2 σπίτια - 2τηλεοράσεις - 2 καημοί :-)

justapstar7

Established Member
14 January 2009
139
Γειά σας και πάλι συμφορουμίτες!
Ας περάσουμε στα δεδομένα μας.
Σπίτι Νο1(πατρικό):
Απόσταση: 2,5μ ανώτερη απόσταση.
Φωτεινότητα δωματίου : Χαμηλή κατα την διάρκεια όλης της ημέρας.
Χρήση:Τηλεοπτικό σήμα,Νοβα(90%)-ταινίες απο usb-dvd player(10%).
Κόστος: 500-550
Eρώτηση:επηρεάζει την λειτουργία της TV η τοποθέτηση της πάνω(κατα το 1/4 του μήκους της)απο σώμα καλοριφέρ?Απόσταση απο το σώμα περίπου 30 cm.

Σπίτι Νο2(φιλικό):
Απόσταση: 3,5 - 4μ ανώτερη απόσταση.
Φωτεινότητα δωματίου : Μέση το πρωϊ-το βράδυ φωτεινό(λάμπα λευκή εξοικ.ενεργειας)
Χρήση:Τηλεοπτικό σήμα,μελλοντικά πιθανώς Νόβα(70%)-ταινίες απο usb-dvd player(30%).
Κόστος: 700-750
Σημείωση:δεν επιθυμούν όσο&αν προσπάθησα πάνω απο 50".
Επίσης λένε ναι σε plasma αρκει να είναι το νέο-πλάσμα.Δεν γνωρίζω αν με αυτά τα χρήματα είναι δυνατόν.
Αλλιώς πρωτίστως επιθυμούν lcd ή led lcd οτι είναι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν!!

3.5-4.0 μετρα νομιζω δεν εχει νοημα να μιλαμε κατω απο 50".

Εγω θα προτεινα την LG 50PV350.

Στα 700 ευρω εστω και σε 46" να παμε δεν υπαρχουν καλες LED LCD.

για την πρώτη περίπτωση μια πανασονικ 42u30 μιας και μιλάμε κυρίως για sd και για τη δεύτερη περίπτωση συμφωνώ με τον υπερίωνα.

Για το καλοριφερ δεν νομιζω να πειραζει η ζεστη αλλα για να εισαι σιγουρος καλυτερα να δοκιμασεις ειτε να κλεισεις στο μισο την παροχη ειτε να βαλεις λιγο αλουμινοχαρτο στο πανω μερος.

ΥΓ. Νομιζω οτι αποτελει κανονα , οσα λιγοτερα δινει καποιος για τηλεοραση τοσο πιο πιθανο να στραφει σε πλασμα. Οι σχετικα καλες LED LCD κοστιζουν ακριβα , πανω απο 800 για 40" και πανω απο 1100 για 46".

Αυτά είχα βρεί και εγώ μέσες άκρες..
Απλά με μπέρδευαν λίγο οι διαφορές στις Πανασόνικ -U,S,G- αν είναι κάτι το τόσο αναγκαίο στα χαρακτηριστικά τους...
Θαρρώ τελικά πως όχι.
Λογικά σε αυτές που είπατε 8α κινηθώ.
Είναι και οι 2 με την νέα τεχνολογία πλάσμα?
Κλείνοντας έχω μια 47'' LG7000 LCD..πόσο κοστολογείται αυτή σήμερα(μεταχειρισμένη φυσικά,αλλά με ελαφριά χρήση την έχω στο εξοχικό)
γιατί μου άνοιξε η όρεξη να πάρω μια 50+ για την πάρτη μου..να την έδινα αυτή..
Ευχαριστώ φυσικά για τις ως τώρα απαντήσεις σας!!

Ευπρόσδεκτες άλλες 50 προτάσεις τηλεοράσεων εννοείται..
Οχι τπτ άλλο μην νομίζει ο YPERION και ο vas_papavas οτι θα με "κοροϊδέψουν" &θα με παρασύρουν στις plasma και μένα έτσι εύκολα!!
:D :silly:

Δεν διαθέτει μονάχα media player.Και στις 2 περιπτώσεις μια 42u30 και μια 50u30 θα ήταν μια χαρά πιστεύω.

Επειδή υπάρχει και η επέμβαση της μάνας του φιλικού σπιτιού όσο αφορά την αισθητική,κάτι μου λέει πως η LG(μικρότερο frame), κερδίζει κάποιους πόντους σε αυτό τον τομέα παραπάνω..
Και επειδή με ρωτούν διαρκώς..
Είναι και οι 3 τηλεοράσεις που αναφέραμε με την καινούρια τεχνολογία πλάσμα..?
Μιλάμε για τις
http://www.skroutz.gr/s/325336/Panasonic-TX-P50U30E-50.html
http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html
http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html

Για την pv350 το μονο αρνητικο σε σχεση με την U30 που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ζεσταινεται λιγο η πλατη της (προφανως λογω μικρου παχους).

Κατα τ'αλλα και media player εχει και πληρες μενου ρυθμισεων και πολυ καλυτερο σχεδιασμο.

Στο πατρικό μου μόλις πήρε θέση μια LG LED 42LV4500 με κόστος αγοράς 449 .
Δεν σας ξέχασα απλά το είχα αφήσει για λίγο το θέμα.
Ευχαριστώ κ πάλι.