32"-37". εως 500 led?

mitsaraslion

New member
5 September 2010
9
Καλησπερα.
Λογω φορτου εργασιας δεν εχω την δυνατοτητα να κανω ερευνα αγορας οπως θα ηθελα και το google με οδηγησε στο θαυμασιο απο οτι βλεπω αυτο φορουμ. Συνοπτικα παιδες, χωρις να θελω να σας κουρασω.

Θελω να κανω δωρο στον 25αρη αδερφο μου μια νεα lcd και προσανατολιζομαι για τη led φαση. Ξερω οτι δεν ειναι κατηγορια απο μονη της και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας, απο οτι βλεπω πολλοι λενε καλυτερα μια δοκιμασμενη lcd και οχι μια "led". Στο μουντιαλ ετυχε να περναω απο ενα καταστημα και να δω διαφορα lcd με led..τα σαλια ακομα τα μαζευουν...

1) Τιμη συν-πλην 500 ευρω. 32 η 37" μαλλον 37"

2) Αποσταση θεασης 2.5 μετρα περιπου.

3)Χρηση κυριως τηλεοπτικη, καμια ταινια full hd ναι τα Σ/Κ και να γινεται συνδεση του λαπτοπ με την tv για να βλεπουμε φωτος και βιντεο απο τις διακοπες κτλ..

4)Μαρκα αδιαφορη. Καλη να ναι και εγγυηση σχετικα καλη να χει.

5)Επαναλαμβανω, εμεινα καγκελο με την ποιοτητα των χρωματων της led , δεν με ενδιαφερει με την καμια αυτες οι tv οι κλασσικες lcd με την αθλια εικονα που με κανει να πιστευω οτι η crt 20τιας που εχουμε εχει καλυτερη εικονα.

Ας μου προτεινει καποιος 2-3 μοντελα και την ψαχνω μετα τη δουλεια.
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη αδερφια!

θα κανει ενα παλικαρι ενα καλο να προτεινει 2-3 να ψαξω σημερα το βραδυ που εχω ρεπο?

Ρίξε μια ματιά στην Philips 32PFL5605.
Οι 37άρες LCD-LED ξεκινάνε πάνω από τα 7 εκατοστάρικα.
Με παρόμοια λεφτά παίρνεις 50άρα Plasma...
Καλή τύχη.

Συμφωνώ κι εγώ με την 32αρα 5605.Εδώ και δύο μήνες που την έχω,και με χρήση αντίστοιχη με αυτή που θα κάνει ο mitsaraslion,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Αν θέλεις "γνήσια"(direct) και φθηνή led με αρκετή φωτεινότητα-ευκρίνεια και 2010 μοντέλο,για μένα,είναι μονόδρομος.

Υ.Γ. Όμως,ότι κι αν σου προταθεί,πρέπει να τη δεις και με τα δικά σου μάτια.Καλή επιλογή.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και το ενδιαφερον σας.
Μου εκανε κατι εντυπωση

http://www.skroutz.gr/s/264704/Samsung-LE32C650-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C650

ειναι δυνατον η ιδια tv να εχει εως και 200 ευρω αποκλιση?

κανενα αλλο μοντελο στα ιδια λεφτα?

απ οτι καταλαβα ειναι αυτο που λεει ο φιλος, μια φθηνη και αμεση λυση σε led ειναι η 5605

επισης με προβληματισε αυτο που λεει ο φιλος για την πλασμα με τα ιδια λεφτα, αλλα οχι, παω για led, τελος :2thumb22sup:

η 32, αν και σε μικρη αποσταση, επειδη την εχει συνηθισει το ματι μου , μου φαινεται λιιιγο μικρη, σε σχεση με 37 κτλ...θα θελα και 37 αλλα τι να κανω, να περιμενω χριστουγεννα μπας και πεσουν κανα 100ευρω?

Last edited:
5)Επαναλαμβανω, εμεινα καγκελο με την ποιοτητα των χρωματων της led , δεν με ενδιαφερει με την καμια αυτες οι tv οι κλασσικες lcd με την αθλια εικονα που με κανει να πιστευω οτι η crt 20τιας που εχουμε εχει καλυτερη εικονα.

Ενημερωτικα και οι "LED" και αυτες LCD ειναι.

Αρα οτι ισχυει για τις LCD ισχυει και για τις LED LCD , το μονο που αλλαζει ειναι καποια λαμπακια.

Ξερω οτι δεν ειναι κατηγορια απο μονη της και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας, απο οτι βλεπω πολλοι λενε καλυτερα μια δοκιμασμενη lcd και οχι μια "led".

To εγραψα πιο πανω, να σαι καλα. Απαντηση σε αυτο τελικα εχουμε? Καλυτερα δοκιμασμενη lcd παρα led?

Σε ενα ορεινο χωριο η lcd τι τηλεοπτικο σημα θα εχει? Εξαρταται απο την κεραια? Τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο?

###καμια αλλη προταση παιδια για 32-37 με συν πλην 500?

3 full hd 37αρες
1-2 led
1-2 plasma

ακουω προτασεις για να αρχισω να ψαχνω, ποιες ειναι καλυτερες κατα τη γνωμη σας

αξίζει η U20 στα 580;
Στα 430 που πουλήθηκε όταν πρωτοβγήκε, ήταν ευκαιρία.
Όμως με τα θέματα που αποδεικνυεται πωςέχει, θα έλεγα πως τόσο άξιζε.

σε panasonic S20 και πάνω,
δες και LG 42PJ550

Ευχαριστω για τις απαντησεις, θα τις τσεκαρω.
Για led τι πιο προσιτο υπαρχει? Αν αξιζει , δεν ειναι θεμα τα 100-200 ευρω, αλλα να "λεει"

@ποια η διαφορα lcd με plasma?
@ποια η διαφορα hd ready και full hd

Last edited:
Ευχαριστω για τις απαντησεις, θα τις τσεκαρω.
Για led τι πιο προσιτο υπαρχει? Αν αξιζει , δεν ειναι θεμα τα 100-200 ευρω, αλλα να "λεει"

@ποια η διαφορα lcd με plasma?
@ποια η διαφορα hd ready και full hd

HD Ready=1366x768
Full HD=1920x1080

Σε γενικές γραμμές οι πλάσμα έχουν καλύτερα: κίνηση, μαύρο, χρώματα που σημάνει καλύτερη εικόνα. Τα αρνητικά τους είναι ότι δεν αντέχουν στατικές εικόνες γιατί θα σου αφήσουν αποτύπωμα στην οθόνη. Δεν κάνουν δηλαδή αν θέλεις να χρησιμοποιείς την TV σαν μόνιτορ υπολογιστή για πολλές ώρες ή να την λιώσεις στο gaming και να βάζεις ένα κανάλι να παίζει για πολλές ώρες συνεχόμενα γιατί το λογότυπο είναι στατικό. Είναι το λεγόμενο IR και BurnIn στις plasma.
Οι lcd από την άλλη αντέχουν πολύ παραπάνω σε τέτοια χρήση αλλά (σε παρόμοιες τιμές ) δεν σου δίνουν την εικόνα μιας plasma.
Στα λεφτά που διαθέτεις μην ψάχνεις για “led” δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο. Προτίμησε να πάρεις περισσότερες ίντσες.
Η PJ550 είναι μια χαρά στα λεφτά σου. Αν μπορείς να ανέβεις δες και τη PK550.

Πολυ σωστα.

Πλασμα με καλη εικονα και χαμηλη τιμη θα βρεις.

LCD για να παρεις με καλη εικονα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.

led και full hd παιδες, ακουω προτασεις...ουτε πλασμα ουτε τπτ..

Χριστουγεννα θα εχει προσφορες?

led και full hd παιδες, ακουω προτασεις...ουτε πλασμα ουτε τπτ..

Χριστουγεννα θα εχει προσφορες?

Oi led δεν είναι τίποτα παραπάνω από lcd με led για οπίσθιο φωτισμό...Full hd είναι όλες όσες σου προτείνουμε...απλά δεν βρίσκεις με τόσα χρήματα led...γιατί όχι plasma ή lcd;