3D βιντεοπροβολή κάτω από 1000€ - Το πείραμα πέτυχε

6 February 2009
18
Από την Παρασκευή είμαι κάτοχος του Optoma 3D-XL (πιθανόν να ήταν το πρώτο κομμάτι στην αγορά) το οποίο συνδέθηκε με τον Optoma HD67 και το PS3. Η σύνδεση είναι απλή και το 3D λειτούργησε άψογα. :award:

Την ειδες απο κανονικο 3d blu ray ή απο καποια side by side ματροσκα?

Αλήθεια αυτά τα side by side ΜΚV τι είναι? Έχω βρει αρκετά στο net και είμαι περίεργος αν μπορώ να τα παίξω με WD TV Live / Benq W1000+ και με τα χάρτινα γυαλάκια που έχει σε μερικά Blu -ray?

Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος???
Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται????
Οταν μιλας για χιλιαρικο τα βαζεις ολα???Πανι,προβολεα και 3d-xl?????
regards dbfan

1. Ο benq w1000+ δεν είναι συμβατός προβολέας με το Optoma 3D-XL. Κατάλογο συμβατότητας προβολέων θα βρείτε στο www.optoma.com
(Τα γυαλιά είναι ενεργά και όχι χάρτινα)

2. Optoma HD67 (600 E) + Optoma 3D-XL (400 E) = 1000 E

Re: 3D βιντεοπροβολή κάτω από 1000 - Το πείραμα πέτυχε

μηπως εχεις κανεναν τροπο να δοκιμασεις τον 3dxl με τον benq w600+??θα σου ημουν ευγνωμων

1. O Benq w600 δεν είναι συμβατός με το Optoma 3D-XL. Αυτό φαίνεται από τον πίνακα συμβατότητας της Optoma και από το http://www.3dmovielist.com/projectors.html

2. Τα γυαλιά είναι Optoma ZD201.

3. Το Optoma 3D-XLP είναι διαθέσιμο από το e-shop και από όσο γνωρίζω θα είναι διαθέσιμο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΠΛΑΙΣΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και άλλα ειδικά μαγαζιά.

4. Αναφορικά τώρα με την απόδοση του μηχανήματος σε 3D θέαση, εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος, αλλά 1ο δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε 3D θέαση για να σας δώσω αξιόπιστη κρίση και 2ο δεν έχω διαθέσιμο υλικό 3D ταινίες ή παιχνίδια για περαιτέρω αξιολόγηση. Όποιος διαθέτει ανάλογο υλικό είναι ευπρόσδεκτος (μένω στα Βριλήσσια) για να το αξιολογήσουμε μαζί.

Στο website της optoma, σχετικά με την συμβατότητα της συσκευής, αναφέρουν ότι το γεγονός που κάποιο προβόλι δεν έχει μπει, πχ ο Μπενκ 600, μπορεί και να σημαίνει γιατί δεν έχει τεσταριστεί ακόμα.

Νομίζω ότι είναι θέμα firmware, και νομίζω ότι θα ακολουθησουν κι άλλοι οίκοι...

To βασικό είναι να υποστηρίζουν 120hz .Δεν είναι τόσο απλό και δεν πιστεύω ότι θα μεγαλώσει και πολύ η λίστα με τους προβολείς .