37PFL5405 ή την 32PFL5405

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω την 37PFL5405 ή την 32PFL5405 αλλά κυρίως την 37 εκδοχή της συγκεκριμένης τηλεόρασης μπορείτε να μου πείτε κατά πόσο είναι καλή η συγκεκριμένη τηλεόραση και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα το οποίο να μπορώ να την παραγγείλω και να μου την φέρουν εντός 3 - 4 ημερών και όχι κοντά στην 1 με 2 εβδομάδες που άκουσα σε διάφορα καταστήματα(online και μη) που πήρα τηλέφωνο.
Επίσης να κοστολογείτε έως 600 ευρώ και όχι 650 - 750 που είδα σε μερικά καταστήματα.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.

Και δες την 40''-46'' καλύτερα,όντως,υπάρχει κάποια ιδιέταιρη προτίμιση στις philips?Γιατί επιλέγεις την σειρά 5 η οποία είναι από τις ''χειρότερες'';

Για τι χρηση την θελεις?

Υπαρχει καποιος λογος που προτιμας την συγκεκριμενη?

Για παιχνίδια(Xbox360), για τηλεόραση εννοείτε, για pc, για να βλέπω hd ταινίες και άλλα.

Ναι γιατί απ' ότι εχω δει έχει τρομερά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή και το ότι είναι philips της δίνει και άλλα συν.

Και δες την 40''-46'' καλύτερα,όντως,υπάρχει κάποια ιδιέταιρη προτίμιση στις philips?Γιατί επιλέγεις την σειρά 5 η οποία είναι από τις ''χειρότερες'';
Τι εννοείς είναι από τις χειρότερες?
Εξήγησε λίγο περισσοτερο την βόμβα που μόλις έριξες σε παρακαλώ πολύ.
Για πρότεινε μου εσύ ένα αντίστοιχο μοντέλο με 100khz, 37 ιντσών, full hd κ.τ.λ. στην ίδια τιμή(Μέχρι 600 ευρώ)

Last edited:
Ενοώ είναι μια από τις χειρότερες σειρές της philips εάν πάρουμε το γεγονός ότι η philips έχει λανσάρει 9 σειρές αυτή την στιγμή.

http://www.skroutz.gr/s/264719/Samsung-LE37C650-37.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+LE37C650+37''

Internet@tv,πολύ καλός media player,Mpeg4 ενοείται,full hd,100hz,καλό design,90 ευρώ επιπλέον απο αυτήν που βρήκες.Είναι τα χρήματα που θα γλιτώσεις απο την αγορά εξωτερικού media player.

Re: Απάντηση: 37PFL5405 ή την 32PFL5405

Ναι γιατί απ' ότι εχω δει έχει τρομερά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή και το ότι είναι philips της δίνει και άλλα συν.

Τα οποια ποια ειναι?

Ρωταω γιατι προσπαθω να καταλαβω τι ψαχνεις...

Για παιχνίδια(Xbox360), για τηλεόραση εννοείτε, για pc, για να βλέπω hd ταινίες και άλλα.

Θέλεις οπωσδήποτε philips;Τι απόσταση θέασης έχεις;Γιατί υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση που δεν κάνει το μέγεθος που ψάχνεις για την απόσταση σου.
Και εξήγισε μου λίγο τι είναι τρομερά χαρακτηριστικά για εσένα;

Η τηλεόραση που παρέθεσες 600 ευρώ είναι η πιο χαμηλή της τιμή σε no name internet only αποθήκη βάση του skroutz.Μια χαμιλή τιμή είναι τα 650 του Multirama ή τα 600+++ της Ηχοέκφρασης.

Last edited:
Ενοώ είναι μια από τις χειρότερες σειρές της philips εάν πάρουμε το γεγονός ότι η philips έχει λανσάρει 9 σειρές αυτή την στιγμή.

http://www.skroutz.gr/s/264719/Samsung-LE37C650-37.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+LE37C650+37''

Internet@tv,πολύ καλός media player,Mpeg4 ενοείται,full hd,100hz,καλό design,90 ευρώ επιπλέον απο αυτήν που βρήκες.Είναι τα χρήματα που θα γλιτώσεις απο την αγορά εξωτερικού media player.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου φίλε να μπορεί να παιζει αρχεία hd καθότι εχω το wd tv live αν το ξέρεις επομένως και κανένα μα κανένα αρχειο να μην επεζε δεν θα ειχα κανενα προβλημα απολυτως.

Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να είναι σωστή στα παιχνίδια(Xbox360), υπολογιστή(Όχι για παιχνίδια αλλά για εφαρμογές γραφείου), και κλασικά για το wd tv live που θα παιζει ταινίες κ.τ.λ.

Όπως σου προείπα προτιμώ Philips γιατί εκτός οτι του εχω ακούσει τα καλύτερα λόγια έχουν τα περισσότερα χρώματα απ' όλες τις τηλεοράσεις lcd και απ' ότι εχω δει σε βιτρίνες που έχουν δίπλα δίπλα τηλεοράσεις ίδιον ιντσών αλλά διαφορετικές μάρκες οι Philips είχαν την καλύτερη εικόνα.

Θέλεις οπωσδήποτε philips;Τι απόσταση θέασης έχεις;Γιατί υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση που δεν κάνει το μέγεθος που ψάχνεις για την απόσταση σου.
Και εξήγισε μου λίγο τι είναι τρομερά χαρακτηριστικά για εσένα;

Η τηλεόραση που παρέθεσες 600 ευρώ είναι η πιο χαμηλή της τιμή σε no name internet only αποθήκη βάση του skroutz.Μια χαμιλή τιμή είναι τα 650 του Multirama ή τα 600+++ της Ηχοέκφρασης.
Ναι σε online μαγαζιά μιλάω για την τιμή των 600 ευρώ αλλά που κολλάς εσύ αν από όπου και αν την αγοράσεις(Είτε πραγματικό μαγαζί(Π.χ. mediamarkt, plaisio κ.τ.λ.) είτε από online κατάστημα) θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία δηλαδή τη philips.

Last edited:

Όπως σου προείπα προτιμώ Philips γιατί εκτός οτι του εχω ακούσει τα καλύτερα λόγια έχουν τα περισσότερα χρώματα απ' όλες τις τηλεοράσεις lcd και απ' ότι εχω δει σε βιτρίνες που έχουν δίπλα δίπλα τηλεοράσεις ίδιον ιντσών αλλά διαφορετικές μάρκες οι Philips είχαν την καλύτερη εικόνα.

Οταν λες εχουν τα "περισσοτερα" χρωματα? Ολες οι LCD βαθος χρωματος 10 bit εχουν εκτος απο καποια λιγο πιο φθηνα μοντελα που εχουν 8 bit...αρα δεν υπαρχει καποια μαρκα που να εχει παραπανω...εκτος βεβαια και αν εννοεις χρωματικο ευρος αλλα και παλι δεν "κολλαει"....

Παντως αν οντως σου αρεσει η εικονα τοτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται τιποτε αλλο...αφου εσυ πληρωνεις...

Χρωματικό εύρος εννοώ.
και τα 100khz 2ms που έχει δεν τα εχω βρει σε άλλη τηλεόραση της αυτής της τιμής.

Τον χρονο αποκρισης η Philips τον μετραει με δικο της τροπο γι'αυτο και θα δεις σε παρενθεση ενα "BEW eq." (=Βlur Edge Width equivalent) , γενικα ολων των κατασκευαστων τα νουμερα ειναι ψευτικα....πολυ λιγες LCD εχουν πραγματικο χρονο αποκρισης κατω απο 10 ms και πραγματικη αντιθεση πανω απο 1000:1....

Χρωματικό εύρος εννοώ.
και τα 100khz 2ms που έχει δεν τα εχω βρει σε άλλη τηλεόραση της αυτής της τιμής.

Έτσι όπως είναι η τεχνολογία αυτήν την στιγμή τα 100hz και τα 2ms δεν είναι τίποτα,μην ξεχνάμε πως οι plasma έχουν πρακτικά μηδενικό χρόνο απόκρισης.
Χρωματικό εύρος;Δεν έχει καμιά διαφορά η συγκεκριμένη από τις lcd ίδιου εύρους τιμής.Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω,γιατί άνοιξες καινούριο θέμα αφού δεν δέχεσαι την γνώμη μας για άλλα μοντέλα και σου αρέσει η συγκεκριμένη;Ότι και να σου πω εγώ την Philips θα πάρεις.

Μα σας είπα είδη προτείνετε μου καποια τηλεόραση άλλης μάρκας στο ίδιο εύρος τιμής που να προσφέρει αυτά που προσφέρει αυτή και να το σκεφτώ δεν λέω όχι αλλά ΔΕΝ μου πρότεινε κανείς καμία συγκεκριμένη επομένως....

Και γιατί έχετε μια έχθρα απέναντι στις Philips τηλεοράσεις?
Δεν είναι καλές?

Το εάν είναι καλή μια εταιρία είναι πολύ υποκειμενικό,σου πρότεινα πχ εγώ μια Samsung 37C650(37 δεν θέλεις να πας παραπάνω και ανεβαίνει η τιμή)

Όντως είπαμε στο εύρος τιμής μεχρι 600 ευρώ.
Μέχρι τόσα μπορώ να διαθέσω τι να κάνουμε ρε παιδιά.

Μόνο αυτή που βρήκες κάνει 600 ευρώ και έχει ακριβώς αυτά που θέλεις.Samsung όχι 100 hz από σειρά 6,Sony αρκετά πιο ακριβές,Lg μπορεί να βρείς κάτι.

Παντως ξεχωρα απο προδιαγραφες οντως η συγκεκριμενη Philips φαινεται να ειναι πολυ καλη σε value for money αν και εγω θα εδινα κατι ακομη και θα επαιρνα την C650 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 37PFL5405 ή την 32PFL5405

Παντως ξεχωρα απο προδιαγραφες οντως η συγκεκριμενη Philips φαινεται να ειναι πολυ καλη σε value for money αν και εγω θα εδινα κατι ακομη και θα επαιρνα την C650 ...

Σε παρακαλώ πολύ μπορείς λίγο να παραθέσεις την εικόνα που δείχνει την ελάχιστη απόσταση θέασης για να εκμεταλευτεί πλήρως το HD;