37" Full HD για slideshows

deepbluesky

AVClub Addicted Member
27 May 2007
1,821
Stuttgart (48.79N/9.19E)
Γεια σας παιδια.

Μου ζητησε ενας γνωστος που εχει μαγαζακι σε τουριστικη περιοχη μια προταση για επιπεδη οθονη. Ο σκοπος της ειναι να δειχνει 12 φωτογραφιες ταυτοχρονα οι οποιες θα αλλαζουν με προγραμμα μετα απο καποια δευτερα (slideshow). Γι' αυτο πρεπει να τηρει τα εξης χαρακτηρηστικα:

1.) 37"
2.) φωτεινα, ζωντανα ευκρινεις και οσο πιο σωστα χρωματα
3.) Full HD
4.) <1000

Εαν κανει και για τηλεοραση (για τους χειμερινους μηνες) ακομα καλυτερα. Η αναλογικη ληψη περα ειναι καλη με λιγα εως καθολου παρασιτα.
Ο κυριος σκοπος της ομως ειναι επαγγελματικος οποτε αν οι δυνατοτητες τηλεθεασης ανεβαζουν το κοστος τοτε περιοριζομαστε στα πανω κρητηρια 1-4.

Ακουω για προτασεις.

Παρακαλω μονο γνωμες απο οσους εχουν δουλεψει η δει το μοντελο σε λειτουργια.

Ευχαριστω πολυ.

Έχω δει την 42άρα (σε κατάστημα) και μου άρεσε αρκετά. Λογικά και η 37άρα δεν θα υστερεί και νομίζω πως και το design θα τραβήξει τα βλέμματα.

Καλύπτει και τις τέσσερις προϋποθέσεις που έθεσες και μένουν και 99 λεπτά από το χιλιάρικο :D

37LG6000

Υ.Γ Υποθέτω πως το slideshow θα γίνεται από PC. Όσον αφορά την φυσιολογική χρήση σαν τηλεόραση, αμφιβάλλω αν παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (με τις προϋποθέσεις που έχεις αναφέρει).

Last edited:
Σ' ευχαριστω πολυ Γιωργο.

Το slideshow φυσικα και θα γινεται απο PC. Το design δεν ενδιαφερει.

Μηπως υπαρχει καμια πιο οικονομικη λυση ?

Μηπως υπαρχει καμια πιο οικονομικη λυση ?

Σίγουρα υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις, αλλά είπα να εξαντλήσω το budget αφού δεν είναι δικό μου :flipout:

Υπάρχουν οι LG 37LG5000, Samsung 37A558, Toshiba 37R3500, Samsung 37A457, Toshiba 37AV505, LG 37LG3000 και άλλες για τις οποίες όμως δεν έχω άποψη.

ουτε η R3500 ειναι...απο αυτες μια απο τις LG θα ναι μια χαρα