32" LCD + xbox360 = αποριες...

geran

New member
6 December 2009
12
γεια σας....ψαχνοντας και εγω για μια 32" lcd ρωτησα σε διαφορα μαγαζια και ειδα και απο κοντα καποιες...ακουσα διαφορες αποψεις για τις 32" και θα ηθελα να μια βοηθεια....π.χ 32" και 100 hz θα εχει καμια εμφανη διαφορα με μια των 60 hz ?? επειδη θα συνδεθει πανω xbox μερικοι προτειναν 2-3 ms αντι των 5 ms αποκρισης...οποιος μπορει ας μου απαντησει αν αξιζουν αυτες οι "λεπτομεριες" γιατι επηρεαζουν αρκετα το κοστος μιας 32" lcd...γενικα αυτο που ειδα ειναι οτι οι samsung εχουν πιο εντονα χρωματα απο τις lg.....απο λεφτα μιλαμε πανω-κατω για 500 ευρω...(μιλαμε αποκλειστικα για 32" οχι παραπανω...)
ευχαριστω

Γεια χαρα

Response time , contrast ratio κτλ. μην τα κοιτας καν ολα ειναι ψευτικα νουμερα...

Τα 100 Hz στα παιχνιδια ειναι επισης αχρηστα γιατι αυξανουν το lag...

Πες μας ποσα λεφτα θελεις να δωσεις ωστα να κανουμε προτασεις...-bye-

χμμ...και εγω για αυτες ημουν στην αρχη αλλα με "μπριζοναν" καποιοι υπαλληλοι οτι τα 100hz με τα 60 εχουν μεγαλες διαφορες στα παιχνιδια...τωρα οσον αφορα την διαφορα στα χρωματα...ειναι πιο ζωντανα στην samsung ή μου φαινεται??οι lg φαινονται σαν ξεθοριασμενες

Last edited:
χμμ...και εγω για αυτες ημουν στην αρχη αλλα με "μπριζοναν" καποιοι υπαλληλοι οτι τα 100hz με τα 60 εχουν μεγαλες διαφορες στα παιχνιδια

Εγω εχω σπιτι μου δυο LCD μια με 100 Hz και μια με 50 Hz , στα παιχνιδια αν δεν απενεργοποιησω τα 100 Hz δεν μπορω καν να παιξω...

Αν ξερεις Αγγλικα διαβασε εδω...

http://en.wikipedia.org/wiki/Input_lag

Σκοπος των εταιριων ειναι να μας εχουν στο "τριπακι" , καθε νεο μοντελο εχει 100 Hz , 200 Ηz , LED κτλ. ωστε να κυνηγαμε το καλυτερο και να σκαμε λεφτα για πραγματα που τις περισσοτερες φορες αφορουν οριακες βελτιωσεις σε σχεση με αλλα πολυ φθηνοτερα μοντελα...