40A656 για Gaming+PC monitor

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Εδω και καιρο ψαχνω monitor ή lcd-tv να βαλω στο δωματιο μου με σκοπο να χρησιμοποιηθει για xbox360 gaming και PC monitor (οχι τρελα πραγματα, για δουλεια πχ και τετοια.....βασικα browsing και κανα παιχνιδακι, ε και γενικα πραγματα, αλλα οχι σοβαρη εργασια για ωρες πχ)

Λοιπον θελω οπωσδηποτε να ειναι 1080p και ειχα καταληξει οτι ενα monitor 24" 1920x1200 μου κανει, και ας αφηνει λιγες μπαρες σε 16:9 οπως το στο xbox. Το θεμα ειναι οτι για να αποφυγω τα μαπα TN panels με τα οποια εχει πηξει η αγορα θελω κανα 500αρικο-550 ευρω (πχ για dell 2408wfp/2709w, hp 2475, nec 24wmgx3), και δε το συζητω να παω στα ΤΝ.
Μπορω ομως πλεον που ξεστοκαρονται σαν παλια μοντελα να παρω την Samsung 40A656 στα ~650 ευρω και εχει panel πολυ καλο (εχει και το glossy που μου αρεσει) και το μεγεθος βεβαια ειναι τρελη διαφορα.

Αποσταση θεασης ειναι τα 2 μετρα περιπου, και πιστευω για χρηση monitor θα πρεπει να τη φερω στο 1 μετρο περιπου οποτε μαλλον θα χρειαστω καταλληλη βαση τοιχου που να την φερνει πιο μπροστα (εχω βρει μια που τη φερνει κατα 60 εκατοστα....δε ξερω αν μπορω να βρω παραπανω αλλα και ποσο ακριβςω χρειαζεται...).

Να τη χτυπησω ή δε θα με βολεψει για τη χρηση μου λετε? Εχουν αναφερθει τυχον προβληματα σε συνδεση με PC? Ξερω οτι εχει λιγο input lag αλλα τα 30ms (που ισως μπορουν να μειωθουν κιολας με ρυθμισεις) δε με απασχολουν...με απασχολει ομως αν θα συναντησω τυχον αλλα θεματα που δε φανταζομαι (πχ να μη κανει 1:1 pixel mapping, ή να εχει αλλα θεματα σε συνδεση με PC)...

Τι λετε?

Last edited:
Που την βρήκες την α656 650 ευρώ ?????
για gaming δεν ξέρω ,αλλά σαν μόνιτορ έχει άψογη εικόνα,όπως επίσης και σε εικόνα hd.