42 ΜΕΧΡΙ 700 EYROS!!

nick peios

Established Member
6 March 2010
140
Νάουσα
Aρχικά θα χρησιμοποιηθεί στο καφενείο του πατέρα μου...λόγω μουντιάλ..(όπως βλέπετε νωρίς μου το είπε ότι θέλει τηλεόραση!!!). Παιδιά, σκέφτομαι την Panasonic s20 ή την u20. Μήπως θα έχω προβλήματα λόγω φωτισμού? Για την συνέχεια θα ανέβει στο σπίτι...εκεί ξέρω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού...1ον) μπορεί να χαμηλώσει ο φωτισμός και 2ον) θα βρίσκεται σε ένα όχι και τόσο φωτεινό σημείο..οπότε όλα ΟΚ στο σπίτι. Όσον αφορά το καφενείο ποια η γνώμη σας? Παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Είναι προτειμότερο μια LCD έστω και 37? Αν ναι ποια?

To γοργόν και χάριν έχει!!!
Ευχαριστώ!!

Μια χαρα το σκεφτεσαι.
Προτιμησε την S , λογω αντιανακλαστικου φιλτρου.
Πιστευω πως θα καλυψει αυτο που θελεις και στο σπιτι θα την θαυμαζεις σε ολο της το μεγαλειο...

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο Isokratis για τη σειράς S της Panasonic. :a0210:
Έχοντας τη 46άρα Plasma Panasonic TX-P46S10 (μοντέλο 2009) εδώ κι ένα τετάμηνο μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι απολαμβάνω μια χαρά όλες τις αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις και την ημέρα (με φυσικό φωτισμό).

Και επειδή στο καφενείο θα πρέπει να παίζει λίγο φωτεινά κοίτα να προλάβεις να την στρώσεις και λίγο.

Πράγματι για στρώσιμο 200 ωρών χρειάζεσαι οκτώ ημέρες και κάτι.
Αν την αγοράσεις άμεσα προλαβαίνεις και την έναρξη του Mundial!
:fahne90:

Το "στρωσιμο" ειναι προαιρετικο...πολλοι δεν κανουν απολυτως τιποτα και δεν εχουν κανενα προβλημα...

Μην τρομαζουμε τον κοσμο τζαμπα...:2thumb22sup:

Έχε υπόψιν σου φίλε μου ότι συνήθως στα καφενεία οι τηλεοράσεις τοποθετούντε ψηλά, ώστε να μπορούν να βλέπουν όλοι...

Άρα οι αντανακλάσεις πιθανότατα θα είναι μειωμένες σε σχέση με την κανονική θέση, χαμηλά.

Επίσης γνώμη μου είναι ότι τις πρώτες ώρες θέλει λίγο προσοχή στο συνδιασμό υψηλή αντίθεση και φωτεινότητα στα λογότυπα των καναλιών...
από τη στιγμή που θα έρθει σπίτι σου καλό είναι να την προσέξεις.

Παιδια την εχω παραλάβη εχθές (s20) και έχω αρχισει το στρωσιμό της!!
Αντε να δούμε τη ψαρια θα πιάσει!! Οι πρωτες εντυπώσεις είναι καλές!!