40 4Κ ή οχι αξιζει;

sdaoulas

Established Member
15 May 2012
168
Θεσσαλονίκη
Παιδες σκεφτομαι να αγορασω 40 samsung και εχω μπερδευτει. Να παρω την ju6400 4Κ ή μια j6xxx που δεν ειναι 4Κ και ειναι και πιο φθηνη. Παιζει το 4Κ; Αν παρω τωρα 4Κ θα παιζει περιεχομενο οταν βγει ή οχι;

4k κάτω από 50 ίντσες δεν έχει νόημα, δεν μπορείς να δεις διαφορά

Πάρε την j6200 αν θες samsung 40ρα

Αν η απόσταση σου απο την τηλεόραση είναι άνω των 2μ καλύτερα να πάρεις την 48" J6200. Οι προδιαγραφές του υλικού 4Κ που θα κυκλοφορήσει σύντομα δεν περιορίζονται μόνο στην ανάλυση - που η JU6400 υποστηρίζει - αλλά και βελτιωμένη αντίθεση, χρώμα και φωτεινότητα τα οποία δεν θα υποστηρίζει.

4k κάτω από 50 ίντσες δεν έχει νόημα, δεν μπορείς να δεις διαφορά

Πάρε την j6200 αν θες samsung 40ρα

To εχεις τσεκαρει δηλαδη να δεις σε κατω απο 50 ιντσες και δεν εχει δει καμια διαφορα

Για να γίνει αντιληπτή η ανάλυση 4Κ σε οθόνη 40 ιντσών, πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση 1,5 μέτρο και κάτω από την οθόνη.

Αν ψάξεις στο internet υπάρχει ειδικό διάγραμμα.

Aλλο ρωτησα
αν το εχει δει με τα ματια του

και αυτο το "πινακακι" δεν το παιρνω και στα πολυ σοβαρα γιατι συμφωνα με αυτο θα πρεπε να μην βλεπω διαφορες (οχι για 4κ γιατι δεν εχω σε αλλη αναλυση) αλλα εγω βλεπω

Παιδες σκεφτομαι να αγορασω 40 samsung και εχω μπερδευτει. Να παρω την ju6400 4Κ ή μια j6xxx που δεν ειναι 4Κ και ειναι και πιο φθηνη. Παιζει το 4Κ; Αν παρω τωρα 4Κ θα παιζει περιεχομενο οταν βγει ή οχι;

Εξαρτάται από την απόσταση θέασης και την χρήση. Η J6200, που αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι τίμια επιλογή πάντως και με 100 Hz panel, σε αντίθεση με πολλές 4K τηλεοράσεις.

ultra-hd-talk-02.jpg

Τελικα αποφασισα ΟΧΙ 4Κ παω για FHD
Και ειμαι μεταξυ των Η6400 και J6200. Ποια λετε; Ποια εχει καλυτερο πανελ. Ποια εχει καλυτερη εικονα;