37''-42'' μεχρι 1500ευρω

sakis72

New member
4 January 2008
3
Kαλησπερα και καλη χρονια..(Αs μην ειναι η καλυτερη ..αs ειναι τουλαχιστον καλυτερη απο περυσι..)
Λοιπον..Εψαξα αλλα ακρη δεν εβγαλα.Η μια ετσι η αλλη κοκορετσι(δεν μ'αρεσει το γιουβετσι..)
Τα ευρωπουλα που διαθετω ειναι μεχρι 1.500(αντε 1.600).Η χρηση τηs θα ειναι λιγο απ'ολα... DVD, games(απο το pc),και φυσικα τα καναλια.Aναλογια..40-20-40
Μια φτηνη που πηρε το ματι μου και μου συστησανε ειναι η LG 37'' LF 75 στα 1.100-1.200euro.
Ευχαριστω και ελπιζω στα ''φωτα'' σαs μερεs που 'ρχονται..

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Καταρχην καλωσηλθες.

Αφου σε παιρνει το μεγεθος πηγαινε για 40-42" και ξεχνα τις 37αρες.

Κατα δευτερον σε LCD μπορεις να πας σε...

Samsung 40R86
Sony 40S3000
Samsung 40M86

και σε πλασμα...

Philips 42PFP5532
Samsung 40C96H
Panasonic 42PX7
Panasonic 42PX70

sakis72

New member
4 January 2008
3
Ευχαριστω Rivers..
Bασικα ξεχασα να πω οτι μιλαω για Full HD.
Εχω δει και την Sony 40V3000(στα 1.600) και την Τοshiba την 37Ζ3030(αν δεν κανω λαθοs..)που ηταν σιγουρα μεσα στο οριο χρηματων που εχω κ μπορω να δωσω.Δεν γνωριζω πολλα απο τηλεορασειs παρα μονο τα βασικα,γι'αυτο και ζηταω βοηθεια.
Την καλησπερα μου σε ολουs..

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Tι να την κανεις την Full ΗD στις 37-42"? Χρειαζεται τουλαχιστον 46" και παραπανω για να δεις την επιπλεον πληροφορια που υπαρχει στην εικονα και επισης να καθεσαι και αρκετα κοντα στην οθονη.

Διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14574

Αλλωστε τα περισσοτερα pixel δεν σημαινουν και καλυτερη εικονα. Ισα ισα που τα χαλια των Ελληνικων καναλιων με την μεγαλυτερη αναλυση θα φαινονται περισσοτερο.

sakis72

New member
4 January 2008
3
Τα Ελλ.καναλια δεν μ'ενδιαφερουν σχεδον καθολου.Θα χρησιμοποιουνται μοναχα για αγωνεs ποδοσφαιρου αντε και καμια ταινια..Η οθονη θα ανοιγει κυριωs για DVD και games..Διαβαζω εδω και καιρο οτιδηποτε εχει σχεση για οθονεs αλλα μπορω να πω oτι το μονο που καταφεραν ηταν να με μπερδεψουν περισσοτερο..Βλεπω καθε μερα που περνα να εμφανιζεται κ'ενα επιπλεον ''καλουδι''.Μην αναφερω παραδειγματα γιατι εκτοs απο γνωστα θα ειναι και κουραστικα..
Η αποσταση απ'την οποια θα παρακολουθω ειναι στα 4μετρα...και διαβαζονταs για το μεταβατικο σταδιο που ζουμε σκεφτομαι σε μια ''προσωρινη''(3χρονων)τη LG 37''LF που αν και 720p ειναι η μονη που σηκωνει τα 1080(τσεκαρισμενο ).Τσεκαρισμενη ομωs στα μοντελα που ειχα την ευκαιρια να δω και να τσεκαρω..Αν εχω καποιο λαθοs η' αν υπαρχει καποια προταση με χαρα θα την δεχτω..Αρκει να μην με μπερδεψει περισσοτερο απ'οσο ειμαι αυτη τη στιγμη!!