46άρα για gaming

axd528

Established Member
3 December 2008
100
Μετά από αρκετό καιρό αναμονής (πανω από ένα χρόνο) και έχοντας στο μυαλό μου άλλες τιμές (προς τα κάτω), σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά τβ που να προορίζεται για σχεδόν αποκλειστική χρήση παιχνιδιών. Θέλω να βλέπω και καμιά μπάλα όταν παίζει κατάληψη στην άλλη τηλεόραση.
Δεν σας κρύβω ότι ήμουν έτοιμος να πάω για panasonic 46 S20, όταν προ ημερών έπαιξε στα 700ε , μια που η PX80 που υπάρχει δεν έχει χαμπαριάσει από "φόβο στατικών εικόνων", δουλεύοντας τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα με το λογότυπο των καναλιών μέσα στο κάδρο, χωρίς στρώσιμο, εδώ και 2 χρόνια που την έχω. Είπα να περιμένω τελικά για κάτι καλύτερο...
Θα ήθελα τις γνώμες, ειδικά κατόχων gamers, με παράγοντες την αίσθηση στο παιχνίδι (αν υπάρχει αντικειμενική), το input lag και το ξεκούραστο παίξιμο. Δεν έχω παίξει πολλές ώρες σε lcd και σκέφτομαι μήπως είναι κουραστικό.
Τιμή μέχρι 1.000 ευρώ (ή μέχρι ΝΧ710:laugh:)

Αφού τα ξέρεις τι ρωτάς :smash:

Έπρεπε να την χτυπήσεις την S20
Εχω φάει πολλές ώρες PS3 στην Samsung B650 κολλητού και στην δικιά μου Panasonic 50G20 και δεν συγκρίνονται

Η Plasma κερδίζει σε κίνηση , input lag (άγνωστη λέξη για την Panny) και γενικότερη αίσθηση
Τι να σου πώ αν και plasma γίνονται μαραθώνιοι στο σαλόνι με PS3

Γενικά αν έπρεπε να έχω LCD Samsung θα έπαιρνα για πολλούς λόγους αλλά προτιμώ την Panny

Ξαναθυμίζουμε βέβαια οτί η plasma θέλει προσοχή στο gaming

Έπρεπε να την χτυπήσεις την S20

μη μου λες τέτοια...

Εχω φάει πολλές ώρες PS3 στην Samsung B650 κολλητού και στην δικιά μου Panasonic 50G20 και δεν συγκρίνονται

μη μου λες τέτοια (δις) και συμβούλεψα ένα φίλο να πάρει την 650...:HTEHETH63:

Ξαναθυμίζουμε βέβαια οτί η plasma θέλει προσοχή στο gaming
Θέλει τελικά?

Θέλει τελικά?

Εννοείται αλλά δεν είναι τίποτε δύσκολο
Στην αρχή στρώσιμο μετά τις 200 ώρες games και ενώ παίζεις ξεπλένεις περιοδικά την εικόνα Οσο περνάνε οι ώρες θέλει λιγότερη προσοχή μέχρι που το ξεχνάς
Υπάρχουν πολλά νήματα εδώ περi στρωσίματος και gaming

Το αποτέλεσμα όμως σε αποζημιώνει

Περιμενε τον Μαρτιο τις νεες Panasonic.

Πολυ απλα γιατι σε LED LCD ο συνδυασμος εικονας με τιμη δεν υπαρχει.

Δεν ειναι δυνατον να εχει η 46S20 700 ευρω και η 46ΕΧ710 με χειροτερη εικονα τα διπλασια.

Πολυ απλα γιατι σε LED LCD ο συνδυασμος εικονας με τιμη δεν υπαρχει.

Δεν ειναι δυνατον να εχει η 46S20 700 ευρω και η 46ΕΧ710 με χειροτερη εικονα τα διπλασια.

Yperion οι νεες 42αρες plasma σε ποια χρηματα περιπου θα κινουνται?

προβληματιζομαι αν θα πρεπει να κυνηγησω καποια u20-s20 τωρα στα 500-600 (σε πολυ λιγα μαγαζια παιζουν πλεον) η να περιμενω τις νεες σειρες..
αν και κατι μου λεει οτι δεν θα δουμε και συγκλονιστικες αλλαγες γι αυτο καλυτερα να στραφω αμεσα σε αγορα u20 ή s20..

Yperion οι νεες 42αρες plasma σε ποια χρηματα περιπου θα κινουνται?

προβληματιζομαι αν θα πρεπει να κυνηγησω καποια u20-s20 τωρα στα 500-600 (σε πολυ λιγα μαγαζια παιζουν πλεον) η να περιμενω τις νεες σειρες..
αν και κατι μου λεει οτι δεν θα δουμε και συγκλονιστικες αλλαγες γι αυτο καλυτερα να στραφω αμεσα σε αγορα u20 ή s20..

Εάν έχεις καλό δικηγόρο προχώρα άφοβα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71131

Σε "φυσιολογικές" συνθήκες (οχι στο ορυχείο του pioneer center) στα μάτια μου δεν υπάρχει χειρότερη τν από τη σειρά U.
Τώρα εάν κάποιος είναι εγκλωβισμένος σε ορυχείο της Χιλης, ίσως είναι ιδανική.

