37LG7000 ή SAMSUNG37A656

tsiki76

New member
9 January 2009
20
Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σ όλους !!!!
Μάζεψα μερικά φράγκα και με βαραίνουν στην τσεπη κ λέω να αγοράσω μια τι βουλα:operator:….τα μοντέλα για τα οποία ενδιαφέρομαι είναι:

http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE37A656A1FXXH

http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=01&modelCodeDisplay=37LG7000&model=NOTHING

Χρήση που θέλω να την κάνω?…λίγο απ όλα….κάτι σαν χωριάτικη σαλάτα:flipout:
Περισσότερο tv…λιγότερο dvd…και πολύ λιγότερο play station
Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας…

Γιατί είναι 3 ίντσες μεγαλύτερη (:chinese:) και γιατί η samsung πάντα έβαζε καλύτερα panels στις 40άρες από ότι στις 37άρες.

Σωστό και αυτο...με αυτην ομως την λογική μου λες να προτημήσω μια LG40αρα αντι την 37 LF7000 αντιστοιχα?Ή τις LG τις αποριπτεις?

Σωστό και αυτο...με αυτην ομως την λογική μου λες να προτημήσω μια LG40αρα αντι την 37 LF7000 αντιστοιχα?Ή τις LG τις αποριπτεις?

Όχι δεν τις απορρίπτω, σε καμία περίπτωση. Απλά θεωρώ ότι η 656 είναι καλύτερη από την 7000.

Mάλιστα!Νομιζετε οτι τα 2 μετρα ειναι ικανα να αντεξουν μια 40αρα?Σημειωτέον οτι και οι 2 ειναι 100hz.

Για την απόσταση αυτή και επειδή σε απασχολεί κυρίως να βλέπεις tv πρέπει να έχεις πολύ καλή κεραία αλλιώς μπορεί να μην βλέπεις καλά τα κανάλια
Προσωπικά στη θέση θα προτιμούσα 40'' θα έβλεπα αν μπορώ να αυξήσω την απόσταση λίγο παραπάνω και θα κοίταζα να φτιάξω την κεραία ή να αλλάξω καλώδιο για να βελτιώσω το σήμα.

Επειδή ο χώρος μου είναι στενός και δεν μπορεί να αλλάξει γι αυτό περιορίζομαι σε αυτα τα 2 μοντέλα και γενικά σε 37αρες.
ck13...από τις 2 37αρες ποιά θα προτιμούσες?

Οσον αφορα τις 37'' θεωρω πως ειναι καλυτερη η Lg.Αν ομως αλλαξεις γνωμη και ανεβεις ιντσες καλο θα ειναι να προτιμησεις την Samsung.Η 40'' Samsung εχει αρκετα καλυτερα χαρακτηριστικα απο την 37'' π.χ μεγαλυτερη αντιθεση.

φιλε μου , δικος σου ο χωρος και η τελικη επιλογη, αλλα ο κουνιαδος μου απο 2,5 μετρα περιπου βλεπει σε 46''αρα και ομολογω οτι ειναι μια χαρα.
Να εισαι σιγουρος οτι η αποσταση στο ματι συνηθιζεται .

νομίζω ότι καλύτερα χρώματα θα βρεις στη philips όπως και ενα click παραπανω στην αξιοπιστια. Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει το value for money οποτε πας στην επισης καλη επιλογη της lg

κάτοχος της 40αρας 656...........απόλυτα ευχαριστημένος και από τα 2 μέτρα αλλά και απο τα 3:jester: