42'' εως 500ευρω

μπορείς να καρατήσεις ένα αναλογικό κανάλι το οποιό δεν πιάνει καλά και έχει χιόνια.

επίσης αυτό που είπε ο γιάννης. βάλε ένα τηλεοπτικό σε ζοομ 3 να είσαι σίγουρος. οτιδήποτε δεν περιέχει στατική εικόνα κάνει για στρώσιμο.

αλλά και τίποτα να μην κάνεις από θέμα ζοομ δεν υπάρχει πρόβλημα. απλώς κατέβασε τις ρυθμίσεις από το κανονικό.

στην s30 βλέπω σε κανονικό με (-10 σε φωτεινότητα / αντίθεση και 0 στην οξύτητα) και έχω περίπου 140 ώρες.

προχθές το βράδι η γυναίκα μου έκλεισε 6ωρο βλέποντος μια τουρκική σειρά όπου είχε αριστερά ένα τεράστιο κόκκινο λογότυπο του ριπαδόρου. τελείωσε τη σειρά και έπεσε για ύπνο. το πρωί που σηκώθηκα λέω αμάν την βάψαμε. η τηλεόραση δεν είχε τίποτα απολύτως η τεσπα κάτι που να φαίνεται αριστερά.

Εδω δεν επαθε burn in η C3 που απο τις 400 ωρες λειτουργιας τις 350 εχει αναστεναξει απο το Black Ops (XBOX 360) και απο διαφορα αλλα παιχνιδια.

χαιρομαι που ειστε καθησυχαστικοι με το θεμα του Burn in.

ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σας

υγ--> george123 την αγορασες τελικά? εντυπώσεις?

καλημέρα! είμαι πλέον κάτοχος της TX-P42U30E και σούπερ χαρούμενος! ευχαριστώ για την βοήθεια στην επιλογή της..!

Kαλόστρωτη και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε εντυπώσεις στο link που σου έδωσε ο Yperion...

Εγω δεν μιλαω για οποιαδηποτε 42αρα HD Ready Panasonic (στην περιγραφη αυτη ταιριαζει και η Panasonic 42PV60 του 2007) αλλα για την 42C3E.

H PV60 ήταν του 2006, δεν είχε τότε 42άρα FullHD η Panasonic για να συγκρίνω... :p

PX8 με PZ8 το 2008, X10 με S10 και C3 με G30 φέτος, όλες 42άρες.

Εχω και τηλεοραση FullHD σπιτι μου και μπορω να κρινω.

50άρα όμως... -bye-

Τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε Γιαννη.

Παντως επειδη και εγω ανησυχουσα πριν αγορασω την C3 κατα την γνωμη μου σε νορμα αποσταση (εγω καθομαι στο 1.5 μετρο περιπου) δεν υπαρχει θεμα.

Παιδια την TX-P42U30E την ειχε στα public στο the mall σημερα 399euro και ειχε λιγα κομματια,δεν ξερω αν θα ισχυει και απο δευτερα.