37αρα Full-HD για συνδεση με HTPC?

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Ο κυβος ερριφθη. Παμε για 37" 1080p.

Ψαχνω καποια που να μπορει να παιξει 1920x1080p στα 24/50/60 fps απο την VGA ή HDMI μεσω HTPC και οχι μονο μεσω BD/HD-DVD. Υπαρχει?

40αρα δυστυχως δεν παιζει, λογω χωρου. Οι 37" ειναι το maximum και θα πρεπει η τηλεοραση να εχει τα ηχεια κατω απο την οθονη και οχι αριστερα-δεξια...

Ειδα σημερα δυο 37αρες LG. Την κατι65 η οποια δεν μου αρεσε, αλλα και την κατι95 που μου αρεσε αρκετα (σαν εικονα εννοω) αλλα εχει τα ηχεια αριστερα-δεξια και βγαινει σχεδον 1 μ μηκος, οποτε απορριπτεται λογω χωρου....

Εχω δει και μια Philips σε ενα φυλλαδιο (την 37PFL7662) αλλα δεν ξερω τι κανει με σημα απο PC ειδικα αλλα και σαν εικονα γενικοτερα.

Παιζουν βεβαια και οι Samsung M, οι οποιες απ'οσο ξερω ειναι OK για 1:1 mapping απο PC μεχρι και 1080, αλλα δεν με ικανοποιουν πολυ απο εικονα στα UHF...

Υπάρχει η 37PFL9732 η οποία έχει όσα θέλεις αλλά από θέμα κόστους δεν ξέρω αν σε βολεύει.Από εικόνα άψογη

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα χώρου αλλά προτίμησα να αλλάξω τον χώρο και όχι την διάσταση της τηλεόρασης!!!

Καλημέρα και από μένα.
Αν σε ενδιαφέρει η sharp 37 xd1e, την οποία έχω 8 μήνες και είναι καλιμπραρισμένη από τον expert Μανώλη Καστρουνη, ενημερωσέ με.