46 LCD Led or NonLed , What about Plasma?

Να υποθεσω οταν μιλαμε για τηλεοπτικο σημα μιλαμε για κεραια και οχι για δορυφορικο οπως η Νοβα σωστα?
Γιατι και εγω κατεληξα στην 46αρα λογω του οτι κεραια δεν παιζει μονο Νοβα εχω για τα ελληνικα καναλια.Δεν πιστευω να εχω προβλημα θεασης και να κουραζομαι απο τα 2.5-2.8m σωστα?
Αν ειναι ετσι δηλαδη να κοιταξω και εγω για 40'' αν και νομιζω οτι ειναι λιγες για την αποσταση θεασης που εχω.
BTW Ακομα κανενα νεο για τις 46αρες απο τα ηλεκτρομαγαζα...να δουμε ποτε θα τις φερουν πιστευω πριν το πασχα να κανουμε και εμεις Ανασταση :flipout:

Είσαι O.K. με 46άρα στα 2,8m. Εγώ με την 50άρα στα 3m βλέπω πολύ καλά τηλεοπτικό σήμα.
Πολύ σωστά όλα ειναι υποκειμενικά θα παω μια βολτα στα μαγαζια να δω τι παιζει με την αποσταση και τις '' απο κοντά

Mε NOVA απο 2.8 μετρα με 46" δεν εχω κανενα προβλημα.

Μερικα καναλια οπως ANT1 , STAR , ET3 ειναι μετρια αλλα και παλι βλεπονται ανετα. Απο την αλλη ΑLPHA , ALTER , ΣΚΑΙ , JETIX εχουν πολυ καλη εικονα (για τα δεδομενα του συγκεκριμενου πακετου).-bye-

Ειδα σε ενα ηλεκτρομαγαζο την 40w5500 και ηταν εντελως χαλια η εικονα (ολες επαιρναν απο καλωδιο κεραιας απο οτι ειδα) αλλα καμια σχεση με την εικονα στις Samsung/Philips ιδιων και μεγαλυτερων inch.
Γνωριζω οτι μονο calibrated μια οθονη δειχνει σωστη εικονα αλλα γιατι τετοια διαφορα στα default settings της Sony , με προβληματισε τοσο θαμπη και "νεκρη" εικονα χωρις χρωματα ενω οι αλλες ηταν κρυσταλο μπροστα της.

Δεν ασχολούμαστε με sd σήμα στις fullhd τηλεοράσεις. Σαν να είχα γω rs4, εσύ m3 και να τσακωνόμασταν ποιος καταναλώνει λιγότερο στην πόλη.

Γιατί δεν ασχολούμαστε με SD σήμα; Δεν βλέπετε τηλεοπτικά κανάλια καθόλου;

Γιατί δεν ασχολούμαστε με SD σήμα; Δεν βλέπετε τηλεοπτικά κανάλια καθόλου;
Βλεπουμε αλλα δεν εχει καθολου καλη ληψη αν μιλαμε για περιοχες που ειναι μεσα στο παρασιτο like Αργυρουπολη, Γλυφάδα, Ελληνικό κλπ///

Ειδα σε ενα ηλεκτρομαγαζο την 40w5500 και ηταν εντελως χαλια η εικονα (ολες επαιρναν απο καλωδιο κεραιας απο οτι ειδα) αλλα καμια σχεση με την εικονα στις Samsung/Philips ιδιων και μεγαλυτερων inch.
Γνωριζω οτι μονο calibrated μια οθονη δειχνει σωστη εικονα αλλα γιατι τετοια διαφορα στα default settings της Sony , με προβληματισε τοσο θαμπη και "νεκρη" εικονα χωρις χρωματα ενω οι αλλες ηταν κρυσταλο μπροστα της.

Toση διαφορα δεν εξηγειται απο τις ρυθμισεις , μαλλον δεν ηταν σωστη η συνδεσμολογια και δεν επερνε το ιδιο σημα με τις υπολοιπες.

Μια φορα στο media markt μου ειχε τυχει ολες να δειχνουν αρκετα καλα εκτος απο δυο Panasonic που ηταν σε μια ακρη. Προφανως το καλωδιο που πηγαινε εκει ειχε προβλημα.