3GS + Bluetooth

Amber21

Senior Member
20 February 2010
340
Θελω να ρωτησω τι χρειαζετε στο bluetooth στα iphones αφου δεν συγχρονιζει με τιποτα....
Ουτε 2 iphones δεν συνδεονται...........:tdown:

Και οχι μονο, εγω συνδεω το κινητο με το στερεοφωνικο μου ασυρματα (εκτος απο το airplay).... TΟ ιδιομμπορεις να κανεις και με το car stereo, αν εχει bt.

Και οχι μονο, εγω συνδεω το κινητο με το στερεοφωνικο μου ασυρματα (εκτος απο το airplay).... TΟ ιδιομμπορεις να κανεις και με το car stereo, αν εχει bt.

Τι να το κανω αυτο!!!! 2 κινητα θελω να συνδεσω..... μεγαλα λαλακια αυτο το δηθεν bluetooth

Ααααα όχι... δεν κάνει, εξάλλου που να το χρειαστείς κάτι τέτοιο... (sarcasm mode off) :D:D:D

Γιατι το λες αυτο? Δεν εχεις χρειαστει ποτε να συνδεσεις 2 κινητα με bluetooth? Εδω 2 iphone δεν μπορω να συνδεσω ... τι λες δεν ειναι λαλακια απο την apple?
Για μενα ειναι αφανταστα εξυπηρετικο..........Ασε που αποφευγεις ταλαιπωρια ανεβα-κατεβα στα συνεφα.......

Γιατι το λες αυτο? Δεν εχεις χρειαστει ποτε να συνδεσεις 2 κινητα με bluetooth? Εδω 2 iphone δεν μπορω να συνδεσω ... τι λες δεν ειναι λαλακια απο την apple?
Για μενα ειναι αφανταστα εξυπηρετικο..........Ασε που αποφευγεις ταλαιπωρια ανεβα-κατεβα στα συνεφα.......

Ειρωνικά μιλούσα φυσικά!! Αλλά πίστεψέ με, θα το ακούσεις από πολλούς. Υπάρχει βέβαια μια παλιά ελληνική παροιμία με μια αλεπού που δε φτάνει κάτι σταφύλια...:BDGBGDB55:

Εχει δοκιμάσει κάποιος με σύνδεση Bluetooth να μοιραστεί αρχεία ανάμεσα σε 2 κινητά; Παρά πολύ αργή διαδικασία που πολλές φορές αποτυγχάνει.
Θεωρώ σωστή την επιλογή της Apple να το απενεργοποιήσει, πλέον ειναι πολύ πιο απλό απο οτι με Bluetooth.

Δεν είπε κανείς ότι είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά εφόσον υπάρχει, και εφόσον έχεις το ρημάδι το bluetooth να υπάρχει στο τηλέφωνο, είναι τελείως ηλίθιο να το κρατάς κλειδωμένο.

Έστω και για τη μια φορά που θα σου χρειαστεί (εμένα μου'χει χρειαστεί αρκετές πάντως). Φτάνει μ'αυτή τη λογική του να αποφασίζει η Apple για τις ανάγκες των χρηστών. Τη συσκευή την παίρνουμε για να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, όχι για να προσαρμοζόμαστε εμείς στις δικές της.

Δεν είπε κανείς ότι είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά εφόσον υπάρχει, και εφόσον έχεις το ρημάδι το bluetooth να υπάρχει στο τηλέφωνο, είναι τελείως ηλίθιο να το κρατάς κλειδωμένο.

Έστω και για τη μια φορά που θα σου χρειαστεί (εμένα μου'χει χρειαστεί αρκετές πάντως). Φτάνει μ'αυτή τη λογική του να αποφασίζει η Apple για τις ανάγκες των χρηστών. Τη συσκευή την παίρνουμε για να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, όχι για να προσαρμοζόμαστε εμείς στις δικές της.

Συμφωνω απολυτα και εγω. Καλυτερα να μην το ειχε καθολου παρα να το εχει κλειδωμενο.....
Μηπως ειναι και η μονη ηλιθιοτητα που αποφασισε να εχουν τα κινητα της???

Καλησπέρα σε όλους.
Απέκτησα ένα 3g χωρίς κάρτα sim για χρήση ipod.
Eπειδή είμαι άσχετος με τα iphone και επειδή δεν μπορεί να βρει δίκτυα wi-fi τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ

Τι εννοείς δεν μπορεί να βρει δίκτυα; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή;