42PX80EA or 42PG6000

dimkap

New member
29 August 2008
28
Ακομη στο ψαξιμο, μη εχοντας αποφασισει τελειως LCD ή πλασμα ειδα 2 πλασμα και μπορω να πω οτι μου αρεσαν...ειδικα συγκριτικα με LCD σε τηλεποτικο σημα.....
Συγκεκριμενα πετυχα ποδοσφαιρικο τηλεοπτικο αγωνα στο public και επαθα πλακα με το ποσο χαλια εδειχναν οι LCD....!!!! απιστευτο να σκας ενα τσουβαλι χρηματα και να βλεπεις τοσο απογοητευτικα....!!! εν συνεχεια παρατηρησα τις πλασμα οπου φανηκε να σωζουν λιγο την παρτιδα...Συγκεκριμενα ξεχωρισα αυτα τα 2 μοντελα τα οποια και απο εδωμεσα βλεπω οτι κυκλοφορουν αρκετα. Στα τυπικα χαρακτηριστικα βλεπω μια υπεροχη της LG οπου στην πραξη ομως δεν ξεχωριζει πραγματικα...Ομως εκει που ξεχωριζει η LG ειναι το σερβις και η υποστηριξη οπου το εχω συμπερανει και εγω απο αλλο σχετικο προιον (pc monitor)....
Με αυτα και με τα αλλα θελω τα φωτα σας....καλοι μου ανθρωποι....!!!

και 2 δειχνουνε καλες επιλογες σου προτεινα την px80 αλλα βεβαια οτι βλεπουνε καλυτερα τα δικα σου ματια παιρνεις
βασικα εκτος απο τις πολλες κριτρικες εδω για την px80 υπαρχουνε και εδω πολλες http://www.amazon.com/review/produc...cm_cr_acr_txt?_encoding=UTF8&showViewpoints=1

Αξίζει να συγκρίνεις την αντανάκλαση που κάνουν οι 2 τηλεοράσεις.
Η LG αντανακλά τα πάντα σας καθρέπτης ενώ η Panasonic είναι αρκετά καλύτερη σε αυτό το θέμα. Αν δεν σε ενοχλούν οι αντανακλάσεις ΟΚ, αλλά αν είναι πρόβλημα τότε πρέπει να το σκεφτείς...

Κι εγώ ήμουν ανάμεσα στις δύο πρόσφατα.
Πριν βγει η PG6000, είχα αποφασίσει για PX80.
Άργησα για διάφορους λόγους να την πάρω, και αφού βγήκε η PG6000 είδα τις πρώτες εντυπώσεις και τα πρώτα reviews και σε συνδυασμό με το καλό όνομα της LG στο service, αλλά και το σύμπτωμα της πράσινης γραμμής στις PX80, πήγα τελικά στην PG.

Την έχω μόνο δύο μέρες, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά προς το παρόν μου φαίνεται μια χαρά, και σίγουρα (πολύ?) καλύτερη σε χάλια σήματα (SD, nova κτλ) από δύο LCD που έχω δει αρκετά σε φίλους (LG5000 και W4000).

Θα συμφωνήσω επίσης:
Όποια σου αρέσει καλύτερα...καμία δεν θα σε απογοητεύσει...

Απάντηση: Re: 42PX80EA or 42PG6000

...... αλλά και το σύμπτωμα της πράσινης γραμμής στις PX80.........

Που είδες πράσινη γραμμή σε ΡΧ80....????....:nounder:....:chinscratch:.... :SFGSFGS5: ....:hmmmm:....:vroam: