26"T3000 ή καποια 32"

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Ημουν αποφασισμενος να βαλω πανω στο γραφειο μου την 26Τ3000 και να συνδεσω πανω της pc κ ps3 εκτος απο την κλασικη χρηση μιας TV.Καποιος ομως με εβαλε σε δειλημα κ σκεψη δειχνωντας μου την LG 32LC51 στα 548,99!:nounder:32" ομως δεν ειναι πολυ μεγαλη για αποσταση ουτε 1 μετρου οταν ειμαι σε λειτουργια pc:BDBDG54:?Και αντε κ το ξεπερνας αυτο, σαν ποιοτητα εικονας φτουραει μπροστα στην sony???
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας(ελπιζω δηλαδη:D

Μπορεις να πας να πεσεις απο το μπαλκονι σου και να μη μας πρηζεις?????εεεε????αντε απο δω...εχουμε και πιο σημαντικα προβληματα!!!:violent-smiley-030:

για τόσο μικρή απόσταση η 32άρα θα ναι λίγο μεγάλη μάλλον από την άλλη δν ξέρω μπορεί να μην έχεις πρόβλημα pc θα βλέπεις

Αυτο δεν ειναι γραφειο , με PS3 ,PC και σια ..........παιδικη χαρα ειναι .
Παρο ολα ταυτα καλυτερα μια καλουτσικη 26αρα παρα μια μπανταλω 32αρα χωρις να υπονοω οτι η sony ειναι ντε και καλα κατι καλο μιας και δεν το ξερω.
Οσον αφορα το PC , στατικες εικονες βλεπεις και δεν νομιζω να εχεις προβλημα enyway .
Οποτε ο κληρος πεφτει στο ποσο τα παιδία παιζει .:afro:

Ημουν αποφασισμενος να βαλω πανω στο γραφειο μου την 26Τ3000 και να συνδεσω πανω της pc κ ps3 εκτος απο την κλασικη χρηση μιας TV.Καποιος ομως με εβαλε σε δειλημα κ σκεψη δειχνωντας μου την LG 32LC51 στα 548,99!:nounder:32" ομως δεν ειναι πολυ μεγαλη για αποσταση ουτε 1 μετρου οταν ειμαι σε λειτουργια pc:BDBDG54:?Και αντε κ το ξεπερνας αυτο, σαν ποιοτητα εικονας φτουραει μπροστα στην sony???
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας(ελπιζω δηλαδη:D

Εαν θελεις 26άρα δες ή την Samsung LE26R86 ή την Sony S3000 . Οι σειρες P & T είναι μέτριες (εκτός εάν δεν σε ενδιαφέρει αυτό)

Σόρι κιόλας αλλά η Τ είναι η καλύτερη και οι P,S είναι μέτριες(αυτά για τις 26" που έχουν ΤΝ panel).μόνο η 26Τ3000 έχει S-PVA

Αυτο δεν ειναι γραφειο , με PS3 ,PC και σια ..........παιδικη χαρα ειναι .
Παρο ολα ταυτα καλυτερα μια καλουτσικη 26αρα παρα μια μπανταλω 32αρα χωρις να υπονοω οτι η sony ειναι ντε και καλα κατι καλο μιας και δεν το ξερω.
Οσον αφορα το PC , στατικες εικονες βλεπεις και δεν νομιζω να εχεις προβλημα enyway .
Οποτε ο κληρος πεφτει στο ποσο τα παιδία παιζει .:afro:

Οπως τα λες φιλε μου!!!!!Τα παιδια θα παιζει παρα πολυ αν αναλογιστεις πως τα πρωτα games μαζι με την αγορα του ps3,που θα γινει ταυτοχρονα με tv,θα ειναι pro 2008 ,nba live 2008 κ need for speed pro street!!!!!!Και καταλαβαινεις πως τωρα που εχω αδεια για ενα μηνα θα πεσει πολυ λιωσιμο!!!!!!!Το pc ειναι για ιντερνετ και αντε κ mame k λοιπους emulators