32pfl3606?

Το οτι ενα LCD panel ειναι FullHD δεν το κανει καλυτερο σε εικονα απο ενα HD Ready.

Προσωπικα θα προτιμουσα ενα HD Ready panel κατασκευης LG (S-IPS) απο ενα Κινεζικης κατασκευης Chimei που ειναι FullHD.

οι hd ready οθόνες έχουν ήδη περιορισμένες δυνατότητες, ας φανταστεί κανείς sτο μέλλον...όποιος αγοράζει τέτοια παλιά τεχνολογία στις μέρες μας ξεστοκάρει...δε θα αγόραζα τώρα hd ready οθόνη στα ίδια λεφτά με full hd κι ας την έφτιαχνε η nasa πόσο μάλλον η lg... το δίλημμα που θέτεις είναι μάλλον έτσι

lg με μικρή ανάλυση και περιορισμούς ή Philips με μεγάλη ανάλυση χωρίς περιορισμόυς στα ίδια λεφτά;

Αν το παμε ετσι οπως το λες παρε μια με 100 Hz και "LED".

Αν και οι τηλεορασεις 100 Hz ειναι παλια τεχνολογια στις μερες μας ενω ακομη και οι LED ειναι πολυ πισω σε σχεση με τις AMOLED.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 32pfl3606?

θα προτιμόυσα να σου αναφέρω την εμπειρία μου με μια samsung 2ετιας...χοντρά χοντρά να στο πώ δε μπορώ να ρυθμίσω το ρολόι έτσι ώστε να συμφωνεί με το tv guide από τα ψηφιακά...φαντάζομαι οτι γίνεται με κάποιο τρόπο αλλά και μόνο ότι δε το έχω βρει ακόμα είναι ένα επιχείρημα για να μη ξαναπάρω samsung...

Τέτοιο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις με την Philips......

....αν ισχύει ότι και στα ακριβά μοντέλα της, δεν θα δουλεύει καθόλου το EPG/TV GUIDE στα ψηφιακά, οπότε δεν θα θέλει και ρύθμιση το ρολόι :a0210:

Παντως φιλε kiparissi αν εκανες λιγακι υπομονη θα την επερνες στα 269 ευρω που τη δεινουν τα Media Markt , οποτε αν δεν την πηρες ακομα ... βουρ!!!Εγω παρολα αυτα που ειμαι σε φαση σαν τη δικη σου , λεω να περιμενω τις γιορτες για καμια προσφορα , για να μη σου πω και μετα τις γιορτες που μαλλον θα γινουν ακομα καλυτερες προσφορες.Ολα αυτα αν υπαρχουν μεχρι τοτε ... Ελλαδα , E.U. και Euro as we know it.
Παντως αν τελικα την πηρες κι αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι δεν εχει ανοιχτει σχετικο νημα παλιοτερα , πες μας τις παρατηρησεις σου , εννοειται οσο πιο αντικειμενικα μπορεις.

Εγω ηθελα να ρωτησω στους πιο εμπειρους το εξης.Σκεφτομαι να παρω 32 σαν μονιτορ που θα βλεπω ομως και HD ταινιες(που δε γουσταρει η υπολοιπη οικογενεια).Ποια να προτιμησω;Αξιζει να δωσω κατι παραπανω για μια FullHD ή δεν υπαρχει λογος;Ουτε σε κοντινη αποσταση μισου μετρου (τονιζω μονιτορ) θα φανει η διαφορα;

Αν την θέλεις για monitor υποχρεωτικά θα πας σε 1920x1080 εφόσον βέβαια υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου την ανάλυση αυτή.

Αν είναι πρόσφατη η κάρτα θα την υποστηρίζει.

Σε ευχαριστω Yperion για την γρηγορη απαντηση.

Παμε για FullHD λοιπον.Η LG που προταθηκε στην πρωτη σελιδα ειναι ΟΚ;Υπαρχει καποια αλλη που θα πρεπει να δω σε αυτα τα λεφτα;

Σ'αυτά τα λεφτά και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση απ'την LG, για FullHD πάντα.
Όσο για τις προσφορές που λες, πλέον δεν είναι θέμα περιόδου, Χριστούγεννα δηλαδή κλπ.
Μπορούν να γίνουν καθημερινά και για πολύ λίγες ημέρες.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση Κωστα.Συμφωνω και σ'αυτο που λες για τις προσφορες γι αυτο εγραψα οτι ακομα καλυτερες προσφορες θα χει μετα τις γιορτες.Αυτο γιατι ενω οι καταστηματαρχες θα περιμενουν να ξεστοκαρουν στις γιορτες , κατι τετοιο δυσκολα θα γινει λογω ελειψης ρευστου.