καλημέρα φιλες και φίλοι,
ενδιαφέρομαι και γω να αγοράσω μια TV στα ίδια περίπου χρήματα με τον συντάκτη του μίτου και στις ίδιες διαστάσεις (42").
Ως κύρια χρήση της TV θα είναι η αναπαραγωγή ταινιών (animation, δράσης κτλ) και ντοκυμαντέρ (πχ BBC Planet Earth) σε full HD μέσω του media player Live της western Digital που έχω και η παρακολούθηση αθλητικών αγώνων από τα ελεύθερα κανάλια.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου 3 μέτρα, πάνω από 400-450 θεν θα ήθελα να δώσω για μεγαλύτερη διαγώνιο εκτός και αν πρόκειτε για εξαιρετική περιπτωση τηλεόρασης που για 100 παραπάνω θα έκανα ....τόπο στα λεφτά!
Αυτή τη στιγμή έχω μια 21" μπαούλο μάρκας COMET (μη γελάτε, έχω δεθεί μαζί της....

αλλά ήρθε πιστεύω το πλήρωμα του χρόνου να συγχωρεθεί...
Διαβάζοντας λοιπόν τα παραπάνω posτ είμαι πιο κοντά στην Panasonic U30 αν και με τις πλάσμα είμαι -μπορει και λόγω ασχετοσύνης- λίγο επιφυλακτικός.
Εν συγκρίση με την LG 42LW4500, παρατηρώ πως δεν έχει USB θυρα (πιο βολικό από το sd card slot), δεν συνδέεται με wifi stick (είναι μια διευκόλυνση πιστεύω), έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις HDMI (καλό η κακό?) είναι plasma και οχι LED (μόδα είναι θα περάσει ή είναι το μέλλον?).Στα συν έχει μεγαλύτερο refresh rate και είναι 120 ευρω πιο φθηνή.
Εμπειρία από plasma δεν έχω, από LED εχω παρακολουθήσει ταινία στην samsung UE46C8000 46'' της αδερφής μου και εχω μείνει κόκκαλο!
01: για την χρήση που προορίζεται ποια πιστεύεται είναι καλύτερη?
02. Αν η lg είχε την ίδια τιμή με την U30, θα την προτιμούσατε?
εκτιμώντας τις γνώσεις και την κρίση σας, σας ευχαριστώ πολύ