοληθηκα ηταν μια περιπτωση ενος επιπλοποιου (μαουνης) γειτονα που του εβαλε η εφορια

δυσαναλογα προστιμα 500 μυριων δραχμων με αποτελεσμα να αυτοκτονησει μετα απο ενα χρονο!

Αυτοι ακομα τον εχουν στις λιστες τους χωρις καν να υπαρχει κληρονομος.

Και εις αλλα με υγεια.....

Επισης φετος στειλαν παλι εγγραφο ενημερωσης χρεων στον πατερα μου που εφυγε πριν 19 χρονια!!!!!

Την ιδια τακτικη ακολουθουν και τα ασφαλιστικα ταμεια οπου στελνουν ακομα τα χρεη σε ανθρωπο που εκλεισε το μαγαζι του πριν 18 χρονια....

Εχουν υπερβει τις 50,000 ευρω...

Αν τα ειχε σε αυτους θα τα εδινε για να περιμενει συνταξη του κατρουγκαλου?

Τα αυτονοητα εχουν χαθει εδω και πολλα χρονια.