Θα μπει στο σαλόνι στη θέση μιας 32" crt η οποία είχε χαμηλή φωτεινότητα και υποφέραμε όταν υπήρχαν πίσω από τους θεατές πηγές φωτός.
Μόνο τηλεοπτικό σήμα μας ενδιαφέρει και αγώνες δεν βλέπω.
Προτιμώ Philips ή Panasonic. Samsung όχι, δεν μου αρέσουν τα χρώματα που βγάζουν.
Απόσταση 3-5 μέτρα.
Θα προτιμούσα s-ips panel (αν φυσικά η τεχνολογία είναι όπως την είχα αφήσει προ ετών που την έψαχνα για οθόνες υπολογιστών).
Λόγω οικονομικής στενότητας δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 600 ευρώ.
Για 3D δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν ξέρω αν χρειάζεται. τα φώτα σας εδώ...
Smart TV ίσως με ενδιαφέρει. Καλύτερα με ethernet σε σχέση με wi-fi.
*Βρίσκω στα 490 την SONY KDL-46R473A. Μου φαίνεται έχει καλή εικόνα και design. Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; (DVB-T2 που έχει είναι συμβατό με το DVB της DIGEA? )
Σκέφτομαι επίσης την PHILIPS 46PFL3208H στα 590
καθώς και την Panasonic TX-L42ET60 στα 630
Μόνο τηλεοπτικό σήμα μας ενδιαφέρει και αγώνες δεν βλέπω.
Προτιμώ Philips ή Panasonic. Samsung όχι, δεν μου αρέσουν τα χρώματα που βγάζουν.
Απόσταση 3-5 μέτρα.
Θα προτιμούσα s-ips panel (αν φυσικά η τεχνολογία είναι όπως την είχα αφήσει προ ετών που την έψαχνα για οθόνες υπολογιστών).
Λόγω οικονομικής στενότητας δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 600 ευρώ.
Για 3D δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν ξέρω αν χρειάζεται. τα φώτα σας εδώ...
Smart TV ίσως με ενδιαφέρει. Καλύτερα με ethernet σε σχέση με wi-fi.
*Βρίσκω στα 490 την SONY KDL-46R473A. Μου φαίνεται έχει καλή εικόνα και design. Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; (DVB-T2 που έχει είναι συμβατό με το DVB της DIGEA? )
Σκέφτομαι επίσης την PHILIPS 46PFL3208H στα 590
καθώς και την Panasonic TX-L42ET60 στα 630
Last edited: