4/10 οι MUSE στο Terravibe!

Kαι εγώ δυστυχώς σήμερα το έμαθα.
Έχω κλείσει κάτι που δεν ακυρώνεται με τίποτα.
Να περάσετε καλά.
Πέτρο θα συναντηθούμε σίγουρα. ´Πάει να κλείσει κάτι που δεν χάνεται με τίποτα.
Δημήτρη ,θέλουμε πολύ υλικό. Κανόνισε.

Ωραιοι!!!

Οι τυποι εχουν attitude μεγαλης μπαντας! Γιγαντοοθόνες, μπαλονια, καπνοι και πιτσιρικαρια που ηξερε απ'εξω ολους τους στιχους.

Ειχε πολυ κοσμο και καταπληκτικο ηχο. Ολα καλα δηλαδη.

Περισσοτερα σιγουρα θα μας πει ο Ιωαννου...

Μ Α Γ Ε Ι Α !

Τι να περιγράψω ρε παιδιά? Τα είχα γράψει και για το Μόναχο.

Δεν είναι μόνο το να τους ακούς.Είναι το οπτικό ερέθισμα,πολλαπλά για την ακρίβεια,που σου δίνουν.

Γι αυτό σαρώνουν τα βραβεία "Best Live Act/Band/Tour, etc.."

Και έχουν και τον τσαμπουκά να αφιερώνουν χρόνο σε slow κομμάτια τους ενώ θα μπορούσαν χάρην εντυπωσιασμού να "βαράνε" συνέχεια.

Τελικά αυτά τα αγόρια είναι..

I N V I N C I B L E !!!

Δεν θα το πιστέψεις.

Επειδή στο Μόναχο τραβούσα συνέχεια,εδώ "αφέθηκα" και βίωνα το κάθε μου δευτερόλεπτο μοναδικά.Χόρευα,τραγουδούσα και ..ξέχασα να βγάλω φωτό.Δυό-τρείς μόνο που με σκούνταγε η αδελφή μου (όταν κοκκάλωνε μ αυτά που έβελεπε στην σκηνή)

Υ.Γ. Μας τσάκωσαν στην είσοδο και την βιντεοκάμερα ,την χάι ντεφινίσο,τσαντίστηκα που δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω και την πήρα πίσω φεύγοντας..:violent-smiley-030::flipout:

Θα ανεβάσω αύριο αυτά τα λίγα.
Προσπάθησε και ψάξε να δείς του Μονάχου,για να πάρεις μια ιδέα..

Μην ανησυχείς Δημήτρη τις έχω δει του Μονακού, όπως έχω δει και το Absolution (Ιωάννου Productions:grinning-smiley-043) και έστειλα και εγώ αντιπροσώπους που θα μου στείλουν με την σειρά τους το δικό τους υλικό!:BDGBGDB55:

Τα riffs τους ανάμεσα στα τραγούδια ,φανέρωναν το κέφι τους και την λύσσα τους γι αυτό που κάνουν και υπηρετούν.
Αλλες φορές αυτοσχεδίαζαν,άλλες διασκευάζαν (Zeppelin) και δεν μάντευες ποιό τραγούδι θα ακολουθήσει..

Αρη ότι υλικό μαζέψεις,πόσταρέ το εδώ PLEASE !!!!

585874

585875

585876