1ο Festival ECM

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,180
GLYFADA
Αγαπητοί, είναι μια μεγάλη κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα, η avantgarde ECM έρχεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της στην Ελλάδα και οι φίλοι της Jazz (και όχι μόνο) πρέπει να δώσουν το παρόν (και οι χαιφιντελάδες....).
Από ότι ξέρω και ο ήχος θα είναι εκπληκτικός αφού θα ασχοληθεί ο ίδιος ο Eicher.

6,7,8,12,13 Σεπτέμβρη στο Θέτρο βράχων στον Υμηττό -εύκολο parking.
Τα πιο μεγάλα ονόματα θα είναι τη Δευτέρα 8/9 όποιος θέλει να έρθει ας μου πει να βρεθούμε:ADFADF1:. (θα είμαι σε όλο το φεστιβάλ)

Εισιτήρια Fnac, Public, Ιανος κλπ.

Αγαπητοί, είναι μια μεγάλη κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα, η avantgarde ECM έρχεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της στην Ελλάδα και οι φίλοι της Jazz (και όχι μόνο) πρέπει να δώσουν το παρόν (και οι χαιφιντελάδες....).
Από ότι ξέρω και ο ήχος θα είναι εκπληκτικός αφού θα ασχοληθεί ο ίδιος ο Eicher.

6,7,8,12,13 Σεπτέμβρη στο Θέτρο βράχων στον Υμηττό -εύκολο parking.
Τα πιο μεγάλα ονόματα θα είναι τη Δευτέρα 8/9 όποιος θέλει να έρθει ας μου πει να βρεθούμε:ADFADF1:. (θα είμαι σε όλο το φεστιβάλ)

Εισιτήρια Fnac, Public, Ιανος κλπ.
το χιουμορ σου σκοτώνει :rifle::flipout::flipout:
θα προσπαθήσω να έρθω είναι σπάνιο γεγονός

Δε διοργανωνεις λεω γω καμια λαχειοφορο αγορα με επαθλο το Indra? Εχω αρχισει και ψαχνομαι για καταναλωτικο δανειο ...

Έλα να ακούσεις ζωντανή εμπειρία Γιώργο, ο ήχος που θα βγάλει ο Eicher θα είναι εμπειρία, μαζί φυσικά με το αστείρευτο ταλέντο των μουσικών της ECM.

Το ξαναλέω, αν είναι να πάτε μια φορά, μην χάσετε την Δευτέρα, όπου είναι το βαρύ πυροβολικό της εταιρείας και μάλιστα 2 group στο ίδιο εισητήριο.

Και parking εύκολο!

Αν θέλετε να βρεθούμε νωρίτερα για καφέ μέσα στο αναψυκτήριο, πείτε μου!

Έχει γίνει και παλαιότερα από την ECM και απορώ γιατί ονομάζεται 1ο φεστιβαλ.
Χαρά σε εσάς που θα πάτε. Καλές ακροάεις!! Λ.Σ.