2o πιατο σε ποιο δορυφορο?

adi32

AVClub Addicted Member
17 October 2006
2,210
Ειχα απο παλια ενα πιατο 1.20 με astra - hotbird με εναν Humax
Πηρα προσφατα νοβα και τη συνδεσα στο πιατο αυτο
Βεβαια για να παιξει μου ειπαν οτι πρεπει να αποσυνδεσω το 1 lnb του Astra
Τωρα μου εμεινε το πιατο της νοβα
Μπορω να το συνδεσω αυτο προχειρα στο μπαλκονι μου με τον παλιο humax και να πιασω καποιον αλλο δορυφορο?
Τα μπαλκονια βλεπουν βοριοανατολικα και νοτιοδυτικα
Μπορω ετσι να δω καποιον δορυφορο με free καναλια αθλητικα μουσικα και hd?
Σκεπτομουν και τον hellassat

θα σου πρότεινα τον turksat - πιστεύοντας βέβαια ότι κατεβαίνει με το 65άρι της νόβα. έχει πολλά μουσικά ελεύθερα - αθλητικά με ελαφρά κωδικοποίηση που δείχνουν γερμανικό - ισπανικό και τουρκικό - 3 κανάλια hd - μάλιστα το trthd έχει αγώνες και κονσέρβα formula 1 κλπ. βέβαια είναι στα τουρκικά. επίσης έχει και ένα προμο 3d side by side που για την ώρα δείχνει 2 κλιπάκια (βόλλευ και ιππασία)

έχεις αγγλία και γαλλία από την νόβα - ισπανία και γερμανία από τον τούρκο.

Ευχαριστω πολυ
Φανταζομαι το πιατο το βαζω να δειχνει στο μπαλκονι που βλεπει βορειοανατολικα ?

Έχω μία απορία. Τι σημαίνει ελαφρά κωδικοποίηση; Ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσουμε;

Ευχαριστω πολυ παιδια
Εκανα κατι δοκιμες απο το μπαλκονι αλλα δεν ειχε καθολου σημα
Μαλλον χωρις ακριβεις μετρησεις δε γινεται τιποτα

φίλε με 65cm δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά. πάρε ένα 90cm με 20-25ε στόχευσε τον turksat και θα είσαι ok

Το 65cm της νοβα το είχα δοκιμάσει στον hellassat και μου κατέβασε αρκετές συχνότητες.
Κάτι παρόμοιο έγινε και στον turksat , δοκίμασε κάποια ισχυρή συχνότητα νοτιοανατολικά και πιο χαμηλά από από τις 13 κάτι πιστεύω θα καταφέρεις.