37-40 ίντσες στα 1500 max

dimicatch

Established Member
9 December 2007
236
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλους. Έχοντας διαβάσει εξαντλητικά τον τελευταίο μήνα τα περισσότερα Posts στο forum, ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ δύο τρία πράγματα.

Το budget είναι στα 1500 ευρώ και δηστυχώς δεν προβλέπεται να ανεβαίνει ιδιαιτέρως. Η διάσταση είναι στις 37-40 ίντσες και χώρος υπάρχει. Τα μοντέλα που κατέληξα είναι τα παρακάτω, χωρίς σειρά προταιρεότητας:

Samsung LE40M86 - άριστο μαύρο, αλλά χωρίς 100 hz
Toshiba 40XF355D - παρόμοιο panel με την παραπάνω, πάλι χωρίς 100 hz
Toshiba 37Z3030D - υποδεέστερο panel από τις προηγούμενες, αλλά 100 hz
Panasonic TX-37LZD70 - η οποία δεν πολυακούγεται εδώ μέσα, και ο www.hdtvorg.co.uk την έχει μέσα στις top10 LCD με σχόλιο "The best sub 40in LCD TV currently available"

Ο www.hdtvorg.co.uk γενικά παρατηρεί μικρό πρόβλημα στην κίνηση στις 2 πρώτες, αλλά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους γράφει πολύ καλά σχόλια. Την Panasonic δε την εκθειάζει.

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σε φίλους που έχουν τα παραπάνω μοντελα, α) πως χειρίζονται την κίνηση, b) πως είναι τα μαύρα και γ) πως είναι σε SD (πάντα με γνώμονα κεραία και τα συναφή).

Ευχαριστώ προκαταβολικά

D.

Samsung LE40M86
Toshiba 40XF355D
Panasonic TX-37LZD70

Eγω θα διαλεγα μια απο τις τρεις αυτες και μαλλον την Toshiba γιατι ειναι και πιο κανουργιο μοντελο απο την Samsung και πιο μεγαλη απο την Panasonic.

H LZD παντως ειναι η κορυφαια 37αρα που κυκλοφορει στην αγορα αν δεν θες να πας για κατι μεγαλυτερο , χτυπα αυτην.

Προς την συγκεκριμένη κλείνω και εγώ, αλλά θέλω να ακούσω και κάποιες γνώμες σχετικά με τις ερωτήσεις που έκανα στην αρχή του post. Το κύριο μου θέμα είναι πως οι 3 προαναφέρεις ανταπακρίνονται στην κίνηση.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

D.

Η 37άρα της Pany είναι πολύ καλή επιλογή
Εξάλλου γενικότερα δεν πολυακούγονται τα προιόντα της εν λόγω εταιρίας, με ό,τι και εαν συνεπάγεται αυτό....

Η 37άρα της Pany είναι πολύ καλή επιλογή
Εξάλλου γενικότερα δεν πολυακούγονται τα προιόντα της εν λόγω εταιρίας, με ό,τι και εαν συνεπάγεται αυτό....

Φαντάζομαι ότι συνεπάγεται ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Η τάση είναι κυρώς για την Pany και την XF355, απλώς ήθελα να ακούσω κάπιοες γνώμες για την κίνηση στις εν λόγω τηλεοράσεις, όπως και για την Samy 40M86.

Sharp Aquos Slim Line 37 X20E
http://www.sharp.co.uk/invt/lc37x20e&bklist
http://www.sharp.co.uk/invt/lc37x20e&temp=allfeatures

εχει παρα πολυ καλο μαυρο... 2000:1 contrast (πραγματικο)
+RGB+1 backlight
+100Hz
+HD DVB-t MPEG4 με slot
+η πιο λεπτη της αγορας
+η καλυτερη κινηση της αγορας κατι που διαφημιζει χρονια τωρα η sharp και φετος θυμηθηξαν οι υπολοιποι(true 4ms)
+hdmi 1.3, deep color, 24fps

Να περιμενεις λιγο γιατι τωρα θα αρχησει να πωλειται...
...και αν δεν σου αρεσει το ονομα της μαρκας... απλα θα σου πω οτι ειναι σχεδον ο εφευρετης των LCD... αυτη εξελιξε μια αποτυχημενη πατεντα για πολλους (που να'ξεραν) και δημιουργησε την LCD οθονη που πλεον ολοι φτιαχνουν... :)
Εμενα αυτη και η samsung F86 με εντυπωσιασαν στην εκθεση... (αλλα η samsung επασχε σε κινηση)...

Γιατί όχι τη 42άρα plasma της Panasonic; Είναι φτηνή και την έχουμε εμπιστευτεί πολλοί εδώ μέσα!

Στις 42' και 32', τα άλλα όπως μου είπαν στην έκθεση είναι Japan
Δεν αναφερομε σε αυτο καθ αυτο ( που εχουν φτιαχθει ) αλλα στα προβληματα με το bandιng που παρουσιαζετε στα μοντελα τους ( βεβαια οχι μονο σαυτους ετσι ).

Για αρχή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στις απόψεις.

Την 37 της Sharp που ανέφερε ο φίλος eNeRgy δεν την είχα στο μυαλό μου εξαρχής αλλά τα specs φαίνονται ενδιαφέροντα. Νομίζω όμως ότι δεν είναι 100hz, αν και έχω καταλήξει ότι τελικά δεν είναι πανάκεια. Η αδελφή μου έχει την Philips 32pPFL9542, παλαιότερο μοντέλο, με Pixel plus 2 και όχι 100 hz, και τα πάει μια χαρά με την κίνηση.

Την plasma της Panasonic (42PX70E φαντάζομαι) που ανέφερε ο φίλος In(), ομολώ ότι δεν την έχω σκεφτεί καθόλου, όπως και κάθε άλλη plasma, αλλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Όσο για την Sony V3000, γιατί όχι την D3500 φίλε GeoGeoGeo, μιας και η διαφορά είναι το ένα hdmi port?

Χρήσιμες οι συμβουλές όλες κύριοι αλλά παραμένει η απορία κυρίως στα θέματα χειρισμού της κίνησης και SD απόδοσης. Από τα διάφορα reviews που διαβάζω, οι Panasonic το έχουν το θέμα καλά, και για τις Sony δεν έχω δει πολλά review. Η Samsung παίρνει καλό βαθμό αλλά όλοι οι reviewers πετάνε και ένα καρφάκι στο τέλος. Τέλος η XF355G παρουσιάζεται συνολικά ποιο ισσοροπημένη. Άντε βγάλε άκρη.....:bang:

Αφού είναι μικρή η χρηματική διαφορά γιατί να μην πάρεις την V3000?

Μια γρήγορη έρευνα και βρήκα μεταξύ των δύο Sony, διαφορές του τύπου 50 euro max, καθώς η D3500 τιμάται από 1570 έως 1600 και την V3000 την βρίσκεις στα 1600, πάντα με
:fahne90:εγγύηση. Με αυτή τη λογική, η V3000 σίγουρα υπεριχύει.