32άρα για gaming και HD

Και να φανταστείτε πως στα 330 Ευρώ είχε το Saturn προσφορά την 32LK530 για ένα διάστημα.
Αλλά αν είναι να περιμένεις τέτοιες περιπτώσεις δε θα πάρεις ποτέ TV.

Άσχετο:
Μόλις μίλησα με φίλο μου στην Αθήνα που είχε παραγγείλει την 37άρα Sony στα 299 από Public. Τελικά τον πήραν τηλέφωνο για να του πουν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και να του ακυρώσουν την παραγγελία του. Φυσικά ούτε λόγος για κάποιου τύπου "αποζημίωση", κάποια άλλη προσφορά ίσως η κάποια έκπτωση σε άλλη τηλεόραση.

Ωραία στημένο το παραμυθάκι έτσι;

Δε νομίζω να συμφέρει μια μεγάλη αλυσίδα σαν το public να στήσει τέτοιου είδους παραμύθι.
Απλά δε μπορώ να καταλάβω το όφελος.
Λογικά θα υπήρχαν κάποια λίγα κομμάτια και θα εξαφανίστηκαν τις πρώτες ημέρες.
Εξάλλου το γράφει και στο site ... περιορισμένη διαθεσιμότητα.
Όχι πως δε πουλάνε κατά τα άλλα παραμύθια τα καταστήματα, αλλά στη προκειμένη περίπτωση μόνο δυσφήμιση θα προσέφερε κάτι τέτοιο.

Ο φίλος μου έστειλε ένα link από γνωστό φόρουμ όπου διάβασα οτι πολλά άτομα έκαναν την ίδια παραγγελία και ακυρώθηκαν όλες! Τυχαίο; Ας πούμε πως είναι τυχαίο. Εξάλλου πιστεύω στο τεκμήριο της αθωότητας.

Τα οφέλη πάντως που μπορεί να αποκομίσει μια αλυσίδα στήνοντας μια τέτοια ιστορία είναι πολλαπλά. Είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι για το πως και το γιατί στήνονται τέτοιες "προσφορές" - κράχτες. Τουλάχιστον για μια άλλη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που ακολουθεί συχνά αυτήν την τακτική.

Για το Public δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Το "περιορισμένη διαθεσιμότητα" καλύπτει την εταιρεία σε κάθε περίπτωση. Τουλάχιστον αυτοί είχαν την ευθιξία να το αναφέρουν. Γιατί κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι πούλησαν 1500 κομμάτια σε 1 ώρα....

Τεσπα, είμαι εκτός θέματος και ζητώ συγγνώμη απ' όλους γι' αυτό. Καλό θα είναι πάντως να είμαστε λιγάκι υποψιασμένοι καμιά φορά.

Μόλις παρήγγειλα την LG 32LK450 στα 339 από ηλεκτρονική.
http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-32lk450.php
Σήμερα πρέπει να την έβαλε την προσφορά (θυμάμαι ότι την είχε 369) οπότε μου ήρθε κουτί!

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας παιδιά. Νομίζω πως γι' αυτά τα χρήματα ήταν η καλύτερη επιλογή.