42PFL6008K

freeboy70

New member
11 November 2014
95
greece
PHILIPS 42PFL6008K ΑΓΟΡΑ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

καλησπερα σε ολους. νεο μελος εδω και οχι εμπειρος σε θεματα αξιολογησης τηλεορασης, θα ηθελα να ρωτησω την αποψη σας για την philips 42PFL6008K.

την βρηκα σε προσφορα 505 .- και θα ηθελα την γνωμη καποιων ποιο ειδικων απο εμενα για την συγκεκριμενη TV.

ΗΛΙΑΣ

Last edited:
Καλωσόρισες. Κατ' αρχάς η συγκεκριμένη είναι περσινό μοντέλο, ενώ στα ίδια περίπου χρήματα βρίσκεις καλύτερες επιλογές. Απόσταση θέασης, χρήση και budget ?

Re: Απάντηση: 42PFL6008K

απ οτι βλεπω δεν ειναι 3D TV. μεχρι και 650 ευρω νομιζω πως μπορω να διαθεσω. απλα δεν θα ηθελα να παω σε τοσο πολες ιντσες. μεχρι και 46 νομιζω θα ηταν ιδανικα για μενα.

Ούτως ή άλλως, για να βλέπεις ικανοποιητικά 3D χρειάζεσαι τουλάχιστον 50" στα 2.5 μέτρα. Η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ίσως το καλύτερο value for money αυτή την περίοδο. Τώρα, άμα θέλεις κάποια με 3D, μπορείς να δεις τις Panasonic AS640 και Samsung H6200. Η Samsung έχει lag γύρω στα 40 ms, ενώ η Panasonic γύρω στα 60 ms.

το lag παιζει σημαντικο ρολο σε τι??? συγνωμη αν κουραζω, αλλα ειπαμε ειμαι σχεδον εκτος θεματος σε αυτα!!!

Είναι η καθυστέρηση, από την ώρα της καταχώρησης μιας εντολής στο χειριστήριο, μέχρι την εκτέλεσή της στην οθόνη. Όσο χαμηλότερο, τόσο το καλύτερο. Γύρω στα 30 ms είναι καλό νούμερο. Η προαναφερθείσα Sony έχει lag κάτω από 20 ms.

αυτο οντως εχει ενδιαφερον!!! ιδιως για χρηση ps3! τωρα οσον αφορα την ποιοτητα εικονας....ποιοτητα 3D....απ οτι καταλαβαινω μου λες οτι οντως αξιζει να την παρω. γιατι οι περισσοτεροι μου λενε για SAMSUNG ή LG! και καπου εχω μπερδευτει με ολες αυτες τις πληροφοριες!!!!

αν τις βρω καπου!! στην επαρχια δεν εχουμε και πολλα μαγαζια με πληθωρα τηλεορασεων σε λειτουργια!

Samsung σειράς 6 νομίζω πως θα βρεις. Δεν είναι απαραίτητο να πετύχεις το ίδιο μέγεθος (48"). Ίσως πετύχεις και την Sony κάπου.

θα προσπαθησω να βρω. ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια. οτιδηποτε αλλα προκυψει θα προσπαθησω να το αναρτησω εδω και να εχω ακομα μια γνωμη.