40 inches 400 Hz Vs 46 inches 200 Hz ???

cool_ted

New member
6 January 2008
31
Παιδιά γειά σας.

Πρόκειται να αγοράσω νέα TV και το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 600 ευρώ.

Ειμαι μεταξύ της

Samsung TV 40'' UE40H6400 στα 400 Hz

και της

Samsung TV 46'' UE46F6320AW στα 200 Hz

Ποιά από τις δύο θα επιλέγατε?? Σε τι θα πρέπει να εστιάσω? Στα Hz ή στις ίντσες?

H απόσταση από την TV θα είναι μαξ 3 μέτρα.

Τhanks για το χρόνο σας και για το οποιοδήποτε guidance.

εγω θα σου προτεινα την 46αρα.
δεν νομιζω οτι τα 400hz ειναι πραγματικα,200hz ειναι και αυτη...
Έτσι ακριβώς. Οι 6 ίντσες διαφορά κάνουν μπαμ, ενώ τα 200 πλασματικά παραπάνω Hz δεν πρόκειται ίσως να τα αντιληφθεί ποτέ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι οτι η απόσταση θα ειναι λογικά γύρω στα 2,50 μέτρα. Αλλά και πάλι φαντάζομαι, την επιλογή για περισσότερες ίντσες στηρίζεις.

Ο μόνος μ ενδοιασμός είναι ότι μιας και θα κρατήσω την τιβι για κάποια χρόνια, μήπως τα περισσοτερα Hz μετρήσουν όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πιο απαιτητικά (π.χ. ps4, 3D κτλ.)..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι οτι η απόσταση θα ειναι λογικά γύρω στα 2,50 μέτρα. Αλλά και πάλι φαντάζομαι, την επιλογή για περισσότερες ίντσες στηρίζεις.

Ο μόνος μ ενδοιασμός είναι ότι μιας και θα κρατήσω την τιβι για κάποια χρόνια, μήπως τα περισσοτερα Hz μετρήσουν όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πιο απαιτητικά (π.χ. ps4, 3D κτλ.)..
Τα συγκεκριμένα Hz σε αυτές τις τηλεοράσεις είναι και στις δύο πλασματικά και τη διαφορά τους δε θα τη δεις σχεδόν ποτέ, ακόμη και δίπλα δίπλα να τις είχες να παίζουν, ίσως κάποια στιγμή κάτι να έβλεπες , αλλά και αυτό αμφίβολο.
Τα πραγματικά Hz από πάνελ αν δε κάνω λάθος είναι και στις δύο 100. Αν υπήρχε διαφορά σε αυτά, τότε ναι θα υπήρχε λόγος να σε προβληματίσει σε αυτό το τομέα, τώρα όμως όχι.

ειναι και αλλες οι διαφορες.
ο επεξεργαστης της tv.
η H400 ειναι quadcore ενω η F632 ειναι duo. αυτο σημαινει πως η Η400 θα ειναι γενικα πιο γρηγορη στις λειτουργιες της.
επισης η Η400 σου δινει το δευτερο χειριστηριο smart και εχει καλυτερο interface.

βεβαια αυτο που πραγματικα εχει σημασια ειναι το μεγεθος και ποσο καλα δειχνει.
αλλα και τα υπολοιπα μετρανε λιγο.

πιστευω παντως πως αν παρεις τις 40" στα 3m θα αισθανεσαι οτι κατι σου λειπει.ειδικα στο 3D

Και οι δύο στα 100 Hz είναι πραγματικά , τα CMR είναι νούμερα "μαϊμού". Εννοείται ότι προτιμάς την μεγαλύτερη από τις δύο.