37pf9731-37pfl 9832?

Re: Απάντηση: 37pf9731-37pfl 9832?

Αυτο με τα καταστηματα πια εχει παραγινει το κακο!!! :rifle:

+1 στην Philips, ακόμη ένας λόγος να την επιλέξω κ ας μην έχει το καλύτερο μαύρο

-1000 Στο κατάστημα, τι θα γίνει με αυτό το NAME & SHAME?

Φίλε Μιχάλη είμαι σχεδόν ομοιοπαθής, καθώς απόκτησα κι εγώ την 9731 πριν από 10 περίπου μέρες. Λέω σχεδόν ομοιοπαθής γιατί εγώ ήξερα ότι η TV υποστηρίζει ως 1080i, αλλά έχοντας βαρεθεί/αγανακτήσει με την αναμονή νέων μοντέλων και καλύτερων τιμών και όντας σε μια στιγμή αδυναμίας την αγόρασα. Το κακό είναι ότι μη έχοντας 1080p, 3η θύρα hdmi (χώρια που δεν είναι 1,3), 100Ηz (αυτό το διαπίστωσα εκ των υστέρων), 24fps νοιώθω ότι αγόρασα μεταχειρισμένη TV και δεν μπορώ να την χαρώ.
Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις με ποια ακριβώς αιτιολογία επιστρέφεις την TV και τι ποσό πρέπει να καταβάλεις επιπλέον (αν απαιτείται). Επίσης ένα τηλ. επικοινωνίας με την Philips θα μου ήταν χρήσιμο.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου και σου εύχομαι καλές τηλεθεάσεις όποια από τις δύο τηλεοράσεις κρατήσεις τελικά καθώς η αλήθεια είναι ότι έχουν πολύ καλή εικόνα (εγώ την 9731 την διάλεξα για το SD και την πολύ καλή ευκρίνεια).

Μα καλα και εσυ .....πηρες την Ολυμπια χοψωνιδου μονο και μονο επειδη βγηκε καποτε star Ελλας ?
Τοσο καιρο αναποφασιστος και πηγες σαν τον καψουρη ?
Μα καλα τιποτα δεν σας εμαθαν στο κομα ?
Ευχομε καλη επιστροφη .-bye-

leptomereies gia tin epistrofi tha kserw ti triti otan kai tha teleiwsei to thema tis epistrofis.egw poli apla epidi to katastima pou tin agorasa den mou tin alaze piga sto servise tis philips.den eiha na hasw tipota kai gia na eimai ilikrinis den perimena auti tin apsogi antimetwpisi.
Tha ithela an kapoios filos pou ehei 42 i 47 pfl9732 na mou pei poso einai to fardos tis kornizas(plaisio).milaw gia to mauro mazi me tin asimi periohi tis tilewrasis.

το πλάτος της πρέπει να είναι της 42αρας 106cm.Αν μπεις στο site της philips θα δεις ακριβώς τις δισστάσεις από τα μοντέλα που θέλεις

thelw to fardos mono tis kornizas.Isws prin den egina katanoitos.
einai 5cm?
6 cm?
to fardos tou plaisiou.to telaro tis Tv.
den kserw pws alliws na to pw.Oxi to siniliko fardos pou mou les.

Μιχαλη, γραφε στα ελληνικα σε παρακαλω γιατι τα greeklish ειναι πολυ κουραστικα :grinning-smiley-043

Εχεις δικιο Πανο.Στο φιναλε Ελληνες ειμαστε.
Μηπως καποιος φιλος εχει απαντηση σε αυτο που ρωτησα πριν?