vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα. μπορεί και να τους έχει μείνει στο σαιτ. καλύτερα φετινό μοντέλο.
Τελικά χώρεσε και παραχώρεσε η 50pv 350, και αποτελεί την καινούργια μου TV. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου 'ποστάροντας' γνώμες, απόψεις, συμβουλές.
Λίγα πράγματα για την συσκευή πριν ´μετακομίσω´ στο αντίστοιχο νήμα στην ενότητα για τους κατόχους της συσκευής. Η τηλεόραση είναι κομψή έως λιτή στην αισθητική της, δεν θα την έλεγα ακριβώς όμορφη δηλαδή, δείχνει παράταιρη σε μέγεθος στον χώρο μου αλλά όταν κλείνουν τα φώτα και παίζει το DVD δικαιώνονται όσοι επιμένουν ότι το μέγεθος μετράει, ακόμα. Ευχαριστώ που σας άκουσα πρωτίστως πάνω σε αυτό.
Τα τεχνικά της δεν τα έχω εξερευνήσει ακόμη, το Σάββατο την αγόρασα οπότε είμαι στο στρώσιμο, το μενού της το βρίσκω super, το βάθος της είναι απίστευτο για πλάσμα, ο ήχος της ικανοποιητικότατος. Με κεραία δεν την έχω συνδέσει ακόμη οπότε για τηλεοπτικό δεν έχω άποψη. Το μόνο μείον είναι ότι έχει ένα καμένο πίξελ, ή έτσι νομίζω. Αν υπάρχει τρόπος να βεβαιωθώ ας μου υποδείξει κάποιος πως, όπως και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα.
Για όποιον ενδιαφέρεται την αγόρασα στο Media Markt Περιστερίου 578 ευρώ με 12 άτοκες(μου το πρόσφεραν σαν 'αντάλλαγμα' στο ότι με την τιμή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, επειδή τους ανέφερα την προσφορά που είχαν για την pv στα μέσα Οκτωβριού, 499 ευρώ!!!). Ήταν και ετοιμοπαράδοτη, την πήρα κι έφυγα. Το Σάββατο είχαν 30 κομμάτια, όσοι πιστοί........προσέλθετε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.