Επιμενεις να γραφεις τα ιδια και τα ιδια σε καθε νημα.

Ενταξει 120 ατομα που αγορασαν την U10 ειναι μακακες και εσυ εισαι ο εξυπνος.

Ικανοποιημενος τωρα?

Φίλε Γιάννη, δεν είμαι οπαδός της αγοράς τηλεόρασης με το που βγαίνουν, γιατί θεωρώ ότι κοστίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ > 1.500 ευρώ και σε 6 μήνες, αν θα πιάνουν 500 ευρώ.
Τις προάλλες χάζευα ένα thread για ένα μοντέλο, νομίζω sony ήταν, που είχε αγοραστεί κοντά στα 3.000 ε, με σχόλια από άλλα μέλη "ουάου σούπερ τιμή τα 3 χιλιάρικα, από που την πήρες κλπ"... εγώ διαβάζοντας έξυνα το κεφάλι μου...Μετά από 2 χρόνια, ούτε για 500 δεν πωλείται...Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνεται τεράστια η απαξίωση του χρήματος.
Εκεί δε που την ψώνισα τελείως, ήταν όταν πρότινος έπιασα κουβέντα με τον Αλβανό υδραυλικό που ήρθε να μου αλλάξει θερμοσίφωνα και μιλώντας για τηλεοράσεις, μου είπε ότι αγόρασε το μοντέλο 46τάδε...1.900 ευρά...
Δεν έχω τίποτα με τους αλλοδαπούς, πολύ δε παραπάνω με τους υδραυλικούς, ίσως και εγώ να μην είμαι καλά, αλλά "ΩΡΕ' ΠΟΥ ΠΑΜΕ"? :drummer:

Last edited:
Σε αυτα που γραφεις εχεις απολυτο δικιο.

Επειδη παλιοτερα εχω δωσει 1750 ευρω για 32" και 1800 για 40" πλεον οταν ξαναγορασω τηλεοραση θα δωσω 1,000 ευρω το πολυ ισως και πιο κατω.

Αλλωστε αν ψαξει καποιος παιρνει τηλεοραση με πολυ καλη εικονα στα λεφτα αυτα (συνηθως πλασμα αλλα υπαρχουν και μερικες LCD).

Αυτοι που αγοραζουν τηλεορασεις με 3,000 ευρω ειναι σαν ενα φιλο μου που αγορασε Jeep Cherokee με 55,000 ευρω και πλεον ψαχνει να το πουλησει και κανεις δεν του δινει πανω απο 10,000 ευρω. Με λιγα λογια σε 4 χρονια εχασε 45 χιλιαρικα.

Επιμενεις να γραφεις τα ιδια και τα ιδια σε καθε νημα.

Ενταξει 120 ατομα που αγορασαν την U10 ειναι μακακες και εσυ εισαι ο εξυπνος.

Ικανοποιημενος τωρα?

Aκόμα περισσοτεροι έχουν αγοράσει την LG 42LX2500. Οπότε αυτοι ειναι εξυπνότεροι από όσους αγόρασαν την U, σωστά? Άλλωστε θα αποφανθούν τα δικαστήρια. :Banane0:

Καλο ειναι να κοιταξει και η Panasonic το προβλημα με τα 400 Ηz αλλα και οσοι εχουν κομπλεξ/συνδρομα/ανασφαλειες καλο ειναι να τα κοιταξουν και αυτοι.

ΥΓ. Το μοντελο που αναφερεις δεν το εχει αγορασει κανεις γιατι απλα δεν υπαρχει.

Καλο ειναι να κοιταξει και η Panasonic το προβλημα με τα 400 Ηz αλλα και οσοι εχουν κομπλεξ/συνδρομα/ανασφαλειες καλο ειναι να τα κοιταξουν και αυτοι.

ΥΓ. Το μοντελο που αναφερεις δεν το εχει αγορασει κανεις γιατι απλα δεν υπαρχει.

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου? Δεν αισθάνεσαι ανακούφιση τώρα που εξομολογήθηκες το πρόβλημά σου?

PS: Την LF2500 εννοούσα, φαντάζομαι το κατάλαβες.

Δεν νιωθω καμια ανακουφιση ουτε εγω ουτε 2-3 αλλοι που καθομαστε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια επειδη καποιου του εχει καρφωθει στο μυαλο κατι και δεν λεει να ξεκολλήσει.

Ειναι κουραστικο να προσπαθεις να αποδειξεις οτι ο ελεφαντας δεν πεταει σε καποιον που πιστευει το αντιθετο επειδη ειδε τον Νταμπο το Ελεφαντακι σε DVD.

Θα ήθελα να το σταματήσουμε εδώ, δεν έχει νόημα. Είναι κρίμα κάποιος να υποβαθμίζει τις γνώσεις του για ένα πάθος.

Να υποβαθμιζει το εαυτο του καποιος το δεχομαι.

Να υποβαθμιζει την νοημοσυνη των υπολοιπων ομως οχι.

Η U20 ειναι απλα μια αφορμη για εσενα , τα ιδια σχεδον ελεγες και για την VT20.