32' LG με μαύρη γκρίζα σκιά στο κέντρο της οθόνης

underworld1981

New member
8 November 2012
5
kalhspera
exw mia 32' lg edw kai 8 mhnes kai sto kentro ths o8onhs exei emfanisei mia gkriza skia mege8ous 1,5 ekatosto peripou.
de fainetai idiaitera para mono se monoxrwma fonta h se grhgorh kinhsh twn eikonwn. parola auta einai arketa enoxlhtikh otan fainetai.
h lg, an kai entos egguhshs, den to anagnwrizei ws vlavh alla oute dinei ekshghsh gia to ti mporei na nai.
sugkekrimena o texnikos den 'evlepe' kati kai opws eipe apo texnikh pleura to panel den exei kati. epemena alla mataia
ti mporei na einai auth h gkriza skia (apo paromoies empeiries) kai pws alliws mporw na th dior8wsw?
.

Last edited by a moderator:
Re: 32' LG me maurh gkriza sto kentro ths o8onhs

H σκιά που βλέπεις δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι είναι , μπορεί να είναι clouding , αλλά το πιο πιθανό να είναι ατέλεια στο LCD panel εκ κατασκευής.

Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρείες "κάνουν την πάπια" όπως έγινε και με την περίπτωση σου.

Αυτή η τακτική της LG να κάνει την πάπια στα χαμηλής ποιότητας προιόντα που όμως εμεις ακριβοπληρώνουμε είναι αισχρή. Σε εμένα δεν έβλεπαν ότι οι γωνίες της τηλεόρασης φώτιζαν και παραμόρφωναν τα χρώματα (ήταν εμφανές στα σκούρα χρώματα), σε σένα δεν βλέπουν μια σκιά στο κέντρο της οθόνης.
Αλήθεια στο σέρβις στην Αγορακρίτου απευθύνθηκες? Ο τεχνικός εκεί είναι για κλωτσιές. Αφού στην περίπτωση μου έβλεπε το πρόβλημα, πως είναι δυνατόν να το χαρακτηρίζει φυσιολογικό? Αν ήταν φυσιολογικό τότε απλά ...δεν θα το έβλεπε.
Πόσο κράξιμο πρέπει να φάνε και που πρέπει να απευθυνόμαστε για να διεκδικούμε το προφανές?

ναι, στην Αγορακρίτου πήγα. Τη σκιά συνεχίζω να τη βλέπω και αναρωτιέμαι κι εγώ πως αυτό είναι φυσιολογικό σε μια τηλεόραση 8 μηνών. Αποφάσισα να ξαναπάω σήμερα προετοιμασμένος με usb stick ωστε να τους δείξω με αποσπασματα ταινιών το πρόβλημα. 'Οταν τους εξηγώ ότι η σκία φαίνεται σε μονόχρωμα φόντα κι αυτοί μου βάζουν κανάλι που έκεινη τη στιγμή σφίζει από χρώματα, τι να αποδείξω εγώ; εκτός αυτού 2 μέρες που την είχα αφήσει εκεί δεν βρήκαν κάτι στον τεχνικό έλεγχο;
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν πάω μετά απο 2 χρόνια που θα έχει λήξει η εγγύηση και τους πω ότι θέλω να μου αλλάξουν το panel επειδή έχει αύτη τη σκιά...Πολύ φοβάμαι πως τότε θα το αναγνωρίσουν το πρόβλημα απλά επείδη θα πάρουν χρήματα.
Μας τα παίρνουν εύκολα τα λεφτά, μας αποζημιωνουν δύσκολα...

και έπεται συνέχεια...πήγα ξανά στο σερβις όπου τελικά αναγνώρισαν τη σκιά στην οθόνη ως πρόβλημα και την κράτησαν για επισκευή... ως εδώ καλά...
με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν οτι ειναι έτοιμη και οταν πήγα, προς έκπληξη μου, μου είπαν οτι αλλαξαν την καμπίνα γιατί ηταν χαλαρή. Για άλλο πρόβλημα πήγα και προέκυψε κι άλλο που δεν είχα αντιληφθεί. Ως προς τη σκία, δεν πήραν επίσημη απάντηση απο την LG( ή και το ξέχασαν) οπότε αναγκάστηκα να την αφήσω παλι!
Την χαλαρότητα του πλαστικού μέρους γύρω από την οθόνη την είχα παρατηρήσει από την πρώτη μέρα αγόρας αλλά μη όντας τεχνικός το θεώρησα φυσιολογικό αφού μιλάμε για πλαστικά μέρη.
Τι πρέπει να υποθέσω εγώ λοιπόν; ότι αγόρασα εξ αρχής ελλατωματική τηλεόραση;
θα περιμένω λοιπόν την απάντηση τους που θα τεστάρει την υπόμονη μου!

Ελπίζω τουλάχιστον να στην επισκευάσουν... σύντομα. Περιμένουμε νέα σου.

Επισκευή δε θα γίνει τελικά αλλά αντικατάσταση με νέα τηλεόραση. Εμείς οι καταναλώτες έχουμε δικαιώματα και πρέπει να επιμένουμε για αυτά. Εμπιστευόμαστε τις εταιρίες δίνοντας τους τα χρήματα μας και κατ' επέκταση περιμένουμε ένα σωστό after sales service.