40-42" με 1000 ευρω

tnt06

New member
11 September 2007
34
Καλησπερα σε ολους.Πολυ καλο site γιατι περιεχει πολλες πληροφοριες για νεα και παλια μοντελα και τις εκαστοτε καινοτομιες!
Ας παμε ομως στο παρασυνθημα
Budget:1000 ευρω

LCD ή plasma:χωρις ιδιαιτερη προτιμηση αλλα τεινω σε plasma λογω αυξημενης αντιθεσης και φωτεινοτητας.

Η χρηση που θα κανω ειναι: DVD με παρεα,δορυφορικα καναλια,και PES μεσω pc laptop με DVI.

Εχω καταληξει καπου αλλα θελω και την γνωμη σας σαν πιο "ψαγμενοι".Τι γνωμη εχετε για την LG 42PC55, για την Samsung PS42C96H?Εχετε να αντι-προτεινετε κατι καλυτερο εστω και με +100 ευρω?

Επισης σε καποια μοντελα της Panasonic λεει οτι εχει ψηφιακο remastering 1080p.Αυτο τι ακριβως ειναι αφου η οθονη δεν εχει αναλυση 1920χ1080?

Και τελος επειδη εχω την πολυτελεια να περιμενω για καποιο καλυτερο μοντελο γνωριζοντας οτι αυτη η περιοδος ειναι "νεκρη" σε νεες αφιξεις τεχνολογικου υλικου θα μου προτεινατε να αναμενω καποιο καλυτερο μοντελο? Ισως να πετυχω καποια πτωση των υψηλων τιμων (για το budget που διαθετω) της Panasonic TH-42PX70E ? Αξιζει ή καποια αναμονη?

Ευχαριστω προκαταβολικα.Χαιρετω,Πανος

Την Panasonic την βρίσκεις και τώρα με τα λεφτά που θες. Εγώ τουλάχιστον τόσο την πήρα. Αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι θες να παιζεις και παιγνίδια εκεί. Δεν ξέρω πόσο φρόνιμο είναι να παίζεις παιγνίδια σε plasma TV λόγω του burn in...

Γειά σου Πάνο και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!Πιστευω πως χρειάζεσαι LCD γιατί θα την χρησιμοποιείς για χρήση υπολογιστή.Οπότε λόγω υψηλύτερης ανάλυσγς έχεις ένα [λεονέκτημα

Τα "ομορφα πλασματα " ειναι κοριτσια που θελουν και την αναλογη προσοχη για συνεχισουν να σου δινουν την αναλογη ευχαριστηση:flipout:
Θελουν να τις εχεις στο κεντρο του ενδιαφεροντος και δεν ενδυκνειντε για μονιτορ στο PC ...το θεωρουν βλασφημο .
Με τα λεφτα που διαθετεις πρεπει να περιμενεις για μια LCD στις ιντσες που ζητας για κατι οχι στο σωρο .

Στην τιμη που ψαχνεις υπαρχουν οι...

Panasonic 42PV45
Samsung 42C96H
Philips 42PFP5532
LG 42LC55

Αλλα ειναι ολες πλασμα και δεν ενδυκνυνται για παιχνιδια και συνδεση με PC (λογω αναλυσης 1024*768 που αντιστοιχει σε καδρο 4:3).

To προβλημα ειναι οτι στα 1000 ευρω δεν ξερω αν θα βρεις καποια αξιοπρεπη LCD.

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...Δηλαδη υπαρχει προβλημα στην συνδεση PC-plasma ε? Κοιτα τι μαθαινει κανεις!
Αν ξεχασουμε την συνδεση με pc τοτε εχετε να προτεινετε κατι σε αυτα τα χρηματα?
Το re-master 1080p των panasonic τι ακριβως ειναι?Και καλα υποστηριζει dvd σε 1080p?

Π.χ η philips 42PFP5532D/12 που προτεινε ενας φιλος υποστηριζει απο οτι ειδα 1080p..Ειναι οντως ετσι?

Αν περιμενω (πχ μεχρι Χριστουγεννα) πιστευετε δεν θα κερδισω κατι? Εστω στο θεμα τιμης σε πιο ακριβα ή νεοτερα μοντελα?

Last edited:
Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...Δηλαδη υπαρχει προβλημα στην συνδεση PC-plasma ε? Κοιτα τι μαθαινει κανεις!
Αν ξεχασουμε την συνδεση με pc τοτε εχετε να προτεινετε κατι σε αυτα τα χρηματα?
Το re-master 1080p των panasonic τι ακριβως ειναι?Και καλα υποστηριζει dvd σε 1080p?

Π.χ η philips 42PFP5532D/12 που προτεινε ενας φιλος υποστηριζει απο οτι ειδα 1080p..Ειναι οντως ετσι?

Αλλο να υποστηριζει μια τηλεοραση 1080p και αλλο να το δειχνει κιολας. Για να δειξει μια τηλεοραση 1080p πρεπει να εχει αναλυση 1920*1080 αλλιως το προσαρμοζει (ονομαζεται downscale) στην αναλυση της.

Το remaster σε 1080p τι νοημα εχει αφου η Panasonic εχει αναλυση 1024*768? Ειναι απλως κολπο του marketing.

