43", 1080p, αν είναι δυνατόν και 4K μέχρι 300€

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Καλησπέρα.

Ψάχνω να αγοράσω μια τηλεόραση 1080p(Ονειρικά 4k) και αν είναι δυνατόν να είναι smartv(Ονειρικά android tv)

Προτείνετε μου μοντέλα και μάρκες(Θα προτιμούσα όχι turbo-x γιατί θεωρώ ότι είναι χάλια ποιοτικά)

Το ταβάνι τιμής είναι 200 ευρώ(Άντε 220 ευρώ)...

Το ξέρω ότι για τόσο λίγα λεφτά ζητάω πάρα πολλά αλλά είπα μην τυχόν και βρεθεί καμιά προσφορά.

Τι μάρκες θα μου προτείνατε και γιατί?

Edit: Αλλαγή τιμής μέχρι το πολύ 300 ευρώ.

Από το πολύ λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα τις εξής:

01. TCL 43P635
02. Hisense 43A6K

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,897
Για να δεις το 4Κ της 43αρας, θα πρέπει να είσαι στο ...1,50μ! Εμπειρικά το λέω.
Οπότε αν θα βλέπεις από μεγαλύτερη απόσταση, η tv 4Κ θα είναι χειρότερη από την 1080ρ. Εκ λογου γνώσεως το λέω- έχοντας μια 40" 4Κ σχεδόν στα 2μ!
Για αυτό πάρε μια "εξυπνη" 1080p.

• Like
Reactions: jim_markou

harisma23

Senior Member
18 June 2006
419
Από τις δύο που έγραψες, προτείνω TCL λόγω καλύτερου λογισμικού (Android vs VIDAA).

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Μόνο λόγο λογισμικού και μόνο?
Δεν έχει τίποτα καλύτερο από την vidaa?

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Έχω βρει κάποιες τηλεοράσεις μέχρι 43 ίντσες κυρίως λόγο του επίπλου που θα τοποθετηθεί που είναι διαστάσεις 90 εκατοστά X 48 εκατοστά.

Βέβαια έχω και ένα όριο τιμής μέχρι 220 ευρώ.

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να έχει λειτουργικό android.

Έχω βρει αυτή την τηλεόραση,Kydos K43WU22CD01B,στα 219€, που με βάση τα λεφτά που κοστίζει πιστεύω δίνει πάρα πολλά, αλλά δεν την έχω ξανά ακούσει αυτή τη μάρκα ποτέ μου και δεν ξέρω τι να κάνω.
Το ότι είναι 4k πάλι απορώ γιατί δεν περίμενα σε αυτό το εύρος τιμής να βρω 4k tv.

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Εδώ ένα νεότερο λινκ με 5 τηλεοράσεις που έχω βρει.
Ποια μάρκα θα προτείνατε και γιατί?

Ομολογουμένως η kydos είναι η μόνη 4k tv που έχω βρει μέχρι 220 ευρώ και μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί.
Έχει κανείς καμιά προσωπική εμπειρία από αυτή τη μάρκα τηλεοράσεων?

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
450
φίλε λες ότι δε θες turbo x επειδη ειναι χαλια ποιοτικα οποτε γιατι κοιτας τις kydos?Πιστευεις δλδ οτι θα ειναι κατι ποιοτικο??!!Απο αυτες που κοιτας παρε την 43αρα tcl
δες κ αυτη tcl43v6b

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Μα δεν την ξέρω καν τη μάρκα kydos γι' αυτό και ρώτησα εδώ απόψεις πριν αγοράσω κάποια.

Πάντως παρόλο που δεν ξέρω τη μάρκα kydos ακόμα και τώρα μου φαίνεται καλύτερη ποιοτικά από την turbo-x που είναι ότι χειρότερο σε μάρκα γενικότερα σε οτιδήποτε βγάζει η turbo-x και το λέω αυτό γιατί έχω προσωπική πείρα από προϊόντα turbo-x.

Η tcl ξέρω ότι στο εξωτερικό τουλάχιστον είναι πολύ γνωστή και καλή μάρκα τηλεοράσεων.
Εσύ έχεις καμία προσωπική πείρα από tcl τηλεοράσεις?

Πάντως αν είναι να δώσω περίπου 300 ευρώ σε μια 4κ 43αρα τηλεόραση γιατί να μην αγοράσω μια Samsung 43" 4k tv UE43DU7172.

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,415
Πέρυσι αγόρασα μια Finlux από το Γερμανό αντί αναβάθμισης κινητού. Σε αυτά τα λεφτά που ζητάς και στις ίντσες.
Ήθελα να έχει Google TV για να βάλω το Plex και να χαζεύω καμία ταινία.
Δυστυχώς είναι τόσο αργή που κούμπωσα ένα Raspberry Pi για να κάνω δουλειά.
Ορισμένες φορές είτε κολλάει είτε η εφαρμογή είτε η ίδια η τηλεόραση.
Σαν ποιότητα είναι αξιοπρεπής για τα χρήματα που έδωσα. Αλλά το λογισμικό όχι.

jim_markou

Senior Member
8 October 2009
450
Μα δεν την ξέρω καν τη μάρκα kydos γι' αυτό και ρώτησα εδώ απόψεις πριν αγοράσω κάποια.

Πάντως παρόλο που δεν ξέρω τη μάρκα kydos ακόμα και τώρα μου φαίνεται καλύτερη ποιοτικά από την turbo-x που είναι ότι χειρότερο σε μάρκα γενικότερα σε οτιδήποτε βγάζει η turbo-x και το λέω αυτό γιατί έχω προσωπική πείρα από προϊόντα turbo-x.

Η tcl ξέρω ότι στο εξωτερικό τουλάχιστον είναι πολύ γνωστή και καλή μάρκα τηλεοράσεων.
Εσύ έχεις καμία προσωπική πείρα από tcl τηλεοράσεις?

Πάντως αν είναι να δώσω περίπου 300 ευρώ σε μια 4κ 43αρα τηλεόραση γιατί να μην αγοράσω μια Samsung 43" 4k tv UE43DU7172.
έγραψες οτι ιδανικά θέλεις android tv....αν μπορεις να την παρεις τη samsung τι το συζητας,οχι οτι ειναι καλυτερη απο τις λιγο φθηνοτερες tcl βεβαια αλλα οκ αν τη φοβασαι την tcl σαν εταιρεια χτυπα τη samsung.Πηγαινε στην ενοτητα tv reviews θα βρεις αρκετες πλοιροφοριες για ολες τι μαρκες κ πολλα μοντελα

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Εσείς έχετε προσωπική πείρα από Tcl τηλεοράσεις?

Φαντάζομαι ότι οι Samsung tv θα είναι πολύ ανώτερες από οποιαδήποτε άλλη μάρκα καθότι δεν είναι τυχαία η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις σε τηλεοράσεις παγκοσμίως.

Αλλά πιστεύω και η μάρκα tcl είναι αξιοπρεπής μάρκα και δεν είναι σαν τις άθλιες(Κατά τη γνώμη μου) turbo-x τηλεοράσεις.

Εσείς τι θα προτιμάγατε tcl tv με android λειτουργικό και την τρομερή υποστήριξη που έχει
ή
Samsung tv με tizen λειτουργικό που επίσης έχει καλή υποστήριξη.

Η Tcl έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Αν ναι που είναι αυτή και τι λέει σαν support αν πάθει κάτι η τηλεόραση?

Τέλος σαν τεχνολογία ποια είναι καλύτερη η direct led LCD ή η edge led LCD?
Και το ρωτάω αυτό γιατί η Samsung έχει απλή led LCD ενώ η Tcl έχει direct led LCD.
Δείτε κι εδώ.

Επίσης η tcl έχει την δυνατότητα Picture In Picture?
Η Samsung νομίζω την έχει.