2 Logitech στo ίδιo LAN ?

Απάντηση: 2 Logitech στην ίδια ip ?

Δεν νομιζω οτι υπηρχει περιπτωση η αναλογικη εξοδος του duet,να συγκριθει με το βουβαλι.Εγω προχθες το εβαλα να παιξει για πρωτη φορα με τη δικη του αναλογικη εξοδο ,μετα απο 3 χρονια που το εχω,γιατι το βουβαλι μου πηγε να βοσκησει,και ο S.F ηθελε να ζεσταθει

Re: 2 Logitech στην ίδια ip ?

σε κάποιες πολύ χαλαρές και κουλ ακροάσεις που δεν θα τραβήξουν σε χρόνο ξεγελιέσαι. Ακόμα και σε βιαστικό ΑΒ ξεγελιέσαι.

Αν όμως η ακρόαση είναι μακροχρόνια τότε αρχίζει και ενοχλεί.
Αν τα ζώα ζεσταθούν ...ξεχωρίζουν.

Πάντως μέχρι στιγμής...έχω την εντύπωση ότι το σύνολο με το ρολόι κερδίζει ελαφρά στις ψηλές.
Λέω σύνολο γιατί εκεί παίζει και το μανίσιο τροφοδοτικάκι...

Απάντηση: 2 Logitech στην ίδια ip ?

Βαλε το καλό τροφοδοτικο και πες μας εντυπωσεις
Μην ξεχνας Δημητρη οτι το <δικο> μου βουβαλι εχει Ρωσσιδες στην εξοδο,οποτε αλλαζει χαρακτηρα.Παντως ο Σαββας το στρωνει,θα μου ερθει ετοιμο[οταν ερθει]

Last edited:

με το καλό + βουβάλι + ρολόι....άντε να κάνεις ΑΒ μετά με το απλό απλό....

Το εργοστασιακό duet + τροφοδοτικό + βουβάλι VS το αναβαθμισμένο duet + τροφοδοτικό + βουβάλι θα έχει ενδιαφέρον.

Στα δικά μου αυτιά και με τα Touch και το dac202 δεν αντιλήφθηκα διαφορά μεταξύ "εργοστασιακού+τροφοδικό+dac202" VS "αναβαθμισμένoυ+τροφοδοτικό+dac202".

Αδυνατώ να βγάλω συμπέρασμα.

αφού έβαλα και τις μεγάλες δυνάμεις....
test tones....
μέχρι 16000 καμμία διαφορά.
χαμηλά μέχρι και κάτω από 16 πάλλονταν τα Κ1000, αν και μετά τους 20 θα το έλεγες τόνο αυτό που ακούς.

Άλλαξα τον τίτλο του θέματος
Όχι στο ίδιο IP
Στο ίδιο LAN

Δημητρη εγω χωρις να εχω την δυνατοτητα για συγκριση Α-Β,εκεινο που ειχα προσεξει ηταν τα πιο εκτεταμενα υψηλα[χωρις να κουραζουν] και η καθαροτητα ολου του φασματος.Ολα αυτα με τη χρηση του εργοστασιακου τροφοδοτικου γιατι ο Γαλλος τροφοδοτουσε και τροφοδοτει το βουβαλι.Και παντα βεβαια συνδεδεμενο με belden ψηφιακο η και με το synergistic research reference επισης ψηφιακο.Στη αλλαγη των δυο ψηφιακων καλωδιων επισης παρατηρηθηκε αλλαγη στα χαρακτηριστικα,με το belden πιο αναλυτικο,το syn reser πιο γλυκοηχο
Και παντα συνδεδεμενο με καποιο dac [μονο προχθες το επαιξα απο τις δικες του αναλογικες].
Η μονη λογικη εξηγηση που δινω,ειναι το διαφορετικο αναλογικο σταδιο του βουβαλιου που εχουμε ,και πιθανον αναδεικνυει περισσοτερες η λιγοτερες διαφορες.
Επισης αν θυμαμαι καλα και ο Σαββας μετα την <επεμβαση> στο receiver το ειχε σπιτι του και το ακουγε ,ειχε παρομοιες με τις δικες μου εντυπωσεις,σε ενα συστημα τελειως διαφορετικο με μονο κοινο σημειο το βουβαλι[το δικο μου,που βοσκει στα χωραφια του,περιμενοντας τον Σαλλα]

αν εσύ κατάφερες να ακούσεις και διαφορές στα καλώδια...θα σου απονείμω το χρυσούν ους.

εγώ τα ακούω και τα δυό είτε μόνα τους είτε και τα δυό με το βουβάλι με το ομοαξονικό canare.

με το βουβάλι η μόνη διαφορά είναι στην τροφοδοσία.
αναγκάζομαι και βγάζω το ομοαξονικό και αλλάζω receiver κάθε φορά...
αδυνατώ...

νομίζω είναι καιρός να πάψει να βοσκάει το βουβάλι σου περιμένοντας τον Σάλλα. Μάλλον το έστησε και θα σκάσει από τη στεναχώρια του...-bye-

Mητσε μου,να σκεφθεις οτι το δικο του βουβαλι ειναι ακομη μεσα στη συσκευασια αποστολης.Ο Σαλλας ειναι εδω,αλλα πρεπει να το φτιαξει.
Το belden εχει διαφορα με το synergistic ,δεν το διαπστωσα μονο εγω.
Kαι μην ξεχνας οτι το τουιτερ του 805 υπο ορiσμενες περιστασεις μπορει και να ειναι Gillete

Last edited:
αν το τουήτερ του 805 είναι ζιλέτ, τότε τα Κ1000 είναι νυστέρια....