2 ηλιακά φωτιστικά με φωτοκύταρο

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,118
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Αγοράστηκαν πέρσι από Lidl αλλά διαπίστωσα ότι τελικά οι μπαταρίες (3 ΑΑ) δεν φορτίζονται επαρκώς. Αν τα θέλει κάποιος για να πειραματιστεί ή να χρησιμοποιήσει τα πανελάκια ή τα led για καμιά πατέντα στην διάθεση του... αν όχι θα πάνε στην ανακύκλωση.

Παραλαβή κατόπιν συννενόησης (π.μ) μόνο από περιοχές N. Σμύρνης (κοντά πλατεία - άλσος) ή Ν. Χαλκηδόνα (μεγάλος Σκλαβενίτης στην Αχαρνών). Δεν στέλνω επαρχία, δεν έχω χρόνο...

Attachments

• IMG_20150501_162813.jpg
    IMG_20150501_162813.jpg
    111.6 KB · Views: 208
Πάρε τηλ στο lild , είμαι σίγουρος οτι θα σου κάνουν αντικατάσταση .
Υποθέτω οτι έχεις κρατήσει την απόδειξη αγοράς .

Το ξέρω ότι θα μπορούσα να το κάνω (εχω την απόδειξη) αλλά προτιμώ να μην ασχοληθώ άλλο... δεν αξίζει τον κόπο...

Να μην πουλαει τιποτα καλο, αυτο το καταστημα!!!!

Εγω πάντως το έχω κάνει δώρο στον πατέρα μου για το κτήμα και λειτουργεί κανονικα .
Εαν το έχεις πάρει απόφαση τότε , με ενδιαφέρουν .
Στείλε ένα τηλ με πμ να σε πάρω εαν θες ...

Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο ενδιαφέρον... Οπότε θα περιμένω μέχρι αύριο 24:00 και την Τρίτη θα κάνω κλήρωση (μέσω του random.org) για 2 που θα πάρουν από ένα ηλιακό...

Και σχετικά με τα προϊόντα του Λιντλ μπορώ να πω κατηγορηματικά ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν μου ´βγήκε¨ μια αγορά.

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου.
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή.
Ευχαριστώ

Μετά από την διαδικασία κλήρωσης μέσω του ranom.org οι 2 που θα πάρουν από ένα ηλιακό φωτιστικό είναι οι :
- johnkont
- Messenger
Ας συνεννοηθούμε μέσω p.m για τα περαιτέρω...

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.

Attachments

• Snap 2015-05-05 at 11.31.13.jpg
    Snap 2015-05-05 at 11.31.13.jpg
    72.4 KB · Views: 72
  • Snap 2015-05-05 at 11.32.04.jpg
    Snap 2015-05-05 at 11.32.04.jpg
    40 KB · Views: 71
Re: Απάντηση: 2 ηλιακά φωτιστικά με φωτοκύταρο

Θερμά ευχαριστώ στο Χάρη για το φωτιστικό.

Να' σαι καλά Βαγγέλη. Εύχομαι να μην έκανες άδικα τον κόπο της παραλαβής και να σου βγει χρήσιμο το φωτιστικό :smile: