2000 με 2500 ευρο ποιον τελικα να παρω????

sakisti

New member
24 October 2008
8
Εχω μια εβδομαδα που διαβαζω διαφορα συγκριτικα που εχεται κανει, διαφορες παρουσιασεις και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχω μπερδευτει απιστευτα!!!! Ειναι ο πρωτος projector που θα αγορασω και θελω οπως και ο καθενας σας να παρει τον καλυτερο για τα λεφτα που θα δωσει... προς στιγμη εχω μια PIONNER 5090H και μου αρεσει παρα πολυ η ευκρινια και το μαυρο της.. ξερω οτι δεν θα πιασω τα νουμερα αυτα απο βιντεοπροβολεα αλλα μπρος στις 100 ιντζες τι ειναι ο πονος!!!! Ο χωρος που θα τον βαλω ειναι 4.10 μετρα απο τον τοιχο μεχρι το πανι.δηλαδη αν προσθεσω και τον προβολεα μου μενει καπου 3.60 καθαρο!! ποιος θα μου δωσει το ποιο καλο μαυρο την καλυτερη ευκρινεια και σχετικα καλο φως??? λογο το οτι μενω αλεξανδρουπολη δεν εχω επιλογη να τους δω απο κοντα και ετσι αρκουμαι kai βασιζομαι στις εντυπωσεις και στα ματια σας!!! υποψιν οτι βλεπω μονο blu-ray!!! παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aν σου αρκουν 2 μετρα πλατος οθονης (λογο φακου long throw) , τοτε με κλειστα τα ματια (αν δεν εχεις προβλημα με το rainbow) παρε τον Βenq W20000.
Τον ειδα προσφατα και δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του.

μιας και εισαι κουρακιας χτυπα τον krf 9000 pioneer kuro απο ευκρινεια ειναι καλητερος και απο τον 200 και απο μαυρο οτι λενε οι φημες για την πιο

κουρο γιατι το μαυρο πρεπει να ειναι σκουρο

η τελευταια τιμη θυμαμαι ηταν 2300ευρω ενω πριν λιγο τον ειδα και στα 2600 ευρω σε καποιο σαιτ
εγγυηση εχεις γιατι ειναι ευρωπαικη ενωση
και να ξερεις οτι εδω μερικα μαγαζι τον εχουν 5000ευρω

τον krf 9000 pioneer kuro που τον βρηκες σε αυτην τιν τιμη johny? αξιοπιστο το site?? ποιο παλια τον ειχα βρει στο tlc με 3000 λιρες..