Last edited:
Μαλιστα δηλαδη προσαρμοζει τα Pixels της υψηλης αναλυσης 1920χ1080 στην μεγιστη αναλυση που υποστηριζει η ιδια η οθονη!

Ε τοτε μια καλη λυση πιστευω πως ειναι η Panasonic TH-42PX70E η Philips 42PFP5532 και η LG 42PC55.

Αν εχετε να προτεινεται και καποια αλλη (σε +100 ευρω) καλυτερη τοτε μπορω να περιμενω μεχρι τις γιορτες για την μειωση τιμων...

(Το fullHD δεν με πολυ-ενδιαφερει εδω που τα λεμε καθως δεν προκειται να το χρειαστω στο αμεσο μελλον και στις 42" το ματι μου δεν νομιζω να εντοπισει καποια ειδοποιος διαφορα )

Last edited:
Αν περιμενω (πχ μεχρι Χριστουγεννα) πιστευετε δεν θα κερδισω κατι? Εστω στο θεμα τιμης σε πιο ακριβα ή νεοτερα μοντελα?

Σιγουρα παντος δεν θα χασεις , χωρια οτι μπορεις εως τοτε να ψιλοτσιτωσεις το μπατζετ κατι τις παραπανω .
Κοιτα για παραδειγμα που παιζουν καποιες καλες samsung εξω .....που ισως βοηθησει ο θεος και τις δουμε και εδω σε τετοιες τιμες χριστουγεννα κοντα .
Δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν μια samsung LE40M86 στα 1400 ευρω π.χ.(λεμε τωρα)
http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/oesg/4012F492686.html

Τελικα παιδες αλλαγη πλανων!Η plasma τρωει ακυρο γιατι ειναι κριμα θελω να την συνδεω με pc,και το σαλονι ειναι πολυ φωτεινο.
Οποτε με βλεπω να καταληγω σε LCD.Το μονο που χρειαζομαι να ειναι απο 37" και πανω (αποσταση 3-4m) καθως και να ειναι 100 Hz..1080p δεν με ενδιαφερει.
To οριο τωρα ανεβαινει στα 1200-1300 ευρω.
Μου αρεσει πολυ η KDL-40D3000E αλλα ειναι λιγο ακριβη (προς το παρων ελπιζω).
Ακουω προτασεις..και συγγνωμη για την αναποφασιστικοτητα μου :chinscratch:

40D3000. Aφου αυτη σ αρεσει, αυτην να παρεις. 1300 με 1500 στις 12 ατοκες δεν εχουν διαφορα.

Απάντηση: Re: 40-42" με 1000 ευρω

Τελικα παιδες αλλαγη πλανων!Η plasma τρωει ακυρο γιατι ειναι κριμα θελω να την συνδεω με pc,και το σαλονι ειναι πολυ φωτεινο.
Οποτε με βλεπω να καταληγω σε LCD.Το μονο που χρειαζομαι να ειναι απο 37" και πανω (αποσταση 3-4m) καθως και να ειναι 100 Hz..1080p δεν με ενδιαφερει.
To οριο τωρα ανεβαινει στα 1200-1300 ευρω.
Μου αρεσει πολυ η KDL-40D3000E αλλα ειναι λιγο ακριβη (προς το παρων ελπιζω).
Ακουω προτασεις..και συγγνωμη για την αναποφασιστικοτητα μου :chinscratch:

Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει LCD στις 37-42'' με 100Hz, στα χρήματα που ανέφερες.

Ή θα πρέπει να ξεχάσεις τα 100Hz, ή να ανεβάσεις το budget και να πάρεις την Sony, ή να περιμένεις.

Πάντως μην σκεφτείς να κατέβεις σε ίντσες γιατί οι 32'' είναι λίγες για την απόσταση σου.

Last edited:
Τα 100Hz τα θελω γιατι σκεφτομαι πως η τωρινη τηλεοραση 100Hz ειναι και αν παω σε μια 50/60 Hz θα μου κακοφανει (βλεπω και πολυ μπασκετ! ):fahne90:

Θα περιμενω λιγο για πτωση τιμων ειδικα κοντα στις γιορτες και με βλεπω για την sony γιατι πιστευω πως αξιζει τα λεφτα της..

Χαιρετω

Αληθευει πως η Sony σταματαει την παραγωγη της KDL-40D3000 απο Σεπτεμβρη?? :bigcry:

Αληθευει πως η Sony σταματαει την παραγωγη της KDL-40D3000 απο Σεπτεμβρη?? :bigcry:
Καποια κομματια αναμενονται τελη Σεπτεμβρη παρολα αυτα και ειμαστε αν υπολογιζω καλα καμια δεκαρια πεινασμενοι λυκοι εδω μεσα που τα περιμενουμε πως και πως...:BDGBGDB55:

Τελικα η προσπαθεια για power-buy δεν απεδωσε καρπους ετσι?Δεν πειραζει παντως η προσπαθεια μετραει..:grinning-smiley-043

Πρεπει να συγκεντρωσω +500 ευρω μεχρι το τελος του μηνα! :BDBDG54:

Απάντηση: Re: 40-42" με 1000 ευρω

Λαθος ....πολυ λαθος .