40άρα για κρεβατοκάμαρα

wolfmandim

Established Member
4 September 2007
292
Ανω Γλυφάδα
Ηρθε η ώρα να αλλάξω την παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι να πάρω την Samsung UE40HU6900S. Εχω ήδη μια 55άρα Samsung στο σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θα ήθελα τις απόψεις σας παρακαλώ!

Ηρθε η ώρα να αλλάξω την παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι να πάρω την Samsung UE40HU6900S. Εχω ήδη μια 55άρα Samsung στο σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θα ήθελα τις απόψεις σας παρακαλώ!
Αν θες να συνεχίσεις να είσαι ευχαριστημένος απο τις Samsung πάρε την 40Η6400 ή 40Η6500

Απόσταση θέασης, χρήση και budget...
Κλασσική κρεβατοκάμαρα. Στα 2.5 μέτρα περίπου.
Για χρήση κυρίως ταινίες HD περιεχομένου καθώς και αθλητικά (όταν το σαλόνι είναι κατειλημμένο).
Θα διαθέσω 600-800 ευρώ.

Βρε παιδιά είπαμε... και γω είμαι οπαδός της μεγάλης οθόνης, αλλά για κρεβατοκάμαρα στα 2,5μ 50 ίντσες;;; για όταν έχει κατάληψη στο σαλόνι. Πιστεύω ότι το πολύ μια 42αρα. Αν ήταν για σαλόνι τότε ναι 50 και 60 ίντσες στα 2,5μ , αλλά 50αρα για κρεβατοκάμαρα....;
Εντάξει γούστα και τα σέβομαι, αλλά .....

Να πω την αλήθεια ο τίτλος του νήματος μου δημιούργησε συνειρμούς.

Συγνώμη για το :offtopic:
Ακόμα και έτσι καλύτερα η 40αρα από την 50αρα χα!χα!χα!χα!

Στα 2.5 μέτρα με θέαση full HD περιεχομένου, εφόσον υπάρχει χώρος για μια 50", αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλιώς, για μια 40"-42" περίπου 400 ευρώ είναι αρκετά.

Βρε παιδιά, μέχρι 40 έως 42 ίντσες θέλω για κρεβατοκάμαρα. Η Samsung βγάζει 40άρα και η LG 42άρα (στοιχεία και χαρακτηριστικά περίπου πανομοιότυπα). Οπως είπα και παραπάνω έχω ήδη μια 55άρα Samsung στο σαλόνι, γι' αυτό και κλίνω προς τα εκεί. Βλέπω όμως μια αποστροφή προς την τεχνολογία 4Κ. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω; Bλέπετε, εγώ είπα μιας και αγοράζω τηλεόραση ας είναι τουλάχιστον τελευταίας τεχνολογίας.

ΥΓ. Αν γνωρίζει κάποιος ας με πληροφορήσει. Ελληνικούς υπότιτλους σε .mkv εμφανίζουν;

Μπαίνει ένας σε ένα forum αυτοκινήτου και λέει παιδιά θέλω να αγοράσω μοντέλο με Φυσικό Αέριο πχ. αυτό...http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/seat-leon-14-tgi

Ο ένας του γράφει δεν υπάρχουν πρατήρια (βλέπε υλικό 4Κ) , ο άλλος είναι πολύ ακριβά ακόμη αυτά τα μοντέλα είτε πάσχουν σε ιπποδύναμη (βλέπε 4Κ με 50 Hz απο το πάνελ) και ο τρίτος είναι νέα τεχνολογία και είτε μπορεί να βγάζει πιο πολλές βλάβες είτε να εξελιχθεί μελλοντικά και να μείνει πίσω (βλέπε HDMI 2.0 , REC 2020 , HDR κτλ).

Αυτό δεν είναι αποστροφή , είναι παγίδες που δεν πρέπει να πέσει κάποιος μέσα. Άσε που στις 40" είναι αστείο να μιλάμε για 4Κ σε τηλεόραση , για να έχει νόημα πρέπει να συζητάμε για 55" και πάνω γιατί είναι αδύνατο να εκμεταλευτείς την επιπλέον ανάλυση (δεν θα φαίνεται διαφορά).

ΥΓ. Δες και εδώ...http://www.fullhd.gr/news/αγορά/item/17758-bbc-asks-if-you-are-ready-for-4k.html

Απάντηση: Re: 40άρα για κρεβατοκάμαρα

Μπαίνει ένας σε ένα forum αυτοκινήτου και λέει παιδιά θέλω να αγοράσω μοντέλο με Φυσικό Αέριο πχ. αυτό...http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/seat-leon-14-tgi

Ο ένας του γράφει δεν υπάρχουν πρατήρια (βλέπε υλικό 4Κ) , ο άλλος είναι πολύ ακριβά ακόμη αυτά τα μοντέλα είτε πάσχουν σε ιπποδύναμη (βλέπε 4Κ με 50 Hz απο το πάνελ) και ο τρίτος είναι νέα τεχνολογία και είτε μπορεί να βγάζει πιο πολλές βλάβες είτε να εξελιχθεί μελλοντικά και να μείνει πίσω (βλέπε HDMI 2.0 , REC 2020 , HDR κτλ).

Αυτό δεν είναι αποστροφή , είναι παγίδες που δεν πρέπει να πέσει κάποιος μέσα. Άσε που στις 40" είναι αστείο να μιλάμε για 4Κ σε τηλεόραση , για να έχει νόημα πρέπει να συζητάμε για 55" και πάνω γιατί είναι αδύνατο να εκμεταλευτείς την επιπλέον ανάλυση (δεν θα φαίνεται διαφορά).

ΥΓ. Δες και εδώ...http://www.fullhd.gr/news/αγορά/item/17758-bbc-asks-if-you-are-ready-for-4k.html

Σέβομαι την συμβουλή σου φίλε μου! Απλά, επειδή δεν αγοράζω ούτε αλλάζω τηλεόραση σε συχνή βάση, γι' αυτό και μόνο ζήτησα έμπειρη γνώμη. Θεωρείς πως θα έπρεπε να πάω σε κάποιο άλλο μοντέλο Full HD; Το θέμα budget το καλύπτω πάντως.

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να αγοράσεις 40" τηλεόραση με 4K ανάλυση στα 2.5 μέτρα. Αν θα την χρησιμοποιείς για να παρακολουθείς ταινίες, πάρε κάποια σε μεγαλύτερο μέγεθος, όπως αναφέρω και προηγουμένως, αλλιώς σε καλύπτει και μια Samsung H6200, χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα.

Αν δεν έχες θέμα budget και θες ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε εικόνα στις μικρομεσαίες διαστάσεις κοίτα αυτή http://www.skroutz.gr/s/4689988/Samsung-UE46H7000.html?keyphrase=46h7000
Δεν μπορώ να σου προτείνω την 40ρα γιατί αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβή!!! Το αν θα βάλεις τόσο μεγάλη οθόνη στο υπνοδωμάτιο είναι ένα θέμα που μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις γιατί έχει να κάνει με την χρήση που κάνεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάθε ευρώ που θα δώσεις πάνω απ τα 500 που κοστίζουν οι 40ρες Η6400 και Η6500 είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη πεταμένο.

υμαρτον 46 και 50αρα σε κρεβατοκαμαρα ,; μονο απο τη φωτηνοτητα που θα εχει αν κοιματε και το εταιρο υμηση θα τρως παντοφλα ,βεβαια γουστα ειναι αυτα
εδω για το σαλονι πριν μερικα χρονια εγυνε χαμος κρεβατομουρμουρα ασε.....χαχαχα

Σόρρυ κιόλας,αλλά ο χώρος παίζει ρόλο ή η απόσταση;
Εγώ δλδ που βλέπω από 2,4 μέτρα σε 10 τετραγωνικά σε 50άρα,είμαι τρελός;Εντάξει,αν ο χώρος του φίλου που ρωτάει είναι ντουλάπα προφανώς και δε θα πάει σε τόσες ίνστες,αλλά επειδή-πιστεύω δλδ-ότι βρίσκεται σε ένα μέσο όρο δωματίου,οι 50 ίνστες επιβάλλονται.Το λιγότερο,οι 48".

Ή ανυπαντρος εισαι ή...40 χρονια παντρεμενος!:bigcry:
Αν ημουν το πρωτο θα επαιρνα 2Χ20αρες (δεξια-αριστερα), αν ομως το δευτερο...:smash:

tpap κι εγω σε ιδιο χωρο απο 2,5μ βλεπω σε 50αρα, και μερικες φορες μου φαινεται μικρη!
Αλλα για κρεβατοκαμαρα ειναι λιγο υπερβολη, οχι λογω αποστασης αλλα λογω...σκοπου της κρεββατοκαμαρας (κι εννοω τν χαλαρωση και τον υπνο). Εγω πανω απο 10λεπτα δεν αντεχω ουτε την 22"!!!

Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Πώς εμποδίζει την χαλάρωση και τον ύπνο η tv;
Μήπως λόγω της φωτεινότητας;Μήπως λόγω χωρητικότητας;Ε δε γίνεται να βρεθεί κάποιος χώρος,τόσο γεμάτα τα ´χετε τα δωμάτια; :)
Μην ξεχνάμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα μιας μεγάλης tv να βρίσκεται στην κρεββατοκάμαρα σε σχέση με το σαλόνι.Είναι όλη δική σου,χωρίς κανείς να σε ενοχλεί,να σε διακόπτει,να ακούγονται μουρμούρες.
Σε σαλόνι είναι να βλέπεις οικογενειακά τπτ ειδήσεις,μπάλα και κανα ελληνικό χαζοσίριαλ.