4 Καμμένα pixels σε lg 32" lg5600

king2009

Supreme Member
5 December 2008
4,256
Λοιπόν πριν λίγο έγραψα το dvd break in για το burn in που θα έχω να παίζει στην 42u10 και το έβαλα στην lg που έχει η γιαγιά μου.H lg είναι αγορασμένη 2/4/2009.Η εγγύηση 2 χρόνια.Θα μου την αλλάξουν με αυτα τα 4 καμένα pixels η όχι?

Τους έκανα ένα τηλεφωνάκι σήμερα και ακούστε τι μου είπαν:

Με πάνω απο 5 καμμένα pixels υπάρχει εγγύηση γιατί σύμφωνα με το ότι πρέπει να βλέπουμε μια 32" απο τα 5 μέτρα δεν μπορούν να φανούν.Έλεος δηλαδή.Και οπότε με τα 4 καμμένα δεν υπάρχει εγγύηση.Μάλλον αυτοί το έχουν καμμένο τεσπα.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι παρε τους και πες τους οτι εχει 5 καμμενα pixel , λογικα θα την ελεγξουν και να βρουν 4 αλλα εσυ θα επιμενεις οτι βλεπεις 5 , με λιγο φασαρια κατι θα γινει....

ΝΑΙ. ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΕΡΤΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΛΑΡΟ.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι παρε τους και πες τους οτι εχει 5 καμμενα pixel , λογικα θα την ελεγξουν και να βρουν 4 αλλα εσυ θα επιμενεις οτι βλεπεις 5 , με λιγο φασαρια κατι θα γινει....

Και 5 να βρουν παιζει να την αλλαξουν?Δεν το πολυ πιστευω.Έχει ακόμα ένα χρόνο εγγύηση.Μετά απο 5-6 μήνες θα την ξαναδώ.Όλο και ακόμα κανένα θα έχει βγει.Να δω τι θα μου πουν τότε.

Μην το καθυστερείς... Αν βγει εκτός κυκλοφορίας το μοντέλο, θα στην αλλάξουν δυσκολότερα.