3D Projector σε ανοιχτό χώρο

Intefix

New member
4 October 2010
13
Για σας...
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά δω μέσα...που να τα διαβάσεις όλα...
Απο μεριάς υλικού είμαι αρκετά πίσω. Τώρα που καλοκαιριάζει μεταφέρομαι στο εξοχικό και σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση
σε προβολέα. Έχω 2 προβολείς ανάξιοι λόγου δω μέσα μου φαίνεται. Ένας φορητός και ένας Optoma H56. Σκέφτομαι να πάρω κάποιον ίσως μεταχειρισμένο καθότι λεφτά πολλά δεν έχω. Να ρωτήσω 2-3 πραματάκια πρώτα . Προβολέας 3D με polarized γυαλιά υπάρχει;
Βάζοντας αυτές τις μέρες το XBMC σκέφτηκα ότι ίσως κάποιος που να έχει android ίσως θάτανε καλή λύση.
Ο χώρος που κάνω προβολή είναι μια βεράντα πεταλοειδούς κάτοψης (σχεδιασμένη και για αυτό) 100τμ περίπου με έναν τοίχο λευκό :( (διάβασα δω μέσα για γκρι και μάλλον θα το κάνω) αρκετά μεγάλο 2,5μ ύψος Χ 3,5μ ο χώρος προβολής περίπου με σκέπασμα μια κληματαριά για πιο σκοτάδι.
Η μια άλλη εκδοχή που μου αρέσει περισσότερο γυρίζω 180 μοίρες με θέα θάλασσα και μια οθόνη που τυλίγει στο επιθυμητό ύψος (ανάλογου format) και όποιο άλλο φως εξαφανίζεται γιατι δεν αντανακλά πουθενά. Τα ηχητικά μου...ένας 5+1 ενισχυτής Yamaha (δεν θυμάμαι μοντέλο) και τα ανάλογα ηχεία. Έχω και μια μηχανή που τραβάει 3D μια Fuji 3D W3. Θα μου άρεσε να προβάλλω και 3D. Τώρα και με ενεργά γυαλιά δεν έχω πρόβλημα. Θάθελα καλό μαύρο και τουλάχιστο 720p native. Έχουμε καμμιά πρόταση να ψάξω eBay η κινεζομάγαζα;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας