— 28 Weeks Later

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
new_28_weeks_later_poster.jpg

28 WEEKS LATER
28 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ
Χώρα: Μ. Βρετανία
Έτος: 2007
Είδος: Ζομπολογία
Διάρκεια: 96
Σκηνοθεσία: Juan C. Fresnadillo
Πρωταγωνιστούν: Robert Carlyle, Rose Byrne
Εικόνα: 1.85:1
Ήχος: D.D 5,1

Θυμάστε εκείνο το cult βρετανικό Ζομποθρίλερ όπου μια ολόκληρη πόλη μετατράπηκε σε 28 μέρες σε ζόμπια και μια ομάδα ανθρώπων μαζί με κάποιους φάνταρους τα πολεμούσαν ?
Δείτε τώρα τι έγινε μετά από 28 εβδομάδες .
Ιδιόρρυθμο cult θρίλερ που στο πρώτο μέρος του άφησε πίσω του εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές κάτι που αναμένετε να συμβεί και τώρα

28 βδομάδες μετά και αφού έφαγαν τον αγλέουρα τα αγαπημένα μας ζόμπια πεθαίνουν από ασιτία. Οι λιγοστοί άνθρωποι που κατάφεραν να τη γλιτώσουν , επιστρέφουν στο υπό αμερικάνικης επιτήρησης Λονδίνο . Για κάποιο περίεργο λόγο ένα εκ τον ζόμπι κατάφερε να επιβιώσει και ο τρόμος επανέρχεται και αυτή τη φορά απειλεί και τους αμερικάνους. ( σκασίλα μας για να μην πω τίποτε άλλο )

Last edited:
Απάντηση: 28 WEEKS LATER

Μια απο τα ιδια με την προηγουμενη ταινια , αλλα για ενα βραδυ με μπυρες και πιτσες ιδανική.:ADFADF1:

Re: 28 WEEKS LATER

Βλέπετε ευχάριστα, αλλά σε καμία περίπτωση δέν είναι στο επίπεδο της πρώτης.

Δεν ξέρω α είναι καλύτερη η όχι απ την πρώτη , αυτό που ξέρω είναι ότι η εικόνα της είναι απείρως καλύτερη από αυτή . Η πρώτη δεν βλέπονταν ενώ τούτη εδώ είναι εξαιρετική και από εικόνα και από ήχο.

Re: Απάντηση: 28 WEEKS LATER

Δεν ξέρω α είναι καλύτερη η όχι απ την πρώτη , αυτό που ξέρω είναι ότι η εικόνα της είναι απείρως καλύτερη από αυτή . Η πρώτη δεν βλέπονταν ενώ τούτη εδώ είναι εξαιρετική και από εικόνα και από ήχο.

Ευτυχώς, τα κέρδη της πρώτης επενδύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο...

Καλή ταινία... καλύτερη για μένα από την πρώτη... Πολύ γρήγορες σκηνές, φοβερή σκηνοθεσία, αρκετή δράση αλλά και απαράδεκτο φινάλε...

δεν έχω δει την ταινία αλλα μην την κρίνετε μονο απο εικόνα και ήχο....είπαμε καλα και αυτά...

πάντως αμα έχετε δει το fountain του αρονοφσκι εκεί να δείτε εικόνα και χωρίς ούτε ενα special effect

Re: Απάντηση: 28 WEEKS LATER

Φυσικό είναι, αφού η πρώτη γυρίστηκε με μια ημιεπαγγελματική dv της Canon.
Όσο για αυτή εδώ τη συνέχεια τη βρήκα αξιοπρεπέστατη και μου άρεσε αρκετά.

Απάντηση: Re: 28 WEEKS LATER

δεν έχω δει την ταινία αλλα μην την κρίνετε μονο απο εικόνα και ήχο....είπαμε καλα και αυτά...

πάντως αμα έχετε δει το fountain του αρονοφσκι εκεί να δείτε εικόνα και χωρίς ούτε ενα special effect

Επειδή την έχω δεί,η εικόνα ήταν επιεικώς απαράδεκτη στο DVD.
´Και ως προς τα special effects ,αυτό με την σφαίρα/φούσκα που ανεβοκατέβαινε στα ουράνια τί ήταν? Λήψη της NASA ?:BDGBGDB55:

Χαριτολογώ διότι προφανώς έμπλεξες την εικόνα ως ποιότητα DVD των παραπάνω ποστ με την εικόνα-'εργο του σκηνοθέτη..:operator:

το βιντεοκλπαμπ μου μου ανακοινωσε οτι θα το φερει και σε BR!!!! (enoikiasi)

τωρα ποτε.... μαλλον θ' αργησει... δεν κρατηθηκα βεβαια και ηδη νοικιασα το dvd αλλα...θα το ξαναδουμε απ' οτι φαινεται.

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/3476406/28-Weeks-Later/Product.html

Last edited:

η εικονα στο dvd εναι πολυ χαλια

ορισμενες φορες βλεπω 3 3.5 MBps

αλλα και στα 6 οταν εφτανε ελαχιστες φορες παλι χαλια ηταν.

Αίσχος !!

Χαμένος χρόνος.

Κρίμα που ο Μπόιλ επέτρεψε να γυριστεί συνέχεια χρησιμοποιώντας το δικό του θέμα..

(άσε που μου την έσπασε το τέλος.Πάμε και καλά για νο 3 ??:rifle::argue:)

Χειρότερη από την πρώτη υπό την έννοια ότι δεν προσφέρει κάτι καινούριο. Πάντως έχει και δυνατές σκηνές. Δεν με ενθουσίασε

καλη ταινια, εγω περιμενα να ειναι χειροτερη, η αρχικη σκηνη και εκει με το night vision ειναι :music-smiley-005: