40-42 ή και 46?

δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα. μπορεί και να τους έχει μείνει στο σαιτ. καλύτερα φετινό μοντέλο.

αν δεν κάνω λάθος η pv έχει ένα hdmi λιγότερο. σε εικόνα ίδιες πάνω κάτω πρέπει να είναι. περσι έβγαλε pk350 και pk550. φέτος σε 2d μονο την pv350 και μετά pz550 σε 3d.

Παρ' ότι έχω αποφασίσει την αγορά της 50pv30, μπορεί να προσγειωθώ ανώμαλα και να μην προχωρήσω σε αγορά μιας και ο διαθέσιμος χώρος είναι οριακότατος, 117 εκ. πλάτος η συσκευή, σχεδόν 120 εκ. εκεί που θα στηθεί. Θα το προσπαθήσω όμως.

Σε αντίθετη περίπτωση, στις 46-47 ίντσες τι θα προτείνατε? το budget παραμένει το ίδιο, 600-700 μεσοπρόθεσμα ευρώ.

Τελικά χώρεσε και παραχώρεσε η 50pv 350, και αποτελεί την καινούργια μου TV. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου 'ποστάροντας' γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

Λίγα πράγματα για την συσκευή πριν ΄μετακομίσω΄ στο αντίστοιχο νήμα στην ενότητα για τους κατόχους της συσκευής. Η τηλεόραση είναι κομψή έως λιτή στην αισθητική της, δεν θα την έλεγα ακριβώς όμορφη δηλαδή, δείχνει παράταιρη σε μέγεθος στον χώρο μου αλλά όταν κλείνουν τα φώτα και παίζει το DVD δικαιώνονται όσοι επιμένουν ότι το μέγεθος μετράει, ακόμα. Ευχαριστώ που σας άκουσα πρωτίστως πάνω σε αυτό.

Τα τεχνικά της δεν τα έχω εξερευνήσει ακόμη, το Σάββατο την αγόρασα οπότε είμαι στο στρώσιμο, το μενού της το βρίσκω super, το βάθος της είναι απίστευτο για πλάσμα, ο ήχος της ικανοποιητικότατος. Με κεραία δεν την έχω συνδέσει ακόμη οπότε για τηλεοπτικό δεν έχω άποψη. Το μόνο μείον είναι ότι έχει ένα καμένο πίξελ, ή έτσι νομίζω. Αν υπάρχει τρόπος να βεβαιωθώ ας μου υποδείξει κάποιος πως, όπως και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

Για όποιον ενδιαφέρεται την αγόρασα στο Media Markt Περιστερίου 578 ευρώ με 12 άτοκες(μου το πρόσφεραν σαν 'αντάλλαγμα' στο ότι με την τιμή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, επειδή τους ανέφερα την προσφορά που είχαν για την pv στα μέσα Οκτωβριού, 499 ευρώ!!!). Ήταν και ετοιμοπαράδοτη, την πήρα κι έφυγα. Το Σάββατο είχαν 30 κομμάτια, όσοι πιστοί........προσέλθετε!!!

Ακριβώς.
Στα χρήματα που διαθέτεις μόνο σε 42άρες βρίσκεις σε Panasonic, οπότε δε λέει με τίποτα.
Εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/83726-40-42-ή-και-46/page3

στο τελευταίο post υπάρχει σημερινό review για την PV.
Αν έχεις κάποιο γνωστό με πλάσμα κάνε μια επίσκεψη για να δεις τις συνθήκες σε σπίτι, γιατί στο κατάστημα δε θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα.

Ούπς σε λάθος thread έγραψα!

Last edited:
Τελικά χώρεσε και παραχώρεσε η 50pv 350, και αποτελεί την καινούργια μου TV. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου 'ποστάροντας' γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

Λίγα πράγματα για την συσκευή πριν ´μετακομίσω´ στο αντίστοιχο νήμα στην ενότητα για τους κατόχους της συσκευής. Η τηλεόραση είναι κομψή έως λιτή στην αισθητική της, δεν θα την έλεγα ακριβώς όμορφη δηλαδή, δείχνει παράταιρη σε μέγεθος στον χώρο μου αλλά όταν κλείνουν τα φώτα και παίζει το DVD δικαιώνονται όσοι επιμένουν ότι το μέγεθος μετράει, ακόμα. Ευχαριστώ που σας άκουσα πρωτίστως πάνω σε αυτό.

Τα τεχνικά της δεν τα έχω εξερευνήσει ακόμη, το Σάββατο την αγόρασα οπότε είμαι στο στρώσιμο, το μενού της το βρίσκω super, το βάθος της είναι απίστευτο για πλάσμα, ο ήχος της ικανοποιητικότατος. Με κεραία δεν την έχω συνδέσει ακόμη οπότε για τηλεοπτικό δεν έχω άποψη. Το μόνο μείον είναι ότι έχει ένα καμένο πίξελ, ή έτσι νομίζω. Αν υπάρχει τρόπος να βεβαιωθώ ας μου υποδείξει κάποιος πως, όπως και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

Για όποιον ενδιαφέρεται την αγόρασα στο Media Markt Περιστερίου 578 ευρώ με 12 άτοκες(μου το πρόσφεραν σαν 'αντάλλαγμα' στο ότι με την τιμή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, επειδή τους ανέφερα την προσφορά που είχαν για την pv στα μέσα Οκτωβριού, 499 ευρώ!!!). Ήταν και ετοιμοπαράδοτη, την πήρα κι έφυγα. Το Σάββατο είχαν 30 κομμάτια, όσοι πιστοί........προσέλθετε!!!

Μεγειά σου φίλε.
Καλές θεάσεις.

Κλαλορίζικη και καλές θεάσεις!!!

*Αν όντως ισχύει για το pixel και σε χαλάει, αν δεν κάνω λάθος η LG είναι η μόνη που σε καλύπτει η εγγύηση ακόμα και για 1 pixel.

Δεν ξέρω αν είναι καμένο ή κατι άλλο, αναβοσβήνει όταν υπάρχει έγχρωμη σκηνή, όχι όταν υπάρχει σκοτάδι(μαύρο στην οθόνη), και 'βγαζει' ένα μπλέ χρώμα. Δεν με χαλάει, αρκεί να μην χειροτερέψει. Κι εγώ αν δεν κάνω λάθος ούτε η LG πλέον κάνει κάτι για ένα καμένο πίξελ, σου λένε για κάποιο ISO που επιτρέπει το ένα καμένο πίξελ χωρίς η εταιρεία να έχει υποχρέωση να σε καλύψει(το διαβασα στο forum, δεν έχω μιλήσει με την LG προσωπικά).

Φίλε μου άλλαξέ την. Τί πάει να πει δε σε χαλάει? Μέσα σε μία εβδομάδα έχεις το δικαίωμα να την επιστρέψεις χωρίς να αναφέρεις τον λόγο μάλιστα. Εκτός κι αν τη τσεκάρουν και σου κάνουνε νούμερα για το αλλοιωμένο pixel. Ψάξτο το θέμα πάντως, λεφτά έδωσες.