26 E Νέο 3D κανάλι...

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Είναι το Alkass 3D από το Κατάρ

DVB-S συχνότητα 12399V, SR:27500 FEC:3/4 SID:2 PID:201 /202

Προς το παρόν ελεύθερο...

Ελεύθερα ελεύθερα ή προσωρινά ελεύθερα Σεραφείμ ???

Το luxe λογικά θα παραμείνει ελεύθερο (εκπέμπει και από την 11881, ίσως σταματήσει από εκεί). Για το δεύτερο θα δούμε.

Το HD1 εχει ανοιξει και στον eurobird 9 παντως.Βγαινει με το ονομα EURO 1080 στην συχνοτητα 11881.

Είναι το Alkass 3D από το Κατάρ

DVB-S συχνότητα 12399V, SR:27500 FEC:3/4 SID:2 PID:201 /202

Προς το παρόν ελεύθερο...

Δεν το πιανω ΑΠΟ Θεσσαλονικη,
Σημα κατω απο 17% ενω τα αλλα στις 26 τα πιανω με πολυ δυνατο σημα και ποιοτητα πανω απο 80%. Εγινε κατι με το συγκεκριμενο καναλι?
Ευχαριστω.
Νικος

καλημέρα. τι χρειάζεται για να μπορεί να δει κανείς το τριδιάστατο κανάλι που δείχνει 2 εικόνες ταυτόχρονα;με κάτι γυαλιά που έχω μαύρα ή και με δύο χρώματα δεν βλέπω κάποια διαφορά. χρειάζονται ειδικά και πωλούνται κάπου;

Στη χθεσινή έναρξή του το κανάλι Al Kass HD 3D από το Κατάρ είχε μία ζωντανή εκπομπή αφιερωμένη στην υποψηφιότητα του Κατάρ για τη διεκδίκηση του παγκοσμίου κυπέλλου το 2022 (φωτο ) που η απόφαση για τη χώρα που θα το διοργανώσει το παγκόσμιο κύπελλο θα ληφθεί σε λιγότερο από επτά μήνες .

dsc02992gm.jpg

Απάντηση: Re: 26 E Νέο 3D κανάλι...

Δεν το πιανω ΑΠΟ Θεσσαλονικη,
Σημα κατω απο 17% ενω τα αλλα στις 26 τα πιανω με πολυ δυνατο σημα και ποιοτητα πανω απο 80%. Εγινε κατι με το συγκεκριμενο καναλι?
Ευχαριστω.
Νικος
Καλησπέρα. Η συχνότητα βρίσκεται στο δύσκολο βόρεια badr 6.

Βρε παιδια εδω παγκοσμιος δεν υπαρχει προτυπο επισημο για 3d ποιος εκπεμπει και με τι? και ποιος το βλεπει και με τι? ουτε σε 2 χρονια απο οτι βλεπω δεν θα ξεμπλεξουμε κατι σαν το beta - vhs μας βλεπω παλι τα ιδια ,,,

Re: Απάντηση: Re: 26 E Νέο 3D κανάλι...

Με 50 εκατοστά; Σίγουρα στον badr 6 αναφέρεσαι;

Ναι Badr 26 E με level 84%
Quality 76%

Τον edision argus mini 2in1 HD εχω.Και με ενα lnb κατεβαζω Badr 26E ,Astra 23.5 E και Astra 19.2

Re: Απάντηση: Re: 26 E Νέο 3D κανάλι...

Ναι Badr 26 E με level 84%
Quality 76%

Τον edision argus mini 2in1 HD εχω.Και με ενα lnb κατεβαζω Badr 26E ,Astra 23.5 E και Astra 19.2

Με ένα LNB ?? Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟ !!!!
Δώσε μάρκα και τύπο LNB ...

και εγω αυτο ελαγα οταν εγεινε η ληψη γιατι διαβαζω διαφορα εδω στο forum και απορω πως γινεται !!! Πρεπει να ανεβω στην ταρατσα το πιατο ειναι εκει απειραχτο απο το 2004 που το εβαλα. Σε ενα μαγαζι ειχα παει χωρις να πω για μαρκα πιατου lnb κτλ μου τα εδωσε και μου ειπε αν μπορω να το φτιαξω μονος μου δεν τα καταφερα και ηρθε και μου το εστησε αυτος (ντακσει 13 χρονον ημουν ) Θα ανεβω και εγω καποια στιγμη και θα σας πω......

και εγω αυτο ελαγα οταν εγεινε η ληψη γιατι διαβαζω διαφορα εδω στο forum και απορω πως γινεται !!!

Δεν τίθεται ζήτημα ... Απλώς, ΔΕΝ γίνεται ! Δεν υπάρχει LNB τριπλής χοάνης με άνοιγμα 9 μοιρες ...

Μάλλον σκανάρεις κοινές συχνότητες από κάποιον δορυφόρο...

Αυτό ακριβώς είναι, σκανάρεις κοινές συχνότητες !!!...