40,5 west μολις κατεβηκανε ολες οι συχνοτητες

halkidonas

Established Member
6 May 2008
177
Μια και ειχε καλο καιρο σημερα ειπα να κανω μια αλλαγη στο διηλεκτικο απο το lnb band c infosat 0,3 db c/ku .To αποτελεσμα ειτανε ικανοποιητικο ,μολις κατεβηκανε ολες οι συχνοτητες του NSS 806,και ηθελα να το αναφερω στο φορουμ γιατι πρωτη φορα το ειδα αυτο με τα ματια μου .Επισης ,αυτο ενδιαφερει τον Φιλλιπο ,κατεβασα και το KNR 34,5 W με 58% σημα .Χρηστο ηθελα να σου αναφερω οτι ο δεκτης δοκιμης ειναι ο dsn 7300 με κατοφλι 40% εκτος απο τα περιεργα fec7/8-2/3 και αλλα.:a0210::a0210::a0210::a0210:

Φιλοι μου εχετε υπομονη οπως κι εγω ,που περιμενο απο τον γαβριηλ να με δειξει να στελνω φωτογραφιες στο φορουμ ,μη νομιζετε ειμαι λιγο ασχετος οσον αφορα το διαδυκτιο.Υποσχομαι οτι θα στειλω τις φωτο συντομα .

Φυσικά και με ενδιαφέρει!
Πάντως το KNR το κατεβαζω κι εγω τώρα τον χειμώνα, το καλοκαίρι το χανω, αλλά στις 40.5 δυτικά δεν κατεβαζω τα πάντα ούτε τον χειμώνα (εχω βεβαια και σκίαση του πιάτου στα πολύ δυτικά)

Αυτο και αν δεν ειναι αναφορα. Μπραβο Γιωργο !!

Τελικα εχουμε κανεναν εδω εκτος Μακεδονιας που ασχολειται με τις 40.5W ?
Υπηρχε ενας στην Αθηνα πριν χρονια που με 2.40μ εβγαζε μεν την πλειοψηφια αλλα αρκετα οριακα και καποια οχι ολη την ημερα. Φανταζομαι προς Θρακη και Αιγαιο μερια πρεπει να ειναι παρομοια η κατασταση. Η Ροδο φοβαμαι πως δεν το γλυτωνει το 4.5μ για αξιοπιστα αποτελεσματα.