32'' γενικής χρήσης

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Να μαστε πάλι εδώ....
Back to basics λοιπόν, και μιας και την 26'' που είχα στο υπνοδωμάτιο την τσίμπησε ο πατέρας μου,
χρειάζομαι μια 32''(δεν χωράει με την καμία μεγαλύτερη) που να παίζει παπάδες και να έχει και είσοδο ethernet.
Να μπορώ να βλέπω -μελλοντικά- τα ψηφιακά και να μην ασχολούμαι με αποκωδικοποιητές!
Θα είναι τηλεόραση πασπαρτού,
την μια θα βλέπω μπάλα, την άλλη θα βλέπουν έργα και σήριαλ, την παρ άλλη θα βλέπουν παιδικά, οπότε πρέπει να κάνει για όλες τις χρήσεις χωρίς φυσικά να είναι γενικώς μέτρια έτσι ώστε να ικανοποιεί όλες τις παραμέτρους που θέτω.
Πρέπει να είναι καλή παντού.
Φυσικά εννοείται οτι δεν πρέπει να υστερεί σε συνδέσεις γιατί ποιος ξέρει αύριο μεθαύριο τι θα χρειαστεί να κουμπώσω επάνω της.

Budget συζητήσιμο, αλλά φυσικά κάτω των 1000 .

Για να δω, πόσο πίσω έχω μείνει απο το άθλημα....

αν θα έβγαζα την επιλογή ethernet θα διαφοροποιούταν καθόλου οι προτάσεις σας?

Επειδη και εγω αυτην την περιοδο σκεφτομαι για 32αρα θα ηθελα να σας ρωτησω αν η C530 ειναι πολυ κατωτερη στην εικονα απο αυτην που λετε εσεις (C650).
Δικαιολογει τα 200 παραπανω ευρω που ζηταει?
Ακουσα και εναν κατοχο της C650 εδω στο forum να λεει για κατι σπασιματα που κανει η εικονα λογω των 100hz και ειμαι αρκετα επιφυλακτικος.

Ένα πράμα ρε παιδιά δεν καταλάβω.
Αξίζει σε μια TV 32" να δώσω περισσότερα από 400 Ευρώ?
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση στις 32" θα δει διαφορα με αυτήν που του προτείνατε από την 32C450?

Αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας...

Αν ειναι μονο για τηλεοπτικο σημα και καμια κονσολα εγω θα αγοραζα την C450 και τελειωσε...

Για συνδεση με PC αναγκαστικα παμε σε Full ΗD δηλαδη C530...

Για καποιον που θελει και media player και DLNA κτλ. αναγκαστικα παμε στην C650...

και με ποιο πάνελ; sq1; άλλο;

υ.γ διάβασα το θέμα με τις c650 και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οτι πολλά παιδιά αναφέρουν οτι η εικόνα της στα αναλογικά είναι για τ᾽ ανάθεμα...

πέραν της συγκεκριμένης, έχει κανείς να προτίνει κάποια άλλη εφάμιλη ή και καλύτερη;

Για καποιον που θελει και media player και DLNA κτλ. αναγκαστικα παμε στην C650...

Γιατι ρε συ, και η C530 εχει media player (τι ειναι DLNA δεν ξερω).

Η C650 και η C530 εχουν καποια μεγαλη διαφορα στα panels τους?
Moνο τα 100hz που εχει η πρωτη και δεν εχει η δευτερη βρισκω σαν διαφορά τους.

Η δεύτερη διαθέτει και ultra clear panel,internet@tv Κτλπ...

Aααα μαλιστα, ευχαριστω φιλε.

Απ'ολα αυτα περισσοτερο κραταω το ultra clear panel (μου ακουγεται πιο σημαντικο απο τ'αλλα) αλλά μηπως ειναι marketing trick και στην ουσια δεν υπαρχει διαφορά στην ποιοτητα της εικονας?

Υπαρχει καποιος που εχει δει και τις δυο τηλεορασεις και εχει καταλαβει διαφορά?

Προσωπικα μπορω να δωσω τα λεφτα που θελει η C650 αλλα να τ'αξιζει τουλαχιστον σε σχεση με την C530.

Aααα μαλιστα, ευχαριστω φιλε.

Απ'ολα αυτα περισσοτερο κραταω το ultra clear panel (μου ακουγεται πιο σημαντικο απο τ'αλλα) αλλά μηπως ειναι marketing trick και στην ουσια δεν υπαρχει διαφορά στην ποιοτητα της εικονας?

Υπαρχει καποιος που εχει δει και τις δυο τηλεορασεις και εχει καταλαβει διαφορά?

Προσωπικα μπορω να δωσω τα λεφτα που θελει η C650 αλλα να τ'αξιζει τουλαχιστον σε σχεση με την C530.

Τα αξίζει και με το παραπάνω,100hz,ultra clear panel,all share κτλπ κτλπ,έχει πολλά παραπάνω.