2X Scanner HP και Canon

Diofter

New member
10 December 2006
43
Xαρίζονται δύο σκάνερ:
1)ΗP scanjet 3670
2)Canon lide100
Aποστολή σε όλη την Ελλάδα με δικά σας έξοδα ή συνάντηση κατόπιν συννενοήσεως με πμ σε Αθήνα ή Κόρινθο.
Περιοχή Κορινθία

Καλησπέρα φίλε!
Αν υπάρχει ακόμη, Με ενδιαφέρει το Canon.
Να στείλω pm?

Καλημέρα,
Αν τυχόν δεν παραλάβει κάποιος από τους δυο συνφορουμίτες ενδιαφέρομαι και εγώ για να αντικαταστήσω αυτόν που χάλασε στο εργαστήριο του σχολείου που εργάζομαι.
Ευχαριστώ

Καλημερα

Εννοείται πως αν είναι ακόμη κάποιο από τα δύο διαθέσιμα, θα μ' ενδιέφερε και εμένα!

diofter καταρχην μπραβο γαι την κινηση ,
ετσι χαριζα και εγω ενα scanner πριν απο κανα 6μηνο και ενας "κυριος" (κολοκο μου φαινεται ) απο εδω μεσα με φωναζε μ@λ@κ@ γαι τι δεν τον προλαβε εκεινος.

καλη κινηση φιλε μου και θα βρεις και ανταποκριση εδω μεσα!!!!!

ασε ρε φιλε το θεμα σου με τα post πηγε στον διαχειριστη γιατι εισαι και πολυ @@ρας.δεινεις ραντεβου 2 το μεσημερι και σε περνω τηλεφωνο και μου λες οτι ηρθε ενας στις 10 και το πηρε γιατι ηρθε πιο νωρις και το παιζεις ''κυρια'' εδω μεσα.οπως σου ειχα πει και συνεχιζεις να εισαι ΑΚΥΡΟΣ!!!!

Kαλησπέρα και συγχαρητήρια στον συμφορουμίτη που τα χαρίζει.
Θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ την συμμετοχή μου,σε καποιο απο τα 2,το 3670 κατα προτίμηση(εαν γίνει κλήρωση για το καθένα ξεχωριστά)η και τα 2 μαζί(εαν τα δίνει μαζί)
Επίσης εαν μπορεί να σταλει επαρχία με ΕΛΤΑ η ΚΤΕΛ,διότι οι Κούριερ ξυρίζουν άσχημα.
Ευχαριστούμε και πάλι για την κίνηση σου αυτή.

Last edited: