1K για LG 47LH4000 ή Samsung PS50B550

Re: Απάντηση: 1K για LG 47LH4000 ή Samsung PS50B550

Xmm η απόφαση ειναι σχεδόν οριστική. Σκεπτομαι εαν θα έπρεπε να δωσω κατι παραπανω για την 650 ωστε να γλιτωσω media player ή να παρω την 550 + media player για περισσοτερες δυνατότητες.

To BD390 ειναι μαλλον η καλυτερη αγορα σε σχεση χαρακτηριστικων/τιμης αυτη τη στιγμη ...
Μην πονοκεφαλιαζεις περισσοτερο απ'οσο χρειαζεται .
Αρκει να μην σε τρωει μετα που δεν εδωσες 150-200 ευρω παραπανω για την 650 ... Αυτο θα ειναι οτι χειροτερο γιατι δεν θα σε αφηνει να χαρεις την 550 οσο θα επρεπε !
Με το καλο να τα αποκτησεις !
-bye-

Τοση μεγάλη διαφορα εχει ποια? !!!! (80 διαφορά έχουν, μάλλον τι το σκεφτομαι κιόλας)

Δεν ξερω φιλε μου τι να σου απαντησω τωρα ... εγω βλεπω περιπου 160 ευρω διαφορα αναμεσα στις δυο.....

Με βάσει τον τροπο πληρωμης που βολευει ΕΜΕΝΑ απο διαφορετικα καταστηματα μου βγαινει τοσα. Σαν τιμες ελαχιστες απο skroutz οσο το λες ειναι.

Με βάσει τον τροπο πληρωμης που βολευει ΕΜΕΝΑ απο διαφορετικα καταστηματα μου βγαινει τοσα. Σαν τιμες ελαχιστες απο skroutz οσο το λες ειναι.

Τοτε γιατι καταληγεις στην 550 ? Αν τα 160 ευρω αξιζουν τη διαφορα , για τα 80 , πραγματι δεν θα επρεπε να το σκεφτεις καν...

Μα δε το σκεφτομαι πλεον απο την στιγμη που ειδα τοσο μικρή διαφορά τιμής!!!

Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια!!!

γμτ Περιμενα πως και πως την Κυριακη, ημουν σχεδον σίγουρος οτι θα εβαζε παλι samsung 50αρα αλλ την 550!!! φτου!!
τι εννοεις γυμνή 550?

γμτ Περιμενα πως και πως την Κυριακη, ημουν σχεδον σίγουρος οτι θα εβαζε παλι samsung 50αρα αλλ την 550!!! φτου!!
τι εννοεις γυμνή 550?

Ενα HDMI λιγοτερο ειναι το σιγουρο , δεν ξερω αν υπαρχει και αλλη διαφορα...

δεν έχει επίσης media δυνατότητες απο USB. Πράγμα που περιττό εαν καποιος θα εχει συνδεδεμενο καποιο media Player.

Το cinema smooth που εχει η 650 τι κανει ακριβώς?. Οσοι εχουν τις ακριβές samsung το εχουν ενεργοποιημένο?

cinema-smooth-24p235l.jpg

Το cinema smooth μειωνει το judder (μκροσπασιματα) που παρουσιαζεται σε τηλεορασεις κατα την αναπαραγωγη BluRay....

http://www.projectorcentral.com/judder_24p.htm

Kαι εδω για το cinema smooth...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1143114

Yperion σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

μεταξυ 550-560 και λογω μικρης σχετικας διαφοράς τιμης πηγαινα για 560. Η 530 δεδομενου οτι ειναι ιδια με την 550 απο εικονα αλλα με μεγαλη διαφορα τιμης απο την 560 παρολες τις ελλειψεις ( hdmi, media δυνατοτητες που με με αφήνουν αδιάφορο) ερχεται ταμαμ. Η ελλειψη του cinema smooth με προβληματίζει μονο εαν ειναι κατι πρακτικά σημαντικό για mkv htpc playback 60% kai dvd -blu ray 40%

Ψηφίζω να το πληρώσεις το smooth...

Έχω τα τελευταία 2 χρόνια την εντύπωση πως σε κάθε περίπτωση οι Σάμσουνγκ αρχίζουν από το 6χχ και μετά...

Xmm μέσα σε 2-3 μέρες τα πάνω κάτω. η 650 παρατηρω οτι ανέβηκε η τιμή της ενω ή 550 την βρισκει κανεις στο Eshop λιγότερο και απο την 530 που ειναι σε crazy τιμη εβδομάδας στο ιδιο κατάστημα!!!! το cinema smooth παει μακρια πια..