46'' LCD με κόστος 1600ε.

Απο ποιο εργοστάσιο όμως; Απο αυτό που έχει η Sony μαζί με την Samsung;
Γιατί εκεί απο όσο ξέρω βγάζουν μόνο 10Bit panels, και αυτά είναι 8άρια.

Μίλησα για την προέλευση, δεν είπα οτι ειναι TN.

οι Γιώργος,Γιαννης με καλυψαν απόλυτα-bye-

Η κοινοπραξία S-LCD έχει δύο εργοστάσια. Το αρχικό 7ης γενιάς που παράγει πάνελ από το 2005 και ένα 8ης γενιάς που ξεκίνησε να παράγει πάνελ πέρσι. Δεν νομίζω πως τα bits του πάνελ έχουν να κάνουν με το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονται.

Ο "Ηχος" εχει στο τελευταιο τευχος αρθρο απο την επισκεψη στις εγκαταστασεις της S-LCD στην Κορεα.

Απο περυσι βγαζουν 10 bit , υπαρχει ομως και η γραμμη παραγωγης με προηγουμενης τεχνολογιας 8 bit.

Τα 10 bit panel ειναι ακομη η εξαιρεση στην βιομηχανια , τα 8 bit ειναι ο κανονας. Τα δε TN ειναι 6 bit και επιτυγχανουν χρωμα 8 bit με dithering.

:chinese:
Η Toshiba XF355 περίπου στα ίδια χρήματα, φοράει το 10μπιτο πάνελ και έχει ανώτερο scaler και de-interlacer.

:chinese:
Η Toshiba XF355 περίπου στα ίδια χρήματα, φοράει το 10μπιτο πάνελ και έχει ανώτερο scaler και de-interlacer.

Ναι αλλα εχει κατι περιεργα οπως που δεν αποθηκευει ρυθμισεις ανα εισοδο κτλ.

Παντως σε σχεση με V3000 και W3000 εγω θα προτιμουσα την Toshiba.

Εντάξει αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ρυθμίζεις το cinema για τις ταινίες και το normal για TV...

εγώ αντί να συμβιβαστώ με τα παραπάνω και επειδή η αγορά γίνεται μία φορά για τα επόμενα χρόνια, θα έδινε 2 χιλιάρικα για την σαμυ με τα 100 χέρτζ
Α656 την έχει το πλαίσιο

Καλά βέβαια και τα 10Bit στο panel δεν έχουν νόημα(αν και όλα 8bit είναι ουσιαστικά). Το processor είναι σημαντικό και αυτό νομίζω πως είναι 10bit σε όλα τα μοντέλα που αναφέραμε.