42PC55 ή 42PX7e ; Τα φώτα σας!

Christos_I

Established Member
21 June 2006
230
Κορυδαλλός
Τελικά τα τίναξε η πολυλατρεμένη μου Philips 33PT9101 Matchline. Πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα και, δεδομένου ότι έχω πολύ περιορισμένο budget (άτιμη οικοδομή... :D ), προσανατολίζομαι να επιλέξω μεταξύ της Panny PX7e (στα 900) και της LG 42PC55 (στα 820 περιπου).

Η πρώτη εμπνέει περισσότερο ποιοτικά, αλλά το φινιρισμα του πλαστικού σασι της και τι μόνο ένα HDMI με αποθαρρύνουν. Η LG υπερεχει αισθητικά ( ; ) και σε εξοπλισμό αλλά είναι άγνωστη η ποιότητα της εικόνας της (εκτός από ένα test του ήχου στην ομόσταυλη 50PC55), αλλά την είδα live με HD υλικό και δεν μου φάνηκε άσχημη.

Έχει κανείς ίδιαν εμπειρία από τις δύο αυτές tv; Ποια να προτιμήσω; "Λέει" τίποτε η λίγο ακριβότερη Philips PFP5532;

Τις απόψεις σας, παρακαλώ!

Την 42PX7E την έχω οπότε μόνο γι´αυτή μπορώ να σου πώ ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , η εικόνα της είναι φανταστική, όπως και η ποιότητα κατασκευής της.
Για την LG δέν μπορώ να σου πώ γιατί δεν την έχω δεί να παίζει.

Η πρώτη εμπνέει περισσότερο ποιοτικά, αλλά το φινιρισμα του πλαστικού σασι της και τι μόνο ένα HDMI με αποθαρρύνουν. Η LG υπερεχει αισθητικά ( ; ) και σε εξοπλισμό αλλά είναι άγνωστη η ποιότητα της εικόνας της (εκτός από ένα test του ήχου στην ομόσταυλη 50PC55), αλλά την είδα live με HD υλικό και δεν μου φάνηκε άσχημη.

Τις απόψεις σας, παρακαλώ!

1.42px70e απο πλαισιο στα 1089 και εισαι καλυμενος για αυτα που ζητας.
2.δεν εχω γνωμη για την philips.
3.σε HD υλικο μην περιμενεις να δεις μεγαλες διαφορες.

Re: Απάντηση: 42PC55 ή 42PX7e ; Τα φώτα σας!

Η PC55 ειναι ελαχιστα χειροτερη απο την PX70. Κυριως δεν πειθει με το μαυρο της και τα χρωματα της ειναι υπερκορεσμενα (δηλαδη υπερβολικα εντονα).

Για τα λεφτα της ομως ειναι μια αρκετα καλη λυση.

Η αληθεια ειναι οτι το 1 hdmi σε περιοριζει αρκετα.
Παρε την 42PX70E (με 2 hdmi) ή την 42C96 με λιγοτερα απο 1100 eur και δεν θα χασεις.

Εχουν καλυτερη εικονα απο την LG.

Re: Απάντηση: 42PC55 ή 42PX7e ; Τα φώτα σας!

Και η Philips 42PFP5532 ειναι αρκετα καλη επιλογη. Κινειται περιπου στα ιδια επιπεδα με PX70 και C96.

Αν δεν σε ενδιαφερουν οι εισοδοι HDMI τοτε υπαρχει και η λυση της PX